Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

Labas visoms nestuke.gif

Late, Terze, laikykites, saugokit save. 4u.gif

Jolantulia, su puikia TA!! smile.gif

Sniege555, sveikinu pusiau rausvai bigsmile.gif

Dovi, kaip smagu, kad virsininkas taip maloniai sutiko tavo naujienas. Neveltui nuotaika aukstumoj thumbup.gif

Cukryte, labai gerai, kad neguldo. Dar truputi ir istempsi iki birzelio, kas cia beliko. 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 20, 11:55)
Tad sūneliui dabar pirksiu fereti visą pilną patalynės komplektuką.
Imesk nuoroda, prasau. Idomu paziureti.

aushen, oi, tai jau greit greit jus susitiksit. wub.gif
Atsakyti
Ai, dar pamirsau paklausti. Gal kuri galetu man parasyti geruju bakteriju pavadinima, kur duoda kudikiams, kad pilvelis greiciau susitvarkytu. Aciu 4u.gif

O as galiu ideti viena gera nuoroda. Kartais kudikiai gimsta su truputi atsikisusiom ar deformuotom ausytem. Ir jei pacioj pradzioj imiesi priemoniu, tai galima veliau isvengti problemu, ar net operacijos. Paziurekit cia, vadinasi Ear Buddies . Mano viena pazystama man parode, ji savo sunui tokius buvo uzdejus. Jai vaiko pediatras parekomendavo. Uzdejo 1 savaites leliukui, o po 2 savaiciu ausytes buvo kaip is paveiksliuko.
Gal kam bus idomu.
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 20, 16:20)
Ai, dar pamirsau paklausti. Gal kuri galetu man parasyti geruju bakteriju pavadinima, kur duoda kudikiams, kad pilvelis greiciau susitvarkytu. Aciu  4u.gif
O as galiu ideti viena gera nuoroda. Kartais kudikiai gimsta su truputi atsikisusiom ar deformuotom ausytem. Ir jei pacioj pradzioj imiesi priemoniu, tai galima veliau isvengti problemu, ar net operacijos. Paziurekit cia, vadinasi Ear Buddies . Mano viena pazystama man parode, ji savo sunui tokius buvo uzdejus. Jai vaiko pediatras parekomendavo. Uzdejo 1 savaites leliukui, o po 2 savaiciu ausytes buvo kaip is paveiksliuko.
Gal kam bus idomu.

Patalynė va tokia. O dėl kokių bėdų reikia? Mums gyd. buvo skyrus kursą tokių kai mažylė 3 mėnesiukė nesituštino 5 dienas ir pradėjo pilvelį skaudėti, tai iškart pagerėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 20, 17:10)
Patalynė va tokia. O dėl kokių bėdų reikia? Mums gyd. buvo skyrus kursą tokių kai mažylė 3 mėnesiukė nesituštino 5 dienas ir pradėjo pilvelį skaudėti, tai iškart pagerėjo  smile.gif

as nesuprantu del tos patalynes,ten apsaugos tik buna vienoje puseje?ir tokios aukstos?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 03 20, 17:13)
as nesuprantu  del tos patalynes,ten apsaugos tik buna vienoje puseje?ir tokios aukstos?

Apsaugos pusinės, t.y. per pusę lovelės, jos nėra žemos. O kas yra žemos tada?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 20, 16:10)
Patalynė va tokia. O dėl kokių bėdų reikia? Mums gyd. buvo skyrus kursą tokių kai mažylė 3 mėnesiukė nesituštino 5 dienas ir pradėjo pilvelį skaudėti, tai iškart pagerėjo  smile.gif

Labai aciu 4u.gif

Tu bakteriju noriu nusipirkti profilaktiskai. Mama vaziuos pas mane padet, kai vaikutis gims. Tai paprasysiu, kad tuo paciu atveztu.

