Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

Late,kaip tu? Tikiuosi,kad leliukas dar pilvelyje ir bus iki pat 38sav. wub.gif
[/quote]
Nu dar guliu,bet kas savaite kraujuoju doh.gif ir nervus tampausi isves i operacine ar ne blink.gif
nepakilo man ta placenta visai ,pas mane dengia krasta gimdos kaklelio,o pas tave kaip?
Tai jei tempsiu 36-37sav CP
O tau genetike pasake apie ta placenta?
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 15, 19:07)

Kraujavau tik 5-6 nestumo savaite kokius tris kartus,bet nezinau,ar del placentos.O apie zema,kaklelio ziotis dengiancia placenta suzinojau 18sav.per echo.
Aciu,tikiuosi,kad pakils visoms mergaitems,kurioms placenta zemai  drinks_cheers.gif
  O apie cista per daug neskaitau,nes nenoriu apsikrauti neigiamomis mintimis.

Aišku 4u.gif Nes man tai jau dabar matė, bet sakė kad tikėsimės, kad pakils. Nedaug dar tų žinių pas mane, bet kaip aš supratau, tai iki tokio lako kaip tau pasakė, tai ji ir turėtų kilti arba ne g.gif
Šaunuolė, kad neapsikrauni bereikalingom neigiamom mintim 4u.gif Bandysiu pasimokyti iš tavęs ax.gif

QUOTE(late @ 2013 03 15, 20:56)
Nu dar guliu,bet kas savaite kraujuoju doh.gif ir nervus tampausi isves i operacine ar ne blink.gif
nepakilo man ta placenta visai ,pas mane dengia krasta gimdos kaklelio,o pas tave kaip?
Tai jei tempsiu 36-37sav CP
O tau genetike pasake apie ta placenta?

Neišveš dar, nebijok, tiek jau atsilaikei, liko dar truputį 4u.gif

late, tai ta placenta dar ir genetikei turėjo užkliūti? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 15, 15:40)

Tiesa, mergaites, ar jus geriat vis dar omega3? Kai pradejau nesciuju vitaminus naudoti, nebegeriu omega3, nieko gyd. nesake.  g.gif

As geriu Elevit ir omega 3, kaip supratau tai visus juso vartosiu iki pat galo ax.gif
Kaip tavo sveikata? Gal nos kiek geriau? Kada tau dabar TA?

QUOTE(pliuske @ 2013 03 15, 16:26)
As geriu Pregnacare, bet gydytoja sake kad geriau gerciau Elevit.

Elevit rekomenduoja nes tai gryni vitaminai, o ne papildai smile.gif

Juroszuvedra

Placenta tavo laike dar tikrai gali pakilti, taip kad neprarandam vilties smile.gif
O del tos cistos, tai tikekimes, kad viskas dar susitvarkys 4u.gif

Beta

Matyt per silpni antibijotikai buvo, taip kad stipresni tikrai turi suveikti 4u.gif

O as siandien jauciuosi visiskai moraliskai issekusi, MB visus nervus istampe verysad.gif Neturiu nervu net issizliumbti....
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 03 15, 21:14)
late, tai ta placenta dar ir genetikei turėjo užkliūti? doh.gif  g.gif

Genetikei ne tik placenta turi ir gali kliuti, bet ir tokie dalykai gimdos tonusas ir pan. mirksiukas.gif nes juk pirmiausia, tai genetike yra ginekologe.As tai jos ir apie gimdyma pasiklausineju ir bet ko, viska jos zino.

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 15, 21:37)
*Matyt per silpni antibijotikai buvo, taip kad stipresni tikrai turi suveikti  4u.gif

**O as siandien jauciuosi visiskai moraliskai issekusi, MB visus nervus istampe  verysad.gif Neturiu nervu net issizliumbti....

