Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Eufforija @ 2013 03 21, 13:29)
Sveikos  nestuke.gif

Gal kartais zinot ar nuo magnio gali pasireiksti viduriavimas? Vartoju Floradix Magnesium, valgau ta pati maista bet va jau trecia diena... doh.gif

Kiek žinau gali, reiškia jis nelabai tinkamas. Reikia pakeisti kitu magniu, o kokiu - klausti gydytojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 21, 14:33)
Kiek žinau gali, reiškia jis nelabai tinkamas. Reikia pakeisti kitu magniu, o kokiu - klausti gydytojo  4u.gif

hm, tik va as pradejau gerti antra buteliuka ir prasidejo fejerverkai doh.gif doh.gif kai geriau pirmaji tai nieko panasaus ir nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 03 21, 11:15)
Kaip tau nebedaug liko  wub.gif

ax.gif Taip, reikia jau kažkaip pabaigti tašę krautis blush2.gif

QUOTE(Terze @ 2013 03 21, 12:01)
Aster - Big day  wub.gif  Kaip saugiai istraukei! Kuo didziausios sekmes ir stiprybes!
Mano spazmai apmazeje smarkiai, bet neisnyke..

Merginos, o kaip Irute, zinot ka nors, ar as cia praleidau jau??

Ir tu išlauksi 4u.gif Jau toookia didelė tavo liniuotė, dabar dar kokias 5 savaites pasiridinėti, ligas išvyti lauk ir tada galėsi ir tu lukštentis 4u.gif

Gal Irutė jau? rolleyes.gif Mano draugė šį rytą pabyrėjo, nors jos data buvo keliom dienom vėlesnė nei mano.

Beta, o aš bent jau kolkas CP visai nebijau. Kažkodėl esu visiškai tikra, kad viskas bus labai gerai. VIena keistenybė, kad pradėjau sapnuoti juokingus sapnus susijusius su gimdymu. Pvz. šiąnakt nubėgo man vandenys, lėkiau į stotelę, sulaukiau to senoviško geltono Ikarus autobuso, kurį vairavo laaabai savotiškas vairuotojas ir pasakė, kad jis mane nuveš į geriausius GN Vilniuje, t.y. Hyper Maximą laugh.gif
Atsakyti
Bent jau vakar Irute dar buvo 2 in 1, bet skundėsi pamaudenimais ir skausmeliais, dvejojo ar ištemps iki kitos TA už savaitės. Tai gal rimtai pabyrėjo šiąnakt bigsmile.gif

Aster, net pavydu jau tuoj tuoj wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ziuriu paieska skelbiat? Galiu nuraminti mes dar 2in1 vakar vakare issimaudziau siltoje vonioje (nemegstu vos silto vandenuko, megstu karsta, bet deja dar teks palaukti iki sito malonumo) tai nakti miegojau kaip kudikis, tiesa buvo uzejes stiprus skausmas pilvo apacioje bet greitai praejo ir daugiau nesikartojo, atsikeliau pilna energijos tai nutariau biski apsikuopti, tai dabar kol dukryte miega prisedau biski prie kompo, nes nesinori truksmauti ir jos pazadinti wink.gif

Tiesa mao lelyte siandien pakankamai pasivi... 5 val ryte pazaksejo, 8 val biski pasisparde kol gulejau, o taip va tik nesenai biski pasistumde dupce norejo man po sonkauliais pasikisti biggrin.gif seip visada tai dazniau pajudedavo... na bet ir vietos jai mazoka jau antadieni 4 kg gine sake kad sveria wink.gif
Atsakyti
Nu va Irute, o mes galvojom, kad tavo lėlytė pati pasirinko gimdymo datą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 21, 14:08)
Nu va Irute, o mes galvojom, kad tavo lėlytė pati pasirinko gimdymo datą  smile.gif

Na dar nepasirinko, bet kas ja zino ka ji ten masto ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 03 21, 14:29)
Sveikos  nestuke.gif

Gal kartais zinot ar nuo magnio gali pasireiksti viduriavimas? Vartoju Floradix Magnesium, valgau ta pati maista bet va jau trecia diena... doh.gif

Gali. Labai teisingai atsakė levanda - reikia šitą keisti kitu magniu. Man nuo diasporalio taip buvo.