Nes skaiciau straipsni, kad visi tie marmalai ir visokie vandenys is tikro nelabai padeda. Kai dukra buvo mazulyte, daviau jai Colic Calm, Gripe Water ir dar kazkokiu. Niekas nepadejo. Paaugo ir baigesi. Gydytoja sake, atseit, kudikio pilvukas tiesiog turi prisitaikyti, igauti bakteriju ir tt. Tai pagalvojau, jei geruju bakteriju is karto duosiu, kai tik reiks, tai ta adaptacija greiciau ir ivyks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 20, 16:50)
Labai aciu  4u.gif

Tu bakteriju noriu nusipirkti profilaktiskai. Mama vaziuos pas mane padet, kai vaikutis gims. Tai paprasysiu, kad tuo paciu atveztu.

gal ir man pasiprasyti,kad mama atvestu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 20, 18:50)
Tai pagalvojau, jei geruju bakteriju is karto duosiu, kai tik reiks, tai ta adaptacija greiciau ir ivyks.  g.gif

As tai noreciau patarti neuzsiimineti zarnyno bakteriju profilaktika ax.gif Nes esu isgirdusi gal pagrista mediko nuomone apie tas bakterijas ir man ji atrodo logiska.O yra taip, kad gimus zmogui, pas ji naturaliai formuojasi zarnyno visas bakterynas ir mes "profilaktiskai" besikisdami i si procesa galime ji kur kas labiau isbalansuoti, o tada bedos bus dideles ir ilgalaikes.Taigi as nusprendziau greibtis bakteriju tik tuomet, jei matysiu, kad arba viduriukai sunkiai tvarkosi, nesitustina ar ta daro per skystai ir daznai.Bet jeigu jokiu indikaciju nera, tikrai nesiimsiu pati savo nuoziura organizuoti vaikucio zarnyno ax.gif

Levanda, ziuriu dabar ta Fereti, nu visai man patinka g.gif Gal ir as uzsisakysiu, ar ten galima kazkur gyvai paciupinet ? Man bile ne vilnoniai butu.....
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 03 20, 18:43)
gal ir man pasiprasyti,kad mama atvestu g.gif
As manau - jei atves, turesiu. Nereiks - nenaudosiu. 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 03 20, 19:05)
As tai noreciau patarti neuzsiimineti zarnyno bakteriju profilaktika  ax.gif Nes esu isgirdusi gal pagrista mediko nuomone apie tas bakterijas ir man ji atrodo logiska.O yra taip, kad gimus zmogui, pas ji naturaliai formuojasi zarnyno visas bakterynas ir mes "profilaktiskai" besikisdami i si procesa galime ji kur kas labiau isbalansuoti, o tada bedos bus dideles ir ilgalaikes.Taigi as nusprendziau greibtis bakteriju tik tuomet, jei matysiu, kad arba viduriukai sunkiai tvarkosi, nesitustina ar ta daro per skystai ir daznai.Bet jeigu jokiu indikaciju nera, tikrai nesiimsiu pati savo nuoziura organizuoti vaikucio zarnyno  ax.gif
Aciu Beta. 4u.gif Reiks dar dukros pediatro paklausti, ka mano. As juo labai pasitikiu, kaip profesionalu. Ziuresiu, ka jis sakys.
Atsakyti
Betute, galima - yra vaikuty (www.vaikutis.lt )prie Juozapo pasažo. Ne ne vilnone ji. Man ji irgi patiko r tikrai ją dabar prksiu visą komplektą. va plačiau
Atsakyti
aushen, visai nedaug liko iki susitikimo su mazaja wub.gif Svarbu viskas mazylei gerai. Pakentek dar truputi tuos nugaros skausmus 4u.gif

juroszuvedra, o placentai pakilti jau tikriausiai nebera sansu... g.gif Ka gydytojai sako, kai ji dengia kaklelio ziotis, leidzia dirbti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 20, 21:13)
*As manau - jei atves, turesiu. Nereiks - nenaudosiu.  4u.gif
**Aciu Beta4u.gif Reiks dar dukros pediatro paklausti, ka mano. As juo labai pasitikiu, kaip profesionalu. Ziuresiu, ka jis sakys.

*resursu tokiu visokiu ir as turiu prisikaupus, kad reikalui esant bent jau nereiktu sukt galvos ir maut iki artimiausios vaistines ax.gif Turiu susiruosus visa vaistinele atskirai mazajam - ivairiausi ir visi imanomi lasai nuo diegliu, bakterijos kietiems viduriukams, bakterijos skystiems, Paracetamolio zvakutes, Ibufenas, termometras, Vibrocilas nosytei, viburcolis ramiakui ir t.t. ir pan.Labai pasiteisino man sita "vaistinele" ax.gif
** Butinai paskui pranesk ir mum ka sake, butu idomu isgirsti dar viena nuomone 4u.gif

Levanda, aciu 4u.gif Eisiu shopintis dabar tongue.gif
Atsakyti