Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

vilte-kns, oi atsiprašau nežinau kaip čia aš pamiršau blush2.gif Būtinai įdėsiu mirksiukas.gif

Terze, na svarbiausia, kad dabar jau viskas gerai, linkiu kuo ilgiau auginti savo mažiukus wub.gif

Irute, man ir kažkaip atrodo, kad nuo nuovargio mirksiukas.gif

O man tikrai šiandien patvirtino - turėsim broliuką smile.gif
Atsakyti
Terze, gerai, kad pagaliau gali miegoti 4u.gif Man atrodo, jau senai reikėjo tau magnį lašintis... Na, bet svarbiausia, kad leliukai jau net 30 sav ištupėjo pilvuke, kad virš kilogramo abu sveria thumbup.gif wub.gif
Ir koks išsamus reportažas iš Santariškių thumbup.gif Ačiū 4u.gif

Klausei, kaip aš ax.gif Gerai, negaliu niekuo skųstis. Kol yra jėgų ir noro, tvarkausi visokius smulkius reikaliukus, kuriems po TO tikrai nebus laiko ir noro. Savaitgalį planuoju susikrauti lagaminus didžiajai kelionei bigsmile.gif Man sakė, turėti viską leliukui, nes bus galimybė iš karto juo rūpintis wub.gif

Levanda, mėlyni 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 14, 20:44)
O man tikrai šiandien patvirtino - turėsim broliuką  smile.gif

Uau, valio thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, pasigirsiu - aš nuo šiandien vėl dekrete ax.gif

Ginė turėjo užpildyti viską elektroniniu, man sakė neit pas ją, tai nuvažiavau popiet į sodrą, dar nematė to biuletenio. Kažkaip neramu man pasidarė - ar tikrai aš dekrete blush2.gif

Žodžiu, kad nevažinėt, bandysiu ryt pildyti elelektroniniu būdu prašymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2013 03 14, 23:42)

Žodžiu, kad nevažinėt, bandysiu ryt pildyti elelektroniniu būdu prašymą doh.gif

Su dekretu 4u.gif

LEVANDA DAR KARTA melyni sveikinimai 4u.gif
Jauciu ir man gal reiks jau neuzilgoeit, nebeatsimenu kada liepe g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Terze, svarbu kad viskas gerai abiem mažyliam, linkiu kuo ilgiau dar pabūti visiems kartu thumbup.gif

Levanda, tau mėlyni sveikinimai thumbup.gif

Damute, o tave su dekretu 4u.gif

Aš į dekretą birželio 30 d. Prisimenu kai pildė tą kortelę man atrodė, kad čia ne apie mane. Į nei vieną patį paprasčiausią klausimą nesugebėjau iškart atsakyti, net kada paskutinės mmm. Atrodė, kad ne su manim viskas vyksta ir ko aš čia kažką bandau pasakoti doh.gif Gyd pasakiau, kad iškart galiu atsakyti tik kiek man savaičių ir dienų...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Levanda, melyni sveikinimai dar karteli. wub.gif

Terze, linkiu kuo ilgiau mazyliams pabuti pas mama.

Damute, su dekretu. smile.gif

Man vakar toks pilvo skausmas uzejo. Net issigandus buvau. Is karto isgeriau magnio ir gulet. I vakara praejo.

Pirmadieni TA. Paklausiu gydytojo, kas cia galetu buti. Gal ir nusispalvinti jau galesim. wub.gif
Atsakyti
LEVANDA melyni melyni sveikinimai,kaip fainai turesit porele wub.gif kaip anksti tau pasake thumbup.gif
as tai irgi laukiu tos dienos kai pasakys kas pilvelyje gyvena,taip noreciau mergytes wub.gif na bus kaip bus ,svarbu ,kad tik sveikas ar sveika butu wub.gif

Atsakyti
Levanda
Sveikinimai belaukiant sunelio, bus grazi poryte 4u.gif

Damute

4u.gif sveikinu su dekretu

Terze

Kaip smagu kad viskas gerai, laikom kumstukus kad taip ir toliau, nebe daug liko, taip kad temp kiek gali 4u.gif
Atsakyti
Levanda, melyni sveikinimai thumbup.gif
As labai noreciau mergaites ir berniuko wub.gif Uz 10 dienu vaziuosiu darytis genetinius tyrimus. Idomu kada jau gali pasakyti lyti? g.gif Taip smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 03 14, 09:33)
. Esu labai laiminga,si naktis buvo kaip senai svajota, beveik be saremiu...

Kuo daugiau dar tokiu naktu ir savaiciu iki pat gimdymo thumbup.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 14, 19:44)
O man tikrai šiandien patvirtino - turėsim broliuką  smile.gif

Melyniausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Damute* @ 2013 03 14, 22:42)
Tiesa, pasigirsiu - aš nuo šiandien vėl dekrete ax.gif

Sveikinu su dekretu smile.gif

Esu jau po TA .Taip tikejausi,kad placenta bus nors kiek pakilusi,bet schmoll.gif Gydytoja sake,kad greiciausiai jau ir nebepakils. Dabar lieka tiketis,kad isnesiosiu be kraujavimo iki 38 sav.,o tada jau CP.Sarasely dar datos nekeisiu,nes dar palieku kelis procentus,kad placenta pakils .
Taip pat tikejausi,kad bus isnykusi leliukui kraujagysline cista galvyteje(rasoma,kad 24-26sav dazniausiai isnyksta),bet ji vis dar yra verysad.gif Genetiniu tyrymu jokiu nedarem ,visa kita ziurint echoskopu be priekaistu. Tiesa,pas mane truputi daugiau vandenu,negu norma.Truputi neramu del tos cistos,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai thumbup.gif

Late,kaip tu? Tikiuosi,kad leliukas dar pilvelyje ir bus iki pat 38sav. wub.gif
Atsakyti
Naujos nestukes, sveikos prisijungusios 4u.gif Lengvo ir grazaus jums nestumo wub.gif
Levanda, sveikinu melynai nusispalvinus 4u.gif
Terze, laikykis, paturek dar mazylius pilvelyje 4u.gif Svarbiausia, kad dabar kiek aprimo spazmai. Na, su plauciuku brandinimu mane siek tiek ibauginai, nes man gresia si procedura. O jeigu po to leliukas paankstins atejima... unsure.gif Nors aisku, bus kaip bus, tikiu savo mazylio stiprumu 4u.gif Terze, dar karta stiprybes jums wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū nėštukai 4u.gif Na ir orelis doh.gif Su maže važinėjomės kol ji miegojo vežimuke, o aš nušalau žandus kaip viduržemi doh.gif Kovas turbūt šalčiausias mėnuo...

QUOTE(pliuske @ 2013 03 15, 14:14)
Levanda, melyni sveikinimai  thumbup.gif
As labai noreciau mergaites ir berniuko  wub.gif Uz 10 dienu vaziuosiu darytis genetinius tyrimus. Idomu kada jau gali pasakyti lyti?  g.gif Taip smalsu  rolleyes.gif

Na jei rodysis ir nesislėps, tai tikrai matys mirksiukas.gif Mano abu vaikučius pamatė per pirmą vizitą pas genetikus 12sav. Ir abu iškart gan tiksliai be jokių galbūt - rodėsi ir nesidrovėjo smile.gif
Atsakyti