Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(jolantulia @ 2013 03 20, 11:00)
Aster, jau tavo didysis ivykis ant nosies 4u.gif Nepamenu blush2.gif , ar pas tave CP planinis ar pati gimdysi?

Taip, man bus planinis CP. Kaip gydytoja sakė: sudėtinės indikacijos.
O į ligoninę važiuoju pirmadienį, dar tyrimai, konsultacijos ir antradienį bus mano big day wub.gif
Beje, labai maga pasitikrinti pletkus, ar tikrai Santariškėse yra planšetiniai kompai palatose tongue.gif ax.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 03 20, 20:05)
Levanda, ziuriu dabar ta Fereti, nu visai man patinka  g.gif Gal ir as uzsisakysiu, ar ten galima kazkur gyvai paciupinet ? Man bile ne vilnoniai butu.....

Aš pirkau iš vaikams.eu, jų parduotuvė L.Giros gatvėje. Tada iš SM gal 10 ar 20 nestuke.gif apsijungėme ir pirkom tą patalynę su didele nuolaida. Man ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 03 20, 14:05)
.ai dar apciupom patikrina pilveli ji pamatuoja-tai sake mano maziuke jau pilnumoj pasiruosusi gimti-kaip issireiske ji tiek nusileidusi kiek jau beimanoma nusileisti-isistaciusi i dubeni-ir gali buti kad termino nebesuslauksim,kadangi jauciu stipru nugaros skausma(apie sav.)ir naktim silpnus mmm skausmus,sake reiskes saremiauju jau....

Tai lengvo susitikimo su savo dukryte wub.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 20, 21:24)
juroszuvedra, o placentai pakilti jau tikriausiai nebera sansu... g.gif  Ka gydytojai sako, kai ji dengia kaklelio ziotis, leidzia dirbti? blush2.gif

Nuo 18 sav.taip ji man ir nepakilo ne truputi,tai greiciausiai ir nepakils.Svarbiausia,kad nekraujuociau ir galeciau isnesioti iki 38sav. O ar leidzia tokiais atvejais dirbti,tai nezinau,nes dabar auginu dukryte,kuriai 1m.6men. Gyd.liepe kiek imanoma jos nekilnoti(bet vis tiek truputi tenka-nesti jau nenesu,bet pakelt,iskelt i kedute valgymo ar i vezima juk reikia),ir jokiu lytiniu santykiu,jokio fizinio kruvio(nezinau,ar i tai ieina namu tvarkymas,bet grindis,indus plaunu ir pan.)
Atsakyti
Dėkoju nėštuliukai, už pusiau ružavus sveikinimus. Kaip norėčiau, kad po mėn ir slapukas išsiduotų ax.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 20, 19:50)
Tai pagalvojau, jei geruju bakteriju is karto duosiu, kai tik reiks, tai ta adaptacija greiciau ir ivyks.

Girdėjau vieno KMUK gyd nuomonę, kad tik gimus yra gerai sugirdyti leliui gerųjų bakterijų. Neva, diegliai gali net ir neatetiti tada visai. Reiks pasidomėti.

QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 21, 00:26)
jokio fizinio kruvio(nezinau,ar i tai ieina namu tvarkymas,bet grindis,indus plaunu ir pan.)

Laikykis, mažut 4u.gif O jei gyd sako, jokio fizinio krūvio, tai, žinok, jos turi omeny ir grindų, indų plovimą... Tada lieka tik gulėjimas.... O tau gal auklė jau dabar dienom praverstų?
Atsakyti
[quote=sniege555,2013 03 21, 10:48]Dėkoju nėštuliukai, už pusiau ružavus sveikinimus. Kaip norėčiau, kad po mėn ir  slapukas išsiduotų  ax.gif
Girdėjau vieno KMUK gyd nuomonę, kad tik gimus yra gerai sugirdyti leliui gerųjų bakterijų. Neva, diegliai gali net ir neatetiti tada visai. Reiks pasidomėti.
[/quote]

Sniege ir as deduos prie mergaitisku sveikinimu wub.gif 4u.gif

Del tu bakteriju tai per kudikiu prieziuros kursus viena paskaita vede neantologe ir ji net rekomendavo kad likus men iki gimdymo pati mamyte pagertu geruju bakteriju, esa taip pas vaikiuka irgi zarnyno flora gerosiomis bakterijomis uzsiseja ax.gif O mano pediatre irgi kai tik pasiskundiziau kad diegliukai iskart rekomendavo tu bakteriju kursa sugert. Sake jog rekomenduoja ir profilaktiskai. Ne dazniau nei karta i puse metu ax.gif

Cia tikriausiai kaip ir del visa kita, kiek gyd tiek nuomoniu ax.gif
Papildyta: [/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 21 kovo 2013 - 11:16
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 03 21, 13:09)
-Sniege ir as deduos prie mergaitisku sveikinimu  wub.gif  4u.gif
--Cia tikriausiai kaip ir del visa kita, kiek gyd tiek nuomoniu  ax.gif
Papildyta:

- mirksiukas.gif
-- drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 20, 23:16)
Taip, man bus planinis CP. Kaip gydytoja sakė: sudėtinės indikacijos.
O į ligoninę važiuoju pirmadienį, dar tyrimai, konsultacijos ir antradienį bus mano big day  wub.gif

Kaip tau nebedaug liko wub.gif
Atsakyti
Sniege - sveikinu tapusi pusiau ruzava wub.gif Mano vienas zuikis dabar kai atsisedo, tai panasu, kad jam labai patogu, nes jau sedi pora men smile.gif Arba kaip tik nepatogu....

