Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(skm @ 2013 03 13, 15:16)
Merii, noriu Jūsų leidimo įdėt nuotrauką į www.orchidejos.lt puslapį.

ok 4u.gif
Atsakyti
Turiu is anksciau pirktu vidutinio dydzio atliekamu MUMI vazoneliu biggrin.gif pasirodo man reikia didesnio formato doh.gif pamenu kazkam reikejo, parasykite jei dar reikia..
Tikslaus kiekio nznau dabar, reikia eiti persiskaiciuoti 4u.gif
Atsakyti
cia tie mumrikiski vazoneliai? jei tai vidutinio dydzio man 3 reikia smile.gif
Atsakyti
http://www.orchids.l....php?f=4&t=1396 gal jau žinote 4u.gif Būna lb įdomu, rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Patikslinu, skersmuo 13cm, aukstis 14cm,
Kaina 14Lt
user posted image

Kol kas nepazadu, bet laukiu savaitgali maziausio dydzio vazoneliu, jei gausiu tai galesiu perleisti 4u.gif
skersmuo 11cm, aukstis 12cm
Kaina 8Lt

Po praeito uzsakymo liko nuskriaustu forumieciu, taigi jei dar norite ir yra galimybe pasiimti is vilniaus ar kazkaip perduoti, kreipkites, sutarsim 4u.gif
Atsakyti
Aš norėčiau, nes iš mano 18 tik 5 buvo verysad.gif o tiek laukiau...
Aš jums cinde až parašiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemtinga: 14 kovo 2013 - 14:08
Kokie populiarūs tie "mumi" vazonėliai biggrin.gif Kai pradėjot apie juos kalbėt, tai nusigandau, kad ir man per mažai, bet kad jau turimų nėr kur dėt lotuliukas.gif Nieko, išnaudosiu nusipirktus ir tada žiūrėsiu kur rast dar.

Praeitą kartą kai nusipirkau, tai galvojau, kad užteks trims metams į priekį - užteko pusmečiui blush2.gif
Atsakyti
o kuom cia ypatingi tie vazoneliai kad taip visoms reikia? biggrin.gif
Atsakyti
Tai reikes palaikyti iki prireiks, jei nenupirks lotuliukas.gif o siaip ZS sake kad ju daugiau nebebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 13, 13:58)
As auginu du aerangius ir labai laukiu ju zydejimo. Jie man tokie elegantiski, tokie trapiai grazus.

QUOTE(mumrikas @ 2013 03 13, 16:15)

o kaip sekasi Jums afrikiečius augint? Vazonėliuose auga ar ant bloko? Pas mane, neturint orchidariumo, ant bloko nieks negyvena, perkeliu į vazonėlį. Nors bandžiau, bet per daug sausa pas mane, ir dar tas purškaliojimas kasdienis, o su tais kibiriukais tik žaidimas smile.gif Bet vis tiek turiu sudaryt jiems drėgną aplinką, nori nenori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 03 14, 16:23)
o kaip sekasi Jums afrikiečius augint? Vazonėliuose auga ar ant bloko? Pas mane, neturint orchidariumo, ant bloko nieks negyvena, perkeliu į vazonėlį. Nors bandžiau, bet per daug sausa pas mane, ir dar tas purškaliojimas kasdienis, o su tais kibiriukais tik žaidimas smile.gif Bet vis tiek turiu sudaryt jiems drėgną aplinką, nori nenori smile.gif

Man irgi įdomu kaip kitiems sekasi su afrikiečiais sutarti. Aerangį rhodosticta turiu apie metus, geriausiai jautėsi vasarą įstiklintame balkone - bandė žiedstiebiai lįsti, didelį lapą užsiaugino, o namie lapai perpus mažesni nei senieji išaugo.. prieš naujus metus netyčia išverčiau vazonėlį, pasirodo substrate šaknys nunykusios buvo, bet nemažai orinių turėjo, tai perkėliau į krepšelį (jau net apie bloką mąsčiau, nors irgi su jais nedraugauju ir jei ilgesniam laikui išvažiuosiu, nieks man jo nepurškalios).. šiuo metu auga orchidariume ir mačiau lenda naujas lapukas.. apie žiedus tik pasvajoju rolleyes.gif nors tai mano viena mylimiausių orchidėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 14, 15:46)
o kuom cia ypatingi tie vazoneliai kad taip visoms reikia?  biggrin.gif

niekuo - man asmeniškai patinka dizainas ir dera prie namų stiliaus, kuris yra klasikos ir šiek teik provanso elementų mišinys biggrin.gif Tiesiog jie "apimeta" sendintais, yra gan puošnūs, bet ne rėksmingi, kad užgožtų juose ugančias orchidėjas mirksiukas.gif

QUOTE(eliss @ 2013 03 14, 16:23)

Aš turiu tik vieną, auginu vazonėlyje. Kadangi turiu neilgai, tik kelis menėsius, tai sunkų ką ir pasakyt - dabar matau, kad gyvos ir auga šaknys, o kaip bus toliau pamatysiu. Kiek skaitaliojau, tai manasis yra vienas nelepiausių ir galima jį augint tiesiog ant palangės. O kaip yra iš tikrųjų, tai ateitis parodys biggrin.gif
Atsakyti