Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Cymbidium tigrinum hybr. orchidėja, smulkiažiedė, svyranti, kompaktiška orchidėja, žiedukai kvepia vanile 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 11 kovo 2013 - 11:41
QUOTE(Merii @ 2013 03 11, 08:52)
Paph. delenatii vinicolor `Black` x self

Merii wub.gif Kaip grazu!!!
As toki turiu, bet kai nusipirkau tai toks ir stovi, nei kiek nei auga, nei gyvenimu dziaugiasi.. Laikau ant siaurines palanges, gal per sausai.. sad.gif Kaip negyvas stovi vietoj.. Zodziu kazkaip ne taip as ji auginu..
Atsakyti
Eliss, tikrai grazus... wub.gif

Jusu albumiuka perziurejau jau senai. Labai uzkabino dendrobium ana green, spalvos tokios mhmmm... wub.gif
Man labai isvis patinka dendrobiumai, tik vietos jau 0 pas mane, o ir isvaizdos kai nezydi jie ne kazi ka turi... schmoll.gif

Skm, cymbidiumas tikrai grazus, ech gaila, kad pas mus taip karsta bute... unsure.gif

Mumrikai, dekui uz informacija. smile.gif

Merii, Paph. delenatii vinicolor `Black` x self labai isvaizdus... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginnntare: 11 kovo 2013 - 12:37
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 11, 11:28)
http://zipcodezoo.co...zu_chiang_balm/
Phal. Tzu Chiang Balm = Phal. An Tai Jade x Phal. Stone Dance

Phal. An Tai Jade = stuartiana x Yungho Gelb Canary (Gelblieber (amboinensis x micholitzii) x Princess Kaiulani (violacea x amboinensis))
Phal. Stone Dance = Su-An Cricket (Gelblieber (amboinensis x micholitzii) x mannii) x equestris
Va biggrin.gif o skaičiavimai mano, tai gali būti neteisingai blush2.gif

Brr unsure.gif man jau perdaug cia tos hibridizacijos biggrin.gif galva gali susisukt biggrin.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
ačiū, merginos 4u.gif Patinka ir man jis, tikras mylimukas wub.gif
Dar kada svajoju apie Paphiopedilum hangianum x delenatii ir ne maišytą Paphiopedilum hangianum.
Mačiau, kad vienas yra, bet...
Papildyta:
Katleja1, mano naujoviškam substrate auga, tai kol kas negaliu komentuoti dėl drėgmės.
Atsakyti
Pardaviau vakar ta savo sumaisyta hibriduka, dabar laukiu nekantriai vakaro kada pasiimsiu savo isvajotaji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 11, 13:11)
Katleja1, mano naujoviškam substrate auga, tai kol kas negaliu komentuoti dėl drėgmės.

Merii, o koks naujoviskas substratas, kaip tik ruosiuosi ji persodint, gal pameginciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 11, 13:49)
Brr  unsure.gif man jau perdaug cia tos hibridizacijos  biggrin.gif galva gali susisukt  biggrin.gif

Aciu uz info  4u.gif

Tina galiu ir aš pasidžiaugti, antra iš ermitažo ką tik į mano namučius įžengė... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 03 11, 13:29)
Tina galiu ir aš pasidžiaugti, antra iš ermitažo ką tik į mano namučius įžengė... thumbup.gif

Na ir kaip? Verta grieko? mirksiukas.gif Dar palikai? Isskirtinai ji ten atrode ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 11, 14:11)
Dar kada svajoju apie Paphiopedilum hangianum x delenatii ir ne maišytą Paphiopedilum hangianum.

Aš gryno hangianum ateity norėčiau rolleyes.gif

O pirma norų sąraše būtų vyžūnė kovachii, bet jau jų kainos blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 11, 13:25)
Merii, o koks naujoviskas substratas, kaip tik ruosiuosi ji persodint, gal pameginciau g.gif

seramis, vokiškas

Skaidrek96, ką ten nusipirkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 11, 15:10)
Skaidrek96, ką ten nusipirkai  bigsmile.gif

Falenopsį kaip Tinos mirksiukas.gif

O aš ėmiau šiandien ir "įsimylėjau" phal. philippinensis wub.gif Pats augalas pas mane ne per didžiausias, žiedstiebis plonulytis plonulytis, o žiedų pumpurai palyginus dideli ir kaba nuo to žiedstiebio grynai kaip slyvos - nors imk ir nusiraškyk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 11 kovo 2013 - 14:54