Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 58 tema

nu va, prisisnekejau. po menesio pradejo maust priekinius dantukus-reiskia veikia! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 21 kovo 2013 - 14:34
Highlander, aciu uz sveikinimus ir uz paaiskinima,tai vadinasi pas mane keramikiniai smile.gif ir zinoma tikiuosi nebus baisi pirma savaite, kaip nors isgyvensim ir galesiu dziaugtis teikiamais breketu malonumais ...iki sekancio apsilankymo smile.gif
Atsakyti
As jau irgi su savo breketukais burnoje biggrin.gif o kiek laimes neklauskit, tiek metu svajota apie sia diena biggrin.gif biggrin.gif
na pirmas ispudis kai uzdejo breketus-kad jie netelpa burnoje-sita jausma matyt esat visos patyrusios, isties keistas jausmas 4u.gif
jie man lb kliuna uz lupos, todel turiu vengti placiai sypsotis, nes tada virsutine lupa uzkimpa uz breketu g.gif g.gif
kolkas neskauda, tik maudzia, jausmas visai nieko rolleyes.gif
neuzilgo ikelsiu ir savo foto i albumeli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dagile @ 2013 03 21, 16:57)
Highlander, aciu  uz sveikinimus ir uz paaiskinima,tai vadinasi pas mane keramikiniai  smile.gif ir zinoma tikiuosi nebus baisi pirma savaite, kaip nors isgyvensim ir galesiu dziaugtis teikiamais breketu malonumais ...iki sekancio apsilankymo  smile.gif

taip gaunasi, mums abiems uzdeti breketai ta pacia diena? drinks_cheers.gif sveikinimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 21, 17:27)
As jau irgi su savo breketukais burnoje biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif Iki manųjų breketų buvo prisiruošta per labai ilgą laiką, tai ta diena buvo šventė pagaliau tam pasiryžus drinks_cheers.gif Pamenu, kad tikrai ir kliuvo, ir keista buvo, o dabar būtų keista be jų biggrin.gif Lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
Imeciau pirmaja foto i albumeli 4u.gif
Atsakyti
MrsM ir Jums sveikinimai drinks_cheers.gif
idomu is sio forumo yra dar kas su keramikiniais? nu tikiuosi nenusivilsiu gydymo budu ir gydytoja blush2.gif ir dar tas 4-uku traukimas biski baugina, ypac kai dar mazyli maitinu, nu gal kaip nors su pamazintom vaistu dozem prasisuksim. o dar ir protinis vienas neislindes, teks rauti, va cia tai ziauriai bijau, ir ko gero teks antibiotikus gert sad.gif nu bet ka, isedau i traukini, teks vaziuot...
ei, merginos, o ka jus valget po breketu sudejimo apart manu koses, jogurto? valgyt jau noriu!!! mesos, o manu kose tik skrandzio apgavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagile @ 2013 03 21, 18:09)
MrsM ir Jums sveikinimai drinks_cheers.gif
idomu is sio forumo yra dar kas su keramikiniais? nu tikiuosi nenusivilsiu gydymo budu ir gydytoja  blush2.gif ir dar tas 4-uku traukimas biski baugina, ypac kai dar mazyli maitinu, nu gal kaip nors su pamazintom vaistu dozem prasisuksim. o dar ir protinis vienas neislindes, teks rauti, va cia tai ziauriai bijau, ir ko gero teks antibiotikus gert sad.gif nu bet ka, isedau i traukini, teks vaziuot...
ei, merginos, o ka jus valget po breketu sudejimo apart manu koses, jogurto? valgyt jau noriu!!! mesos, o manu kose tik skrandzio apgavimas biggrin.gif

as tai iskart siandien po breketu uzdejimi gryzau ir pavalgiau normaliai, t.y. namines picos su agurkeliais lotuliukas.gif
bet manau kitom dienom jau bus sunku su tokiu maistu, nes pradedu jausti maudima vis stiprejanti, tai planuoju valgyti manu, avizu koses, jogurtus, surelius, trintas sriubas

p.s. po dantu rovimo butinai gerkit antibiotiku iki siol atsimenu kai viena labai gerbiama gydytoja mums per paskaitas grieztai prigrase jei teks rauti danti kadanors po jo iskart isgerti ir antibiotiku kursa unsure.gif
Atsakyti
o kodel po rovimo reikalingi antibiotikai? siaip po operacijos juos skiria. o kazin yra antibiotiku maitinancioms??? g.gif negi visur ta ospamoxa kisa??
Atsakyti
nes didele infekcijos rizika, del to antibiotikai skiriami 4u.gif nebutinai ospamoxas, galima prasyt siauresnio spektro antibiotiku, cia jau reiktu gydytojos klausti.
Atsakyti
MrsM ir Dagile sveikinimai jums pradejusioms eiti graziu dantuku keliu!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif
man jau dvi savaites su virsum ir man vis dar paskausta smile.gif beto dantys matau kad vaziuoja tai sunkiai kramtosi doh.gif
pirma diena man buvo lafa, bet antra trecia luzis doh.gif nors imk ir issiimk doh.gif valgyt teks sriubas na viska ko nereikia kramtyti, darbe ciulpdavau selga sausainius, dar dbr i ju puse negaliu paziuret biggrin.gif banana kazkaip suciulpdavau, koses, jogurtai tiktu tik as ju nevalgau. dantis valyti irgi bus kosmaras nes man atrode kad juos plesia is burnos biggrin.gif
renkuosi nauja sepetuka, siaubas kaip dantys nesasis nors valau normaliai atrodo doh.gif reikes eiti darytis higiena, kartu ir vasko manau nusipirksiu nors lyg zando ir nebekabina. g.gif
Atsakyti
Man didziausias galvos skausmas, ka reikes valgyti darbe, nes ten nera galimybes issivalyt dantu kaskart pavalgius, o uz breketu ziauriai visko prilenda, nejau teks vien jogurtu tegyvent doh.gif
Atsakyti