Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

įsivaizduoju, kaip vargsta, išpakuoja e-parduotuvėlė naujus augalus, kiek žinau, tai dar laukia mūsų ne viena staigmena rolleyes.gif , gal reiks kompą išjungt kokiai savaitei lotuliukas.gif
Šiandien mačiau plyteles su orchidėjomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 03 10, 18:17)
Netrukus turėtų žiedais nudžiugint Oncidium nanum smile.gif

Baltas Aerangis stylosa pumpurėlis smile.gif

thumbup.gif
Maniškiui O. nanum kažkas atsitiko verysad.gif seni lapai paglebo, šiandien ir kažkokių rudų dėmių pastebėjau g.gif nors naujas auginukas liktais auga, naujos šaknys jau į substatą suleistos, tai drėgmės pritrūkti gal negalėjo.. g.gif reiks turbūt traukti ir žiūrėti.

Phal. manii žiedeliai meiliai susiglaudę biggrin.gif
user posted image

Phal. manii ir Phal. manii black
user posted image
Phal. manii žiedai tikri naminiai, pirmas žydėjimas biggrin.gif laukiau kol pražys ir planavau parduoti, bet dabar suabejojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 10, 17:49)
įsivaizduoju, kaip vargsta, išpakuoja e-parduotuvėlė naujus augalus, kiek žinau, tai dar laukia mūsų ne viena staigmena  rolleyes.gif , gal reiks kompą išjungt kokiai savaitei  lotuliukas.gif
Šiandien mačiau plyteles su orchidėjomis  bigsmile.gif

Merii, nebegasdinkit liaudies biggrin.gif Oi bus cia, prisisakysim uzsakymu is uzsienio, orchidejos.lt dar prides, kur truk plys reikes biggrin.gif
Papildyta:
Uranija5, jau mannii kokio grozio, as tai tokio nei uz ka neparduociau biggrin.gif
Atsakyti
tai jūs neskubėkit su užsakymais. Man savininkas telefonu sakė, kad bent tris dienas dės į internetą, tai suskaičiavau vieną, šiandien lygtais dar nedėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 10, 19:51)
tai jūs neskubėkit su užsakymais. Man savininkas telefonu sakė, kad bent tris dienas dės į internetą, tai suskaičiavau vieną, šiandien lygtais dar nedėjo  g.gif

Ne siandien dar nedejo, o uzsakyma as jau padariau doh.gif Kita vertus, labai norejau tu augaleliu..
Atsakyti
aš gudriau darau, rezervuoju, o paskui patvirtinu.
Jei tiko ir pritiko, viskas gerai mirksiukas.gif
O šiaip neįsivaizduoju kaip jie nusiunčia su žiedais net į Klaipėdą blink.gif , tubūt susilamdo visas grožis
Atsakyti
Orchidejos.lt turi Phalaenopsis schilleriana x mannii Dark , realiai apziurejau, tai sakyciau toks kaip ir turi buti ax.gif greiciau imkite kas nors, vos laikausi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2013 03 10, 12:03)

[attachmentid=227306]

Jums neatrodo panasus i si?
http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 10, 21:26)
Jei tiko ir pritiko, viskas gerai  mirksiukas.gif
O šiaip neįsivaizduoju kaip jie nusiunčia su žiedais net į Klaipėdą  blink.gif , tubūt susilamdo visas grožis

šiandien 3 žydinčios orchidėjos puikiai nukeliavo į Panevėžį 4u.gif

reikia mokėt pakuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 10, 20:26)
Jei tiko ir pritiko, viskas gerai  mirksiukas.gif
O šiaip neįsivaizduoju kaip jie nusiunčia su žiedais net į Klaipėdą  blink.gif , tubūt susilamdo visas grožis

o kaip Merii reikia rezervuoti? g.gif
Jo, jei didesnis augaliukas buna, tai ir susiglamzo ziedeliai, bet siaip paciam augaliukui nei vienam nieko nebuvo nutike, kiek jau sakiausi, gal keli gabaleliai substrato iskrenta is vazonelio ir tiek mirksiukas.gif Labai jau gerai ipakuotus gaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 10, 22:04)
o kaip Merii reikia rezervuoti?  g.gif
Jo, jei didesnis augaliukas buna, tai ir susiglamzo ziedeliai, bet siaip paciam augaliukui nei vienam nieko nebuvo nutike, kiek jau sakiausi, gal keli gabaleliai substrato iskrenta is vazonelio ir tiek  mirksiukas.gif Labai jau gerai ipakuotus gaunu biggrin.gif

Katleja, mes neturime rezervacijos galimybės, vienintelis dalykas, kad klientai renkasi augalus, t.y. paprašo atidėti tą ar kitą orchidėją, o paskui kai jau baigia rinktis tada viską iškart apmoka. Nėra taip, kad "užsibukina" 10 augalų, aš uždedu plytas, o paskui iš jų išsirenka vieną ir apmoka. Taip tikrai nėra.
Papildyta:
jau keliu Paphiopedilum orchidėjas: http://www.orchidejo...hp?id=36&cid=22
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 10 kovo 2013 - 21:11
Gal kas auginat Paphiopedilum godefroyae, jau toks grozis rolleyes.gif , jei teisingai iskaiciau, zydi ziema. Nerealus man jis. As stipriai valdausi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 03 10, 21:10)
Katleja, mes neturime rezervacijos galimybės, vienintelis dalykas, kad klientai renkasi augalus, t.y. paprašo atidėti tą ar kitą orchidėją, o paskui kai jau baigia rinktis tada viską iškart apmoka. Nėra taip, kad "užsibukina" 10 augalų, aš uždedu plytas, o paskui iš jų išsirenka vieną ir apmoka. Taip tikrai nėra.
Papildyta:
jau keliu Paphiopedilum orchidėjas: http://www.orchidejo...hp?id=36&cid=22

Supratau, kita kart neskubesiu uzbaigti uzsakymo, o geriau paprasysiu rezervuoti kol galvosiu del kitu gelyciu:mirksiukas:
Dar prie uzsakymo pridejau Paphiopedilum tranlienianum, labai patiko ziedas wub.gif
Atsakyti