Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Dantiste @ 2013 03 11, 20:06)
Ačiū skm 4u.gif

mannii var. flava wub.gif

ir cornu-cervi, nefotogeniškas biggrin.gif bet labai gražiai nuaugęs ir su 3 žiedynstiebiais wub.gif

koks grozis geliuku wub.gif thumbup.gif negaliu atsigrozet 4u.gif
Tikiuosi mano mannii irgi bus toks pat simpatiskas kaip sis smile.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif mannii tai taip, o cornu cervi žiedelį kukliai žemyn nuleidęs, pats išsiskėtojęs ir neina viso grožio parodyt biggrin.gif Bet labai gražūs augaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 11, 20:06)

Labai šaunūs naujokai bigsmile.gif Kvepia?
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 11, 20:08)
Gal pabaikite gundyt, o dar prisireiks ir man  doh.gif jau per Jūsų gundymus Vinocolor įsigyjau  tongue.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(kristynka* @ 2013 03 11, 20:33)
maciau SM pardavineja orchidejas. O kazi jas kazkaip gauti per pasta galima ?

šiuo metu tikrai nerizikuočiau siųstis paštu - beveik šimtaprocentinė garantija, kad sušals, juk muinusinė temperatūra lauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 11, 20:53)

šiuo metu tikrai nerizikuočiau siųstis paštu - beveik šimtaprocentinė garantija, kad sušals, juk muinusinė temperatūra lauke  mirksiukas.gif

Jie kažkokias termo pakuotes mačiau siūlo įsigyti siunčiant per minusą g.gif bet aš ir nebūčiau rizikavusi siūstis paštu jei jų žmonės nebūtų pristatę į Kauną.
Atsakyti
Negazdinkit zmoniu, atidarius ta termo pakuote viduje dar buvo ganetinai silta ir augaliukai, regis, jauciasi puikiai.
Juolabiau, ka daryti zmonems, kurie ne is Vilniaus... unsure.gif
Aisku rizika visada yra, nieko nepadarysi... smile.gif Bet rizikuojam savo noru...
Atsakyti
Mannii var. flava koks mažytis atrodo, o jau taip gražiai žydi wub.gif
Labai gražūs abu naujokai thumbup.gif

Aš dar bijau rūšinius auginti, bet kuo toliau matant tokius grožius, tuo labiau klimpstu..
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 11, 22:00)
Jie kažkokias termo pakuotes mačiau siūlo įsigyti siunčiant per minusą  g.gif bet aš ir nebūčiau rizikavusi siūstis paštu jei jų žmonės nebūtų pristatę į Kauną.

Taigi kalba neina apie orchidėjų pirkimą iš orchidejos.lt - kaip supratau žmogus klausia ar galima pirkti orchidėjas iš SM augalų temos doh.gif Ar jums tikėtina, kad į termo pakuotes paprastas žmogus pakuos - tai bus maksimum kartoninės dėžutės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 11, 20:33)
maciau SM pardavineja orchidejas. O kazi jas kazkaip gauti per pasta galima ?

mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, paprastai siunciant tikrai dar per salta... Tas kovas visai ne pavasariskas... smile.gif

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 03 11, 21:14)
Mannii var. flava koks mažytis atrodo, o jau taip gražiai žydi  wub.gif
Labai gražūs abu naujokai  thumbup.gif

Aš dar bijau rūšinius auginti, bet kuo toliau matant tokius grožius, tuo labiau klimpstu..

Man Mannii var. flava irgi labai graziai isrodo, toks svelnus atrodo... wub.gif

As kuo maziau skaitau, tuo man geriau sekasi auginti, bet kai pradedu doroti informacija, kaip tas ar kitas augalas auginamas, tai jau galas. Ir saknis nupjaustau ir kiekviena demele man siauba varo ir dar bala zin kas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 03 11, 22:24)
As kuo maziau skaitau, tuo man geriau sekasi auginti, bet kai pradedu doroti informacija, kaip tas ar kitas augalas auginamas, tai jau galas. Ir saknis nupjaustau ir kiekviena demele man siauba varo ir dar bala zin kas.  lotuliukas.gif

Čia tai tiesa. Aš kai šokinėjau aplink falenopsius, tai ne vieną iš tos meilės nupūdžiau. Dabar lieju kada prisimenu, nesukioju, netampau niekur, tai auga ir žydi kaip išprotėję smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 03 11, 21:24)
Na, paprastai siunciant tikrai dar per salta... Tas kovas visai ne pavasariskas...  smile.gif
Man Mannii var. flava irgi labai graziai isrodo, toks svelnus atrodo...  wub.gif

As kuo maziau skaitau, tuo man geriau sekasi auginti, bet kai pradedu doroti informacija, kaip tas ar kitas augalas auginamas, tai jau galas. Ir saknis nupjaustau ir kiekviena demele man siauba varo ir dar bala zin kas.  lotuliukas.gif

Man taip is pradziu irgi buvo, pamenu hibridini Phalaenopsi pirma kart kai persodinau, tai puse saknu sveiku nupjausciau, isivaizdavusi, kad nebegeros lotuliukas.gif
Su laiku praeis ta panika tikrai mirksiukas.gif Su laiku atsiras igudziu ir taip neatrodys viskas baisu ax.gif
Atsakyti
Mane labai zavi nuotraukos, kai koki paprasta phalaenopsi nufotografuoja kokia anuke atvaziavus pas bobule i kaima, o tas kaskadomis ziedu apsipyles. O bobule nei interneto neturi, nei trasu specialiu, pila is prudo vandeni ir vsio. Paskutini karta tokia nuotrauka facebooke isvydau, tai issiziojau. rolleyes.gif
Atsakyti