Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 19, 16:06)
O del tu vilnu, tai net nezinau, ka kitu atveju naudoti, nes medvilnes kamsalas irgi gali draugu tureti  biggrin.gif o polisterio ar sintepono tai nelabai noretusi  g.gif

Taip, natūralūs turi draugų. Aš pati kai vargstu su alergijom, tai miegu tik sintetiniuose pataluose. Gyd liepimu. O buvom nusipirkę tuos kupranugarių patalus, tepo atsisakyti verysad.gif
Aš dar negalvojau kokius pirksiu mažyliui, bet iš savo patirties manau, kad jei mažiukas bus alergiškas, tai teks naudoti sintetiką, bet jei ne, tai tie natūralūs juk žymiai maloniau g.gif

O man šiandien vėl bliovadienis doh.gif Namie ryte apsiblioviau, nuvažiavus į darbą vėl, paskui visa apsižliumbus važiavau pas šeimos gyd, tai kai pamačiau jos išpūstas akis, vėl puoliau į ašaras. Kol gyd išsiaiškino, kad nieko neatsitiko, tik verkiu kad verkt, apsiraminau. Tada norėjo spaudimą pamatuoti, aš vėl į ašaras doh.gif Nežinau, na neatrodo man kad čia normalu g.gif Ir iš kur tų ašarų tiek atsiranda? Verkiu kol apsivemiu, tada kuriam laikui nustoju. Nebūčiau nestuke.gif tai tuoj pat ieškočiau pažįstamų, kad pagreitintai pakliūti pas psichiatrą. O ką dabar daryt? Nu nėščia tai nėščia, bet vistiek turi būti kažkokios ribos?
Mergaitės, kiek tai gali tęstis? Na ne visą laiką gi?
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 19, 14:11)
Sveikos visos  nestuke.gif
Uzderejo cia i saraso gala berneliu armija  biggrin.gif

Siandien ejau cukru tirtis, tai dabar tik atsigaunu po visko  doh.gif Kaip man bloga po tos giukozes buvo, maniau isgriusiu: pykino, silpna, toks jausmas kad net spaudimas sukilo...nu zodziu nebeboriu sio malonuma dar karta patirti  smile.gif

***Gal kuri turit specialiai sauskelnems skirta siuksliadeze, ar is tikro ji tokia gera kaip reklamuoja?Ar apsimoka toki daigta pirkti?
Na va atrodo isdesciau savo pagrindinius klausimus  biggrin.gif

as dar nedariau to tyrimo.

Ar dar buna tokiu siuksliadeziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 03 19, 17:00)
O man šiandien vėl bliovadienis doh.gif Namie ryte apsiblioviau, nuvažiavus į darbą vėl, paskui visa apsižliumbus važiavau pas šeimos gyd, tai kai pamačiau jos išpūstas akis, vėl puoliau į ašaras. Kol gyd išsiaiškino, kad nieko neatsitiko, tik verkiu kad verkt, apsiraminau. Tada norėjo spaudimą pamatuoti, aš vėl į ašaras doh.gif Nežinau, na neatrodo man kad čia normalu g.gif Ir iš kur tų ašarų tiek atsiranda? Verkiu kol apsivemiu, tada kuriam laikui nustoju. Nebūčiau nestuke.gif tai tuoj pat ieškočiau pažįstamų, kad pagreitintai pakliūti pas psichiatrą. O ką dabar daryt? Nu nėščia tai nėščia, bet vistiek turi būti kažkokios ribos?

Man vakar liūdnoji diena buvo - žliumbiau visur, kur ėjau. Šiandien man atrodo viskas atsibodę - pavargau nuo darbo, noriu atostogų, tingiu, neturiu jokios motyvacijos ką nors daryti. Atrodo, susisukčiau į kamuoliuką ir gulėčiau lovoje kvailus serialus žiūrėdama.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aciu labai visoms uz melynus sveikinimus, kam nepadekojau. 4u.gif

QUOTE(irute1984 @ 2013 03 19, 11:41)
Sveikutes smile.gif

senokai cia berasiau, bet prisiduodu as dar 2in1 ...
Labai geros naujienos. Svarbu mazylei gerai. Bet jau ir uzaugo kokia dicke! wub.gif