O aš vakar buvau nuskuodus dar į perinatologijos centrą blush2.gif Na nežinau, jie nieko blogo nematė, jokių vandenų tirti niekas net nesiūlė, tik toks laikas nei šioks nei toks, sekantis vizitas po kokių 3 sav. Nu duodu aš čia - ir pas genetikus, ir pas perinatologus doh.gif Žinoma nesakiau, kad buvau pas genetikus blush2.gif

Dar man paskambino kurso draugė iš univero laikų, jau senikai buvom bekalbėję, tik per Kalėdas susirašėm SMS, tai ji pagimdė sūnelį thumbup.gif o net nežinojau kad laukiasi. Dar paklausinėjau ir jos ar darė tuo genetiniue, vandenų tyrimus. O ji tokia pakalus ir studijų laikais buvo, tai ir dabar liko, sako "ai jeigu būčiau darius vaisiaus vandenų tyrimą, tai nebent kad lytį sužinot" doh.gif

Visom verksnėm po 4u.gif O aš nusprendžiau pagerti valerijono. Atrodo, kad geriau 4u.gif Na jei ten paašaročiau, tai būtų tiek to irnesakyk.gif Bet aš apsipilu ašarom kažkaip gausiai, o tada mane supykina. Apetitas dar taip ir neatsirado, todėl labai gailiu išpilt lauk suvartotą maistą. Todėl noriu su tuo kovoti ir nugalėti 4u.gif
Kaži o jei tą suktažolių arbatą ir valerijonus? Gal jau būtų perdaug?
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 21, 14:49)
Pvz. šiąnakt nubėgo man vandenys, lėkiau į stotelę, sulaukiau to senoviško geltono Ikarus autobuso, kurį vairavo laaabai savotiškas vairuotojas ir pasakė, kad jis mane nuveš į geriausius GN Vilniuje, t.y. Hyper Maximą  laugh.gif

Taip taip, cia kaip dvi dienos iki vestuviu, kai pradedi sapnuoti, kad ateini i baznycia, o ten sveciu nei vieno ir tu dar be makiazo ar suknele nepasiuta biggrin.gif Pavydziu tau tavo ramybes rolleyes.gif Aisku, nieko blogo ir nebus, bet mane ne del to baime rakina, bet del paties proceso.Nu nemielas jis kaip nori taip sakyk unsure.gif
Atsakyti
egk, bent jau man gydytoja neleido gerti valerijonų, sakė geriau sedatif pc
Atsakyti
Labukas visoms
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 20, 20:53)
** Butinai paskui pranesk ir mum ka sake, butu idomu isgirsti dar viena nuomone  4u.gif
Butinai pranesiu. Tik dar nezinau, kada ten eisu. 4u.gif

QUOTE(Aster @ 2013 03 20, 21:16)
Taip, man bus planinis CP. Kaip gydytoja sakė: sudėtinės indikacijos.
O į ligoninę važiuoju pirmadienį, dar tyrimai, konsultacijos ir antradienį bus mano big day  wub.gif
Ooo, jau kaip nedaug liko thumbup.gif Nu bet ir sapnai tavo. Labiausiai prajuokino, kad gimdymo namai Hyper Maximoj. lotuliukas.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 03 21, 08:48)
Girdėjau vieno KMUK gyd nuomonę, kad tik gimus yra gerai sugirdyti leliui gerųjų bakterijų. Neva, diegliai gali net ir neatetiti tada visai. Reiks pasidomėti.
Hm, visai priesingai, nei Betos gydytoja kalbejo. Dabar jau idomu darosi. g.gif

QUOTE(Terze @ 2013 03 21, 11:27)
****viena moteriske vakar pasakojo, kaip pati gimde: sako visos Semetos is galvos staigiai islakste, kai isseko....O prie CP tai man rodos tu baimiu maziau, ka??
Man baimes jokios nebuvo. Kaip tik, kaip pasake, jog ves ekstriniam CP buvo palengvejimas - pagaliau baigsis visas. Pacios proceduros visai nebijojau.
Tik mane labai nervino, kad per ta paklode, kuria uzdengia visa vaizda, nemaciau savo dukrytes. Todel si karta (bus planinis CP) prasysiu, kad tos paklodes visai nedetu. Cia taip galima, jei mama nori. O kai maziukas gims, tada gali ir uzdeti, jei nori - siuvinejimo pratybos man neidomu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 21 kovo 2013 - 16:06
QUOTE(Eufforija @ 2013 03 21, 14:29)

Taip, gali 4u.gif

QUOTE(Aster @ 2013 03 21, 14:49)
VIena keistenybė, kad pradėjau sapnuoti juokingus sapnus susijusius su gimdymu. Pvz. šiąnakt nubėgo man vandenys, lėkiau į stotelę, sulaukiau to senoviško geltono Ikarus autobuso, kurį vairavo laaabai savotiškas vairuotojas ir pasakė, kad jis mane nuveš į geriausius GN Vilniuje, t.y. Hyper Maximą  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vos nepadusau is juoko smile.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 21, 17:06)
jei nori - siuvinejimo pratybos man neidomu.  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebent gyvenimisku ispudziu paivairinimui lotuliukas.gif
Atsakyti