QUOTE(Beta1 @ 2013 03 21, 15:23)
*Prisiekiu, nualpciau ta pacia minute pamacius krauja, o dar ypac savo, zinodama, kad tai is mano prapjauto pilvo

Drasi tu moteris, balionas
*Del tu bakteriju tai idomi tikroji tiesa, tik kazin ar mes suzinosim

As laikysiuos savosios, nes ji man atrodo pagrista ir logiska.Bet butu idomu isgirsti mediko argumentus, kas ten pirma diena gimusio vaikelio ir is kart gavusio bakteriju pilvelyje atsitinka, kad jis isgelbejamas tiesiog nuo visu diegliu ?

*Man kraujas, tai kaip vanduo - visai vienodai. Ar mano, ar kieno nors kito. Tik va kai skauda, tai nefainai.
**Reiks internete paieskoti, ka apie tai sako. Nes ir man paciai dabar jau idomu. Gal kokie tyrimai buvo daryti kur nors Amerikoj ar panasiai. Parasysiu, ka rasiu.
QUOTE(Aster @ 2013 03 21, 15:56)
*Oi, galėčiau aš papasakoti, koks buvo ir kaip atrodė pats vairuojas, būtų dar smagiau
**Mano situacija buvo kitokia. Bet aš irgi galvojau "ačiū Dievui, ir tik greičiau. Kad tik vaikas būtų gyvas sveikas". Ir aš po CP net negavau žvilgtelėti į savo lelių. Bet ir dėl to nesijaudinau, žinojau, kad ne mano norai tuo metu svarbiausi buvo.
***Dėl užuolaidos dengimo, nežinojau, kad galima prašyti, kad jos nedengtų. Bet aš labiau norėčiau, kad mažiuką leistų iš karto po CP turėt šalia
*
**As dukryte maciau, kai gime. Tik jos man is karto nedave - parode prabegom ir nunese ant stalo apziurai. Dar jai turejo suleisti antibiotikus, todel kai mane isveze i pooperacine, MB pasiliko su ja. Po kokiu 15 min man ja atveze, ir tada mes jau nesiskyrem.
***Galima prasyti. Tik nezinau, kaip LT i tai ziurima.

Kazkaip viskas labai grieztai. Viena mamyte pasakojo, kaip po CP jos leliuka isveze ilgam laikui, primaitino misinuku. Juo labiau, kad ji tikrai pati galejo maitinti nuo pat pradziu.
Papildyta:
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 21, 16:55)
Dukryte man atnese tik po 4 su puse val...
O gal sake, kodel tik po 4.5 val atnese? Kokia priezastis tam buvo?