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 19, 13:11)
Turiu klausimuku mamytems del kraitelio, nes mano durna galva ne viska tinkamai i lentynas sudelioja  biggrin.gif
*Kaldryte i lovyte ketinu pirkti su vilnos kamsalu, nes jis kvepuojantis tai neturetu perkaisti vaikutis, bet nezinau ka daryti su vezimelio pataliukais, vasara kaldrytes kaip ir nereikia siltos, o ziema vokeli galima naudoti, tai nezinau ka tokiu atveju tinkamiausia rinktis.
**Noriu rasti i vonele statoma silikonini ar medvilnini gultuka, bet niekur internete neradu, gal kuri uzmatet kazka panasaus.
***Gal kuri turit specialiai sauskelnems skirta siuksliadeze, ar is tikro ji tokia gera kaip reklamuoja?Ar apsimoka toki daigta pirkti?
****Koki krema nuo issutimu geriausia naudoti? Kaip tik kokioje vaistineje apie tai paklausiu, taip skirtingu vis variantu isgirstu  doh.gif

*Lovytej nenaudojau anklodziu iki 1 metu. Pirkau tuos miegmaisiukus kudikiams. Vasarai - plonuti, o jei labai karsta - tik vystykla. Ziemai - stora, dviguba miegmaisiuka. Labai paisteisino.
I vezima mes turim avikailio vokeli. Ziema aprengdavau kombinezoniuka ir tada i ta vokeli. Liuks budavo.

**Lietuviskam puslapyje nemaciau. Bet gali paziureti per Ebay ar Amazon. Is Amazon siuncia i LT. Kaina iseina apie 50LTL. Jei per tarpininka siustumeis butu dar pigiau.

***Turim toki. Patogu tada, kai yra namas, ir vaiko keitimo stalas toli nuo siuksliu dezes. Nereikia lakstyti su kiekvienu purvinu pampiu aukstyn zemyn laiptais. Bet lengvai galima ir be jos gyventi. Kaip Beta sake, paprasti atskiri maisiukai irgi puikiai tarnauja. Svarbu juos gerai uzristi. lotuliukas.gif

****Mums geriausias buvo Weleda su medetku aliejum. Nes jis ir gydomas. Uzpakaliukas jei parausdavo, patepdavau, kita diena paraudimo kaip nebuta. thumbup.gif Bet, kitiems leliukams, ziuriu, sitas kaip tik netiko. Geriausiai patarciau isbandyti kelis, ir ziuret, kuris tiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 19, 14:11)
*Kaldryte i lovyte ketinu pirkti su vilnos kamsalu
**Noriu rasti i vonele statoma silikonini ar medvilnini gultuka
***Gal kuri turit specialiai sauskelnems skirta siuksliadeze
****Koki krema nuo issutimu geriausia naudoti?
Na va atrodo isdesciau savo pagrindinius klausimus  biggrin.gif

Linkiu gerų GTT rezultatų 4u.gif
1. Aš turiu Ferreti kaldrytę. Kiek žinau, vilnonės kaldrytės, nors ir skamba patraukiliai, nes natūralios ir t.t., bet ne visada pasiteisina, nes gali alergizuoti. Mes vasarą naudojam ploną vilnonį dekutį, tai kai vaikas buvo susirgęs, gydytoja net ir tą rekomendavo laikinai paslėpti. 4u.gif

2. Man tokio nereikėjo ax.gif

3. Neturėjau. Tie pirmieji pampersiukai su MP likučiais ne taip jau baisiai ir kvepia tongue.gif O vėliau tiesiog dėjau į maišiukus juos užrišdavau ir dėžę naudojau su dangčiu. Kasdien šiukšliadėžės neištuštindavau ir nieko, nebuvo jokio baisaus kvapo.

4. Aš naudojau patį paprasčiausią Sudocrem. Ir maniškiui jis puikiai tiko. Kitų net nesu bandžiusi.

QUOTE(egk @ 2013 03 19, 16:00)
O man šiandien vėl bliovadienis

4u.gif Tikėkimės, jog ne visą laiką 4u.gif Pagerk valerijonų arbatos arba sukatžolių tinktūros (3k/d po 50 lašiukų, skiesti su sultimis ar arbata) 4u.gif

Terze, neįsisirk 4u.gif Naktiniai spazmai pasibaigė?

Man šiandien kažko irgi nesmagu g.gif Bet gal čia nieko tokio, lauksiu kitos savaitės ax.gif
Atsakyti
[quote=Terze,2013 03 19, 16:51]
Sveikos!

