Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

juroszuvedra, gal dar pakils placenta. Kiek man gyd. sake, ji vaiksto iki kazkur 36 sav. g.gif Pas mane ji irgi zemai, bet per paskutini vizita pamirsau net paklausti ar pakilo doh.gif Kazkaip buvau labiau susirupinus del gimdutes, kaklelio ir maziuko smile.gif
Reikia tiketi, kad ta cista isnyks 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, mergaites, ar jus geriat vis dar omega3? Kai pradejau nesciuju vitaminus naudoti, nebegeriu omega3, nieko gyd. nesake. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 15, 15:34)
Na jei rodysis ir nesislėps, tai tikrai matys  mirksiukas.gif  Mano abu vaikučius pamatė per pirmą vizitą pas genetikus 12sav. Ir abu iškart gan tiksliai be jokių galbūt - rodėsi ir nesidrovėjo  smile.gif

thumbup.gif Oi, kaip faina! Tai gal ir mano nebus sarmatlyvi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 15 kovo 2013 - 14:50
QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 15, 14:40)
Tiesa, mergaites, ar jus geriat vis dar omega3? Kai pradejau nesciuju vitaminus naudoti, nebegeriu omega3, nieko gyd. nesake.  g.gif

Aš išvis jokių vitaminų negeriu ir per pirmą nėštumą negėriau. Man ginė nerekomendavo jų. Gėriau tik folio rūgštį iki 12sav. o po to gėriau ir dabar geriu žuvų taukus su omega3 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 15, 16:13)
Aš išvis jokių vitaminų negeriu ir per pirmą nėštumą negėriau. Man ginė nerekomendavo jų. Gėriau tik folio rūgštį iki 12sav. o po to gėriau ir dabar geriu žuvų taukus su omega3  ax.gif

As geriu Pregnacare, bet gydytoja sake kad geriau gerciau Elevit. O zuvu taukus geri spec. nestukem be vit.A ar paprastus?
Ir koki kieki folio geriat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 03 15, 15:26)
As geriu Pregnacare, bet gydytoja sake kad geriau gerciau Elevit. O zuvu taukus geri spec. nestukem be vit.A ar paprastus?
Ir koki kieki folio geriat?  smile.gif

paprastus. Nebepamenu kokie smile.gif o su dukryte gėriau folio rūgštį 400, nes kokius 3 metus gėriau kol jos laukiau... O va su sūneliu gėriau 800 nes tik baigus maitinti susisgribau, kad reikia pradėti gerti nes o galįvyks stebuklas ir pastosiu greit, o jis ir įvyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 03 15, 15:14)

As labai noreciau mergaites ir berniuko  wub.gif Uz 10 dienu vaziuosiu darytis genetinius tyrimus. Idomu kada jau gali pasakyti lyti?  g.gif Taip smalsu  rolleyes.gif

Genetikas pasakyti lytį gali ir per vizitą, jei žinoma mažiukas norės pasirodyti. O man nesakė, sako dar labai anksti ir neprognozuosiu verysad.gif

QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 15, 15:21)
  Esu jau po TA .Taip tikejausi,kad placenta bus nors kiek pakilusi,bet  schmoll.gif Gydytoja sake,kad greiciausiai jau ir nebepakils. Dabar lieka tiketis,kad isnesiosiu be kraujavimo iki 38 sav.,o tada jau CP.Sarasely dar datos nekeisiu,nes dar palieku kelis procentus,kad placenta pakils .
  Taip pat tikejausi,kad bus isnykusi leliukui kraujagysline cista galvyteje(rasoma,kad 24-26sav dazniausiai isnyksta),bet ji vis dar yra  verysad.gif Genetiniu tyrymu jokiu nedarem ,visa kita ziurint echoskopu be priekaistu. Tiesa,pas mane truputi daugiau vandenu,negu norma.Truputi neramu del tos cistos,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai  thumbup.gif

O tau ji nekraujavo? Tik žinojai, kad placenta žemai, bet jokių problemų nekėlė?
Tikiuosi, kad ta cista išnyks 4u.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 15, 15:40)
Tiesa, mergaites, ar jus geriat vis dar omega3? Kai pradejau nesciuju vitaminus naudoti, nebegeriu omega3, nieko gyd. nesake.  g.gif

Aš dabar geriu omega, bet aš visai nevalgau žuvies. Bet nuo pirmadienio jau baisgsiu jas, tada gersiu tik nestuke.gif vitaminus, bent kurį laiką
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 03 15, 15:14)
Idomu kada jau gali pasakyti lyti?  g.gif Taip smalsu  rolleyes.gif

na, taip jau garantuotai, kad pasakys, tai kazin.Bet ka gali zinot rolleyes.gif

QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 15, 15:21)
  Taip pat tikejausi,kad bus isnykusi leliukui kraujagysline cista galvyteje(rasoma,kad 24-26sav dazniausiai isnyksta),bet ji vis dar yra  verysad.gif

O kas cia per dalykas ir nuo ko jis atsiranda ? gimus isnyks ar kas su ja bus ?

QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 15, 15:34)
Ačiū nėštukai  4u.gif  Na ir orelis  doh.gif  Su maže važinėjomės kol ji miegojo vežimuke, o aš nušalau žandus kaip viduržemi  doh.gif 

Nu bet tu ir drasi tokiu oru dar i lauka eit biggrin.gif Man siurpas eina vien pro langa ziurint.

As irgi po TA.Ir su nauja doze tik dar stipresniu antibu.....Nedingsta ta mano bjaurastis uzdegimas nors imk ir nusauk ji doh.gif O dar apsizliumbiau kaip durne kokia unsure.gif Nezinau, gal cia rimtai saules trukumas jau ir smegenis pradeda veikt.
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 15, 09:33)
Labas rytas  4u.gif

[\Damute, su dekretu.  smile.gif
Man vakar toks pilvo skausmas uzejo. Net issigandus buvau. Is karto isgeriau magnio ir gulet. I vakara praejo.

Pirmadieni TA. Paklausiu gydytojo, kas cia galetu buti. Gal ir nusispalvinti jau galesim.  wub.gif

pagerk dra magnio kokias 6 dienas tikrai
QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 15, 10:35)
LEVANDA melyni melyni sveikinimai,kaip fainai turesit porele wub.gif kaip anksti tau pasake thumbup.gif
as tai irgi laukiu tos dienos kai pasakys kas pilvelyje gyvena,taip noreciau mergytes wub.gif  na bus kaip bus ,svarbu ,kad tik sveikas ar sveika butu wub.gif

na dar teks palaukti wub.gif
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 15, 14:21)
   Esu jau po TA .Taip tikejausi,kad placenta bus nors kiek pakilusi,bet  schmoll.gif Gydytoja sake,kad greiciausiai jau ir nebepakils. Dabar lieka tiketis,kad isnesiosiu be kraujavimo iki 38 sav.,o tada jau CP.Sarasely dar datos nekeisiu,nes dar palieku kelis procentus,kad placenta pakils .
   Taip pat tikejausi,kad bus isnykusi leliukui kraujagysline cista galvyteje(rasoma,kad 24-26sav dazniausiai isnyksta),bet ji vis dar yra  verysad.gif Genetiniu tyrymu jokiu nedarem ,visa kita ziurint echoskopu be priekaistu. Tiesa,pas mane truputi daugiau vandenu,negu norma.Truputi neramu del tos cistos,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai  thumbup.gif

Late,kaip tu? Tikiuosi,kad leliukas dar pilvelyje ir bus iki pat 38sav. wub.gif

Pas mane irgi placenta zemai,bet tikiuosi pakils dabar tik 30 sav.paziures kas ir kaip.Tikiuosi viskas bus gerai.O ten per echo pamate kad leliukui cista?

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 15, 14:27)
Naujos nestukes, sveikos prisijungusios 4u.gif  Lengvo ir grazaus jums nestumo wub.gif
Levanda, sveikinu melynai nusispalvinus Terze, laikykis, paturek dar mazylius pilvelyje 4u.gif  Svarbiausia, kad dabar kiek aprimo spazmai. Na, su plauciuku brandinimu mane siek tiek ibauginai, nes man gresia si procedura. O jeigu po to leliukas paankstins atejima... unsure.gif  Nors aisku, bus kaip bus, tikiu savo mazylio stiprumu 4u.gif   Terze, dar karta stiprybes jums wub.gif 

na tu dar ir palaikyk leliuka wub.gif

AS negeriu jokiu vitaminu,nei omegos,bei dar kokiu kitu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 15 kovo 2013 - 16:30
QUOTE(pliuske @ 2013 03 15, 13:14)
As labai noreciau mergaites ir berniuko  wub.gif Uz 10 dienu vaziuosiu darytis genetinius tyrimus. Idomu kada jau gali pasakyti lyti?  g.gif Taip smalsu  rolleyes.gif
Gali buti, kad pasakys. Man su pirmu pasake jau 13ta savaite. O va su antru - 13ta savaite dar abejojo. Tikiuosi, kad pirmadieni patvirtins. Tada spalvinsiuosi. bigsmile.gif

QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 15, 13:21)
Skaiciau, kad paskutinius menesius kaip tik apatine gimdos dalis ir auga sparciausiai. Laikom kumstukus, kad dar pakiltu placenta. 4u.gif

O kas ta cista per daiktas?

