Pavyks man ryt pakliut pas orto... matysim ka sakys del tos vielos...
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 20, 22:22)
Pavyks man ryt pakliut pas orto... matysim ka sakys del tos vielos...
Man kazkada taip buvo kad kelis menesiu ta viela krito, nes buvo trumpoka, o ir vaziuodavo i kita puse vis. kiek sakiau orto sake nieko baisaus, o vielos vis nepakeisdavo ilgesnia, tai tada nukirpau gala ir nuejau, kad nauja idetu, tai juokesi, kad vistiek pasiekiau savo

QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 03 20, 22:42)
Man kazkada taip buvo kad kelis menesiu ta viela krito, nes buvo trumpoka, o ir vaziuodavo i kita puse vis. kiek sakiau orto sake nieko baisaus, o vielos vis nepakeisdavo ilgesnia, tai tada nukirpau gala ir nuejau, kad nauja idetu, tai juokesi, kad vistiek pasiekiau savo 

jauciu ir man bus ta viela per trumpa
O ma viela slinkos, nes jau kaip i netinkama buva. Viena vizita metu nepakeiti(nes kaip i nebutina buva), bet po keliu sav ji ma pasisukdava i viena puse. Tai as ja susispausdavau spaustuku i patraukdavau tinkama linkme.

QUOTE(taša @ 2013 03 20, 21:51)
neviska valgiau gal pirmas 3 dienas. veliau viska valgiau.
sukudau del kitu priezasciu -5
Papildyta:
siandien man lygiai menuo! ta proga susidejau foto. rytoj jei prie saulutes pavyks ryskiau nufotkint- idesiu ir tuos.
kazkokiu pakitimu as nematau
sukudau del kitu priezasciu -5

Papildyta:
siandien man lygiai menuo! ta proga susidejau foto. rytoj jei prie saulutes pavyks ryskiau nufotkint- idesiu ir tuos.
kazkokiu pakitimu as nematau

Tikrai tikrai akivaizdziai pajudejo! Sveikinu!

Na ka , siandien mano didzioji diena
jau uz keliu valandu busiu su breketais.
gal kas galit parekomenduot kokiu klausimu nepamirst paklaust orto iskart po idejimo? galvoju butinai reikia del vasko paklausti..ir gal yra dar svarbiu dalyku kuriu reiktu pasiklaust?

gal kas galit parekomenduot kokiu klausimu nepamirst paklaust orto iskart po idejimo? galvoju butinai reikia del vasko paklausti..ir gal yra dar svarbiu dalyku kuriu reiktu pasiklaust?

Sveikos, dar vienas klausimukas, kazkaip pastebejau, kad daugumai merginu dedami breketai virsuje/apaciacioje ir tik kita vizita dedami apacioje/virsuje. Ar gali orto sudeti virsu ir apacia per viena vizita?
QUOTE(tangelo @ 2013 03 21, 13:56)
Sveikos, dar vienas klausimukas, kazkaip pastebejau, kad daugumai merginu dedami breketai virsuje/apaciacioje ir tik kita vizita dedami apacioje/virsuje. Ar gali orto sudeti virsu ir apacia per viena vizita?
Sveika

QUOTE(MrsM @ 2013 03 21, 13:34)
Na ka , siandien mano didzioji diena
jau uz keliu valandu busiu su breketais.

Nu sekmes

Sveikos merginos, na va, ir as jau "pasipuosusi" tik niekaip nesuprantu kokia mano breketuku rusis, jie tokie skaidrus, nugi nepaklausiau savo orto kokius deda. o gali buti kai yra tie paprasti geleziniai, tik kad cia skaidrus? blyn, pilna burna, ir valgyt sunku, da kol kas neskauda, tik uz liezuvio kliuna tie vidiniai geleziukai
kazkokius ziedus uzkabino ant 6-tuku, bet ziuriu kad pas jus tokiu ner
nu albumelyje nebuvau

QUOTE(Highlander @ 2013 03 21, 14:07)
Sveika
Man dėjo ir viršų ir apačią per tą patį vizitą. Viskas priklauso nuo to, kur reikia daugiau darbo, ten deda pirmiau. Kadangi man panašiai laiko reikės abiems žandikauliams, dėjo abu iškart 

aciukas

QUOTE(Dagile @ 2013 03 21, 14:18)
Sveikos merginos, na va, ir as jau "pasipuosusi" tik niekaip nesuprantu kokia mano breketuku rusis, jie tokie skaidrus, nugi nepaklausiau savo orto kokius deda. o gali buti kai yra tie paprasti geleziniai, tik kad cia skaidrus? blyn, pilna burna, ir valgyt sunku, da kol kas neskauda, tik uz liezuvio kliuna tie vidiniai geleziukai
kazkokius ziedus uzkabino ant 6-tuku, bet ziuriu kad pas jus tokiu ner
nu albumelyje nebuvau 

Sveikinimai