terze Santaruose-vis dar... o jau pries Late tai zemai galva lenkiu smile.gif
Mane pagavo ir sloga ir gerkle ir dar kazkokia nesamone... Jau pavargau ir vazinet ir gulet ir dabar dar sirgt....
Zinai man labai padejo nuo sirgimo vitaminas C,bet kaliau po 1grama 3 kartus dienoj ta tirpstanti,nezinau,kaip tau inkstai g.gif ,nuo slogos NASONEX-super per diena sloga dingo ir dar imunal nu gijau labai greit,nes taip irgi buvo isvargine sloga ,kosulys,ai dar eukaliptu tepiausi kakla bigsmile.gif
Terze laikykis-negali but nuovargio jokio mirksiukas.gif zinok viskas laikina,va as guliu nuo sausio galo,nei sedet ,nei stovet tik lova ir kartais iki tuliko,arba basonas doh.gif
Papildyta:
Taip, natūralūs turi draugų. Aš pati kai vargstu su alergijom, tai miegu tik sintetiniuose pataluose. Gyd liepimu. O buvom nusipirkę tuos kupranugarių patalus, tepo atsisakyti verysad.gif
Aš dar negalvojau kokius pirksiu mažyliui, bet iš savo patirties manau, kad jei mažiukas bus alergiškas, tai teks naudoti sintetiką, bet jei ne, tai tie natūralūs juk žymiai maloniau g.gif

Nu kas darosi a visai mirksiukas.gif egk nu baik - o gal cia dziaugsmo asaros bega nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
O man šiandien vėl bliovadienis doh.gif

Nu zinok nesites, tikrai nesites mirksiukas.gif bet ir as buvau sunerimus, nes siaip is prigimties nesu zliumbe, dar ir cia SM guodziausi, kad manes negraudina nei gimdymu istorijos, as net savo vaikus gimdydama nesugebejau isspausti asaros blush2.gif bet uztat kaip raudojau ziuredama "Zaislu istorija" doh.gif biggrin.gif Nestumo "amzius" buvo labai panasus i tavo.Bet paskui praejo.Praeis ir tau.Man dar liepe gydytoja sukatzoliu tinkturos kalt kaip jau nebepaguodziamai isibliaudavau......

QUOTE(Aster @ 2013 03 19, 18:59)
4. Aš naudojau patį paprasčiausią Sudocrem. Ir maniškiui jis puikiai tiko. Kitų net nesu bandžiusi.

Mes irgi tik sita ir teturim, kito net nepirkom, o ir nereikejo.
Patalus mums dermatologe patare tik is sintepono, taigi kupranugariu kaldrytes ir kasmyro vilnos pagalves, jau nekalbant apie merina, uzkeltos aukstai aukstai ir net neisivaizduoju ka dabar daryt su jom doh.gif

O tu dar nesiluksteni ? bigsmile.gif Kazkaip buvau apie tave pagalvojus siandien, buciau jau skelbus paieska tongue.gif

Terze, laikykis, ir tau nebedaug liko.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 03 19, 17:02)
*as dar nedariau to tyrimo.

**Ar dar buna tokiu siuksliadeziu biggrin.gif

*Deja, bet teks ji daryti smile.gif Nu bet gal tu nieko nejausi, cia gal tik mano organizamas taip reaguoja.

**Buna tokiu buna, as kai dar net nesilaukiau maciau, kad tokiu yra, tai galvojau nu tikrai tokia pirksiu, nes patogu ir tipo sandaru labai nuo kvapu, bet dabar nezinau g.gif

Aciu visoms uz pasidalinima savo patirtimi 4u.gif

Norejau paklausti del nagu lakavimo, ar lakuojat nagus geliniu lakavimu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 19, 20:29)
Norejau paklausti del nagu lakavimo, ar lakuojat nagus geliniu lakavimu?  blush2.gif

Aha ax.gif Praeito nestumo metu irgi.Nagai man - sventas ritualas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 19, 20:45)
Aha  ax.gif Praeito nestumo metu irgi.Nagai man - sventas ritualas  biggrin.gif

As i savus jau nebeturiu kantrybes ziureti doh.gif truputi pasilakuoju, bet vis tiek ne tas pats. Esu girdejus, kad gelis kartais nelabai laikosi nestumo metu, tai ir nezinau bandyti cia ar ne g.gif
Bet speju vis tiek bandysiu, o dabar jau toks laikas, kad manau zalos mazulei nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 19, 19:53)
As i savus jau nebeturiu kantrybes ziureti  doh.gif truputi pasilakuoju, bet vis tiek ne tas pats. Esu girdejus, kad gelis kartais nelabai laikosi nestumo metu, tai ir nezinau bandyti cia ar ne  g.gif
Bet speju vis tiek bandysiu, o dabar jau toks laikas, kad manau zalos mazulei nebus  smile.gif

as nusiemiau nagucius turejau gelinius,dabar pasilakuoju pati
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 19, 19:00)
O tu dar nesiluksteni ?  bigsmile.gif Kazkaip buvau apie tave pagalvojus siandien, buciau jau skelbus paieska  tongue.gif

Ne, laikausi dar smile.gif Tegul viskas bus pagal planą tongue.gif
Arba lauksiu pavasario lotuliukas.gif TIKRO.

Įdomu, kaip Prakriti, jos terminas anksčiau, tik kad ji retai čia užsuka.
Atsakyti