Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 11, 21:37)
Labai šaunūs naujokai  bigsmile.gif Kvepia?

Mannii išpakuojant lyg ir pasijautė vos vos, kažkas panašaus gal į apelsinus g.gif bet dabar nebeužuodžiu nei vieno. Gal ryte saulės kai gaus, labiau jausis smile.gif

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 03 11, 22:14)
Mannii var. flava koks mažytis atrodo, o jau taip gražiai žydi  wub.gif
Labai gražūs abu naujokai  thumbup.gif

Aš dar bijau rūšinius auginti, bet kuo toliau matant tokius grožius, tuo labiau klimpstu..

Mannii ir yra labai mažytis wub.gif didesnis lapukas 10 cm, pats žiedelis apie 2,5cm dydžio, bet 3 žiedai išsiskleidę ir dar 5 pumpurai yra thumbup.gif kad tik nenumestų nuo streso. Šiaip tikėjaus, kad bus kokie pora žiedelių, tai labai maloniai nustebino wub.gif
Atsakyti
Stai ir mano geliukas namus pasieke. wub.gif

[attachmentid=227338]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 11, 22:57)
Stai ir mano geliukas namus pasieke.  wub.gif

koks vešlus thumbup.gif o čia ne du viename? biggrin.gif lapai tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 11, 21:17)
Taigi kalba neina apie orchidėjų pirkimą iš orchidejos.lt - kaip supratau žmogus klausia ar galima pirkti orchidėjas iš SM augalų temos  doh.gif  Ar jums tikėtina, kad į termo pakuotes paprastas žmogus pakuos - tai bus maksimum kartoninės dėžutės  mirksiukas.gif

Nu joa per skubėjima nepamačiau, kad apie sm, o ne apie skm eina kalba biggrin.gif Sąžiningas žmogus, neturėdamas specialių pakuočių manau nesiūstų paštu per minusą g.gif Man tai būtų gaila ir augalo ir žmogaus, kuris išmestų pinigus į balą doh.gif Nu bet dabar tai visokių žmonių pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 11, 21:57)

koks riebus ir grazus biggrin.gif O kas cia toks?
Atsakyti

Koks stiprus atrodo bigsmile.gif Linkiu, jog greičiau pradžiugintų ir būtent tokiais žiedukais kokių norite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 kovo 2013 - 22:04
QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 11, 18:38)
O gal zinot kas ten ieina?

medžio anglis,kokoso plaušas,žievė ir tie balti užstrigo kaip vadinas....oro pralaidumui jie skirti smile.gif tada pati maišai,darai kaip tau tinkama smile.gif gan neblogas rinkinys,ir pagal mane nėra brangus
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 03 11, 21:11)
Negazdinkit zmoniu, atidarius ta termo pakuote viduje dar buvo ganetinai silta ir augaliukai, regis, jauciasi puikiai.
Juolabiau, ka daryti zmonems, kurie ne is Vilniaus...  unsure.gif
Aisku rizika visada yra, nieko nepadarysi...  smile.gif  Bet rizikuojam savo noru...

O kiek augalų ten telpa į tą termo pakuotę? Ar termo pakuotę pritaiko pagal augalų kiekį g.gif dar neteko joje siūstis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 kovo 2013 - 22:15
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 11, 22:01)
koks vešlus thumbup.gif o čia ne du viename? biggrin.gif lapai tai wub.gif

Taip, 2 in 1 smile.gif

QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 11, 22:02)
koks riebus ir grazus  biggrin.gif O kas cia toks?

Phal. schilleriana x manii Dark
Atsakyti
Oi, cia reiktu ne manes klausti. Gal ju buna ivairiu dydziu... unsure.gif As siunciausi tris orchidejas, tai dar vietos buvo... Dabar uzsisakiau daugiau, tai nezinau... smile.gif mirksiukas.gif

Tina*, koks veslus ir grazus krumelis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginnntare: 11 kovo 2013 - 22:23
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 11, 20:53)
šiuo metu tikrai nerizikuočiau siųstis paštu - beveik šimtaprocentinė garantija, kad sušals, juk muinusinė temperatūra lauke  mirksiukas.gif

as apie dar ir nemastau siustis, suprantu kad laukia persalta dar ax.gif tiesiog domiuosi ateiciai smile.gif
o jas persodineti galima bet kokiu metu laiku ? nes jai siustis tai jau kaip suprantu kaip ir persodinimas vyks...

noriu labai insigyti bent kokia rusi pradziai, pradziai norisi pigesnio varijanto, nes nezine ar mokesiu as dar jas priziureti doh.gif man labai grazios jos, bet vis bijau auginta jas. nes manau kad daug prieziuros jos reikalauja
Atsakyti

oi, kokie lapai gražūs wub.gif
Atsakyti