Beta - kada tau persitestuoti? ir kas ten per bakterija??

Aster - Big day wub.gif Kaip saugiai istraukei! Kuo didziausios sekmes ir stiprybes!
Mano spazmai apmazeje smarkiai, bet neisnyke..

EGK - merginos, prisiskaiciau, kaip jus graudziai verkiat... ir galvoju, kodel man nepaverkus lotuliukas.gif Vakar einant i Santarus nuleidau pora asaru smile.gif vardan kolektyvo smile.gif ir kvepuoti lengviau tapo tuo momentu smile.gif Paskui aisku uzsidejo dar didesnis blokas... smile.gif

Late - as zinai ir rasau, kad pries tave zemai lenkiu galva..sitiek stiprybes guleti, atrodo is sono, ka cia reiskia-guleti, cia nupusti gali.. tik tu zinai vardan ko-ir tai labai suteikia stiprybes wub.gif Juk guli tik ant sonu? Neskauda klubu? Man is vis dabar, kai sergu-gulet sunku. Per nosi neprakvepuoju, per gerkle jei kvepuoju, labai skauda visa vamzdyna.. O kai atsisedu, tai kazkaip nosis praleidzia kazkiek oro... Aciu tau uz patarimus!
Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 03 20, 12:00)
Late, Terze, stiprybes jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 20, 12:45)

Terze, Late, laikykites, sveikit greiciau 4u.gif  4u.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 20, 16:59)
Late, Terze, laikykites, saugokit save.  4u.gif

Aciu mergaites!
Papildyta:
Merginos, o kaip Irute, zinot ka nors, ar as cia praleidau jau??
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 03 21, 13:01)
Beta - kada tau persitestuoti? ir kas ten per bakterija??

Dar antibu nebaigiau gerti, sestadieni paskutine doze ikalu.Tada savaite laukiam ir po to persitestavimas.Ir tie antibai jau pradeda mane pjauti......... verysad.gif Vis gi antras kursas ju per trumpa laika ir duoda jaurybes apie save zinot.O bakterija tai ka as zinau kazkokia lotyniska, net negaliu dabar ir atkartot.Zinau tik, kad ji besimptome ir yra slapimo takuose.Va.

O ko tu cia zliumbauji del kolektyvo ? biggrin.gif

Aster, pradejai bijoti ar dar ne ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 21, 13:20)
*Dar antibu nebaigiau gerti, sestadieni paskutine doze ikalu.Tada savaite laukiam ir po to persitestavimas.Ir tie antibai jau pradeda mane pjauti......... verysad.gif Vis gi antras kursas ju per trumpa laika ir duoda jaurybes apie save zinot.O bakterija tai ka as zinau kazkokia lotyniska, net negaliu dabar ir atkartot.Zinau tik, kad ji besimptome ir yra slapimo takuose.Va.

**O ko tu cia zliumbauji del kolektyvo ? biggrin.gif

***Aster, pradejai bijoti ar dar ne ?  tongue.gif

*tegul pjauna bruda tie antibai, bet ne tave smile.gif
**nenoriu issiskirti nuo kolektyvo lotuliukas.gif Jei rimtai, tai MB kaltas buvo smile.gif Gal dar ta liga sekina, nes jau tikrai, nakti jei prabusdavau del saremiu, klubu skausmo, prisidejo ir ta liga. Sedziu vidury nakties lovoj kaip gegute. Nei prakvepuoju, nei pagulu, sedziu-pilvukas jau spaudzia plaucius, dustu... Visas komplektas smile.gif
***viena moteriske vakar pasakojo, kaip pati gimde: sako visos Semetos is galvos staigiai islakste, kai isseko....O prie CP tai man rodos tu baimiu maziau, ka??
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 03 21, 13:27)
viena moteriske vakar pasakojo, kaip pati gimde: sako visos Semetos is galvos staigiai islakste, kai isseko....O prie CP tai man rodos tu baimiu maziau, ka??

As net neabejoju, kad pradejus gimdyti Semetos jau seniai nei galvoj nei uodegoj nebelieka biggrin.gif su CP neskauda, bet zinai.....Kai tave "gyvai" pjauna, nieko nematai, bet fantazija nesa toli toli biggrin.gif As galvojau, kad kai jau turejus CP kitas bus lengvesnis, bet ziuriu, kad visai nea.Pagalvojus apie tai zarnos pilve apsisuka.bet gal kitos saltesniu nervu, nei, tarkim, as tongue.gif Taciau kaip beziuretum i ta reikala, reziume vienas - nusiskriausti teks.Ar paciai gimdant ar CP darant.

O tu gal jau brendi is savo ligu ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 21, 13:32)
O tu gal jau brendi is savo ligu ?  unsure.gif

Aha, iklimpus iki ausu esu... jau dabar lipa visos emocijos i virsu: ir piktumas ir jautrumas ir dirglumas, visa puokste smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Gal kartais zinot ar nuo magnio gali pasireiksti viduriavimas? Vartoju Floradix Magnesium, valgau ta pati maista bet va jau trecia diena... doh.gif
Atsakyti