* akivaizdu.Bet dabar uztat kokius atominius gavau unsure.gif
** Neverk, buk vyras biggrin.gif uztat as kiek turiu nervu siandien zliumbti doh.gif Vakare nuvaziavus su MB i parde maisto, sugebejau atsistojus prie darzoviu stendo apsizliumbti, nes neradau cukiniju kokiu reikejo.MB net pasimete, sako sluostykis asaras, nes zmones tuoj prades galvot, kad as nestuke skriaudziu biggrin.gif

Late, jau dideli jus, kiekviena diena vis stumiates i prieki, o laikas, kad ir kaip dabar atrodytu sustojes, eina pirmyn 4u.gif

Juroszuvedra, saunuole, medalis tau uz pozityva 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 15 kovo 2013 - 22:30
Terze - smagu, kad viskas tvarkosi ir dar su maziukais istversite bent menesiuka smile.gif

Beje, mergytes butinai naudokit omega 3 papildus, ju deka vystosi geriau maziuku smegeneles smile.gif labai ju reikia vaisiui ir jau gimusiui kudikeliui... Tik atsargiai su Vit d, nes jo buna ir zuvu taukuose/omega 3 vitaminuose ir vitaminuose skirtuose nesciosioms.. As pirkdavau be tu vitaminu, arba derindavau, viena diena vitaminai, kita zuvu taukai...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 03 15, 22:31)
Terze - smagu, kad viskas tvarkosi ir dar su maziukais istversite bent menesiuka smile.gif

Beje, mergytes butinai naudokit omega 3 papildus, ju deka vystosi geriau maziuku smegeneles smile.gif labai ju reikia vaisiui ir jau gimusiui kudikeliui... Tik atsargiai su Vit d, nes jo buna ir zuvu taukuose/omega 3 vitaminuose ir vitaminuose skirtuose nesciosioms.. As pirkdavau be tu vitaminu, arba derindavau, viena diena vitaminai, kita zuvu taukai...

tai kokius naudojate Omega3,nes ju rusiu nemazai?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 15, 23:26)
Genetikei ne tik placenta turi ir gali kliuti, bet ir tokie dalykai gimdos tonusas ir pan.  mirksiukas.gif nes juk pirmiausia, tai genetike yra ginekologe.As tai jos ir apie gimdyma pasiklausineju ir bet ko, viska jos zino.

uztat as kiek turiu nervu siandien zliumbti  doh.gif Vakare nuvaziavus su MB i parde maisto, sugebejau atsistojus prie darzoviu stendo apsizliumbti, nes neradau cukiniju kokiu reikejo.MB net pasimete, sako sluostykis asaras, nes zmones tuoj prades galvot, kad as nestuke skriaudziu  biggrin.gif

Žinai nei tonusas, nei placenta jai tikriausiai neužkliuvo g.gif bent jau nieko man nesakė, o pati paklausinėti nesusipratau. Tai tada imsiu ir išsivaizduosiu, kad viskas pas mane ok irnesakyk.gif

Aš irgi užvakar praktiškai visą dieną prablioviau, nes verkimu to jau nepavadinsi. Priežasties tai net pati sau pasiteisinti niekaip nesugalvojau mastau.gif Gėda buvo man net čia parašyti blush2.gif Bet kaip matau ne aš viena nenormali hihihi.gif Tada thumbup.gif

vaikai4, matau skaitai, pasakok kaip tau sekasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 16 kovo 2013 - 11:00
biggrin.gif Negaliu drasiai cia pasakoti, nes mes dar labai mazi ir trapus-tokiu mazuciu cia net nerandu. Mums dar tik 19 d. pirmas vizitas pas daktaryte, turetu ta diena prasideti 7 savaitele. Esu labai baigsti nes turejusi daug skaudziu nesekmiu blush2.gif O siaip siandiena pirma diena, kuomet neskauda galvos, kosulys tik lengvas ir slogyte jau tik skysta...Pirma diena kuomet ir seimyna be temperaturos, nezinau ar musu virusai nesustabde musu zirniuko augimo, todel laukiu vizito. Labai noriu tiketi musu pergale, bet turiu buti pasirengusi bet kokiems netiketumams. Man keista ir tai kad man nei bloga, nei man pykina nei kas nors dar kitaip. Valgau as kaip briedis ir tinginiauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikai4: 16 kovo 2013 - 11:07
QUOTE(egk @ 2013 03 16, 11:58)
*Žinai nei tonusas, nei placenta jai tikriausiai neužkliuvo g.gif bent jau nieko man nesakė, o pati paklausinėti nesusipratau. Tai tada imsiu ir išsivaizduosiu, kad viskas pas mane ok irnesakyk.gif

**Aš irgi užvakar praktiškai visą dieną prablioviau, nes verkimu to jau nepavadinsi. Priežasties tai net pati sau pasiteisinti niekaip nesugalvojau mastau.gif Gėda buvo man net čia parašyti blush2.gif Bet kaip matau ne aš viena nenormali hihihi.gif Tada thumbup.gif

* matyt tikria neuzkliuvo, taigi gali drasiai vaidinti, kad viskas ir yra gerai biggrin.gif Bet ir siaip apie placenta tokiam nestume dar ankstoka kalbeti, o tonusas matyt nera toks siaubingas, kad atkreiptu i tai demesi.