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 15, 13:40)
Geriu Elevit vitaminus ir Omega 3. Gydytojas prisake gerti iki gimdymo. O maitinant sake kazkokius kitus parekomenduos.

QUOTE(Prince @ 2013 03 15, 15:27)
pagerk dra magnio kokias 6 dienas tikrai
Labai aciu uz info. 4u.gif As vakar isgeriau, o siandien jau ne. Butinai gersiu.

Siaip, tuose vitaminuose, kuriuos geriu, yra ir magnio. Bet matyt nepakankamai. g.gif
Atsakyti
Na, ziuriu cia visom skirtingai su tais vitaminais smile.gif Siuo metu geriu tik nesciosioms skirtus. Foliorugsti geriau 800. As tik pamaniau, kad omega3 tikrai nepakenktu iki pat galo gerti, reiks paklaust gyd. kita savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 15, 14:40)
gal dar pakils placenta. Kiek man gyd. sake, ji vaiksto iki kazkur 36 sav.  g.gif  Pas mane ji irgi zemai, bet per paskutini vizita pamirsau net paklausti ar pakilo doh.gif  Kazkaip buvau labiau susirupinus del gimdutes, kaklelio ir maziuko smile.gif
Reikia tiketi, kad ta cista isnyks 4u.gif

Tiesa, mergaites, ar jus geriat vis dar omega3? Kai pradejau nesciuju vitaminus naudoti, nebegeriu omega3, nieko gyd. nesake.

Aciu,,ir as tikiuosi,kad ir placenta pakils,ir cista isnyks smile.gif
As ir su pirmuoju ir su dabartiniu nestumu geriau tik folio rugsti.

QUOTE(egk @ 2013 03 15, 16:09)
O tau ji nekraujavo? Tik žinojai, kad placenta žemai, bet jokių problemų nekėlė?

Kraujavau tik 5-6 nestumo savaite kokius tris kartus,bet nezinau,ar del placentos.O apie zema,kaklelio ziotis dengiancia placenta suzinojau 18sav.per echo.

QUOTE(Beta1 @ 2013 03 15, 16:11)
O kas cia per dalykas ir nuo ko jis atsiranda ? gimus isnyks ar kas su ja bus ?

As irgi po TA.Ir su nauja doze tik dar stipresniu antibu.....Nedingsta ta mano bjaurastis uzdegimas nors imk ir nusauk ji  doh.gif O dar apsizliumbiau kaip durne kokia  unsure.gif Nezinau, gal cia rimtai saules trukumas jau ir smegenis pradeda veikt.

Nezinau,is kur ta cista atsiranda.Ir visaip su ja buna. Kartais gimus isnyksta,o kartais tai reiskia kokia nors genetine liga.

Dabar tai jau tikrai dings tas uzdegimas 4u.gif ,o kad apsizliumbei,tai normalu console.gif

QUOTE(Prince @ 2013 03 15, 16:27)
.O ten per echo pamate kad leliukui cista?

Taip,cista mate per echo 18 sav.

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 15, 17:16)
Skaiciau, kad paskutinius menesius kaip tik apatine gimdos dalis ir auga sparciausiai. Laikom kumstukus, kad dar pakiltu placenta.  4u.gif

Aciu,tikiuosi,kad pakils visoms mergaitems,kurioms placenta zemai drinks_cheers.gif
O apie cista per daug neskaitau,nes nenoriu apsikrauti neigiamomis mintimis.
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 14, 15:50)
levandute kitoj temutei mane irgi irasyk i saraseli prie nestuke.gif    acu wub.gif
o data parasysiu po kito vizito,nes tiksliau zinosiu,dabar tai lyg ir 10.25d
snd vel nekas man sad.gif  dar einu vakare pas kirpja dazyt plauku,tikiuos ,kad nepasidrys bloga nuo kvapu kirpyklos sad.gif
snd ryta buvau pas dsntista,tai uztaise maza skylue ,bet be nuskausminamu,tai biski blogumas buvo uzejes:(

Sveikos.

Vilte, o tau greze danti? Ar taip tik uztaise blomba danti? Nes kiek domejausi. tai viena stamatologe isvys pasake, kad neapsimoka dabar taisyti dantu, nes nestumui nepasibaigus gali vel atsinaujintiarba atsirasti nauju skyluciu dantyse g.gif
Atsakyti