** oi ne, nepergyvenk, tikrai ne tu viena nenormali biggrin.gif As jau siandien vel i zmogu panasi.Bent jau man taip kol kas atrodo hihihi.gif

Vaikai4, sekmes pas gydytoja ir laukiam oficialiai prisijungiancios pas nestukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 16, 12:07)
biggrin.gif Negaliu drasiai cia pasakoti, nes mes dar labai mazi ir trapus-tokiu mazuciu cia net nerandu. Mums dar tik 19 d. pirmas vizitas pas daktaryte, turetu ta diena prasideti 7 savaitele. Esu labai baigsti nes turejusi daug skaudziu nesekmiu  blush2.gif O siaip siandiena pirma diena, kuomet neskauda galvos, kosulys tik lengvas ir slogyte jau tik skysta...Pirma diena kuomet ir seimyna be temperaturos, nezinau ar musu virusai nesustabde musu zirniuko augimo, todel laukiu vizito. Labai noriu tiketi musu pergale, bet turiu buti pasirengusi bet kokiems netiketumams. Man keista ir tai kad man nei bloga, nei man pykina nei kas nors dar kitaip. Valgau as kaip briedis ir tinginiauju.

Taigi 19 jau čia pat flirt.gif O kad nebloga ir nepykina tai tik džiaugtis reikia thumbup.gif O apetito aš galiu paimti kad ir didesnę dalį ax.gif
Prisimenu tave nuo tada kai darei IUI ir dar neturėjai dukryčių. Tikėkim kad viskas bus gerai šį kart 4u.gif

Beta, aš irgi labai apsidžiaugiau, kad ne kiekviena diena taip didis.gif Na buvau girdėjus apie visus šituos bajerius, nuotaikų kaitas ir t.t. bet kažkaip netikėjau, kad man pasireikš visu 100% mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 16 kovo 2013 - 11:36
Mane pykinti pradejo kazkur nuo 6 sav. Paskui buvo tarpas kai visai nebepykino, o va kazkur jau 5 dienos kai pykina smarkiai, jau viena karta ir su wc padraugavau ax.gif O sakykit kaip jums su apetitu? Nes as kai pastojau, tai ir apetitas dingo.. Jau 3 kg numeciau unsure.gif

Vaikai4, lauksim is taves geru ziniu mirksiukas.gif

Klausimelis. Kiek laiko jus naudojote Crinona ar leidziama progesterona? Iki 12 sav. ar ilgiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 03 16, 13:33)
Mane pykinti pradejo kazkur nuo 6 sav. Paskui buvo tarpas kai visai nebepykino, o va kazkur jau 5 dienos kai pykina smarkiai, jau viena karta ir su wc padraugavau  ax.gif O sakykit kaip jums su apetitu? Nes as kai pastojau, tai ir apetitas dingo.. Jau 3 kg numeciau  unsure.gif

Vaikai4, lauksim is taves geru ziniu  mirksiukas.gif

Klausimelis. Kiek laiko jus naudojote Crinona ar leidziama progesterona? Iki 12 sav. ar ilgiau?  g.gif

Kol kas mano laimei del tu pykinimu mano rezultastas -2,5 kg nuo pastojimo ax.gif Dabar nebepykina jau kokios 1,5sav tai bijau kad neparsiridentu jie atgal blush2.gif Sveriu dabar kiek per vestuves biggrin.gif

Mergaites pasakys tiksliau, bet kiek as zinau kad jau 8-9 sav pradeda formuotis placenta ir ji perima PRG gaminimo funkcija is geltonkunio procesas baigias apie 12-14 sav... tai palaipsniui mazinama (pvz as geriau dufastona) nuo 9 sav ir iki 11-12 atsisakoma visai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 16, 12:07)
biggrin.gif Negaliu drasiai cia pasakoti, nes mes dar labai mazi ir trapus-tokiu mazuciu cia net nerandu. Mums dar tik 19 d. pirmas vizitas pas daktaryte,

Vaikai, norejau paklausti ar buvo issiaiskinta kodel ivyko tos nelaimes anksciau g.gif ? O pas kokia gyd lankytis zadi?
Atsakyti