QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 04 03, 00:45)
Beje, beprotiskai skauda gerkle, nzn kuo gydytis,nzn ar nuo mb uzsikreciau, bet net visa krutine dega, koseti skauda, kad tik nebutu koks bronchitas

BAndau liaudiskom priemonem, bet matyt reikes skambintis gyd, nes matau situacja blogeja
JEi ne vienos bedos, tai kitos
Kagi puikios naujienos

Nors zinoma save dar pasaugok, bet po truputi po truputi viskas tik geres
Kas del antibijotiku gerimo nestumo metu, tai man mano gydytoja aiskino, kad patys atibijotikai (kurie pritaikyti

) nekenkia maziukui, pati infekcija, uzdegimas ar kokios tai zarazos yra blogai, tad nereikia bijoti ir delsti gydantis
O del gerkles, tai as cia esu asas, nes visa nestuma vaikstau su angina, ko tik neisbandziau

siaip druska galima skalauti, tik jeigu angina puliuoja, nes kitu atveju gleivine gali pazeisti. Skalavimui tinka medetku, salaviju (bet negerti o skalauti) arbatos, ir krienu sultys skiestos vandeniu (labai geras dezinfekatorius) santykiu 1:10 Is tableciu ISLA (bet man cia saldainai), Tonsilotren (zolinis), ir pats geriausias purskalas Myramill (zolinis)
QUOTE(leiliuke @ 2013 04 03, 10:44)
mergaites, kas neturit galimybes eiti i zindymo kursus, jei norit persiusiu kursu medziagos paskaitineti, parasykit tik emailus savo
As noreciau paskaitineti, email'a i AZ imesiu.
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 03, 14:29)
O mane siandien isleido i dekreta

Tik keista, nieko neuzsimine apie judesiu skaiciavima, net nematavo manes. O jau menuo praejo, kaip matuota esu. Dabar po geru dvieju savaiciu tik matuos

Gerai, kad poryt vaziuoju i VK. Ten viska padarys, o sitie veterinarai tik persirasys i savo popierius kaip visada

Dar paprasiau, kad tepineli paimtu, ryt bus atsakymai, bet jau dabar mato pienlige. Israse viena tablete gerti, nes zvakuciu esu daug ir ivairiu sunaudojus. Zodziu, nepaleidzia manes pienlige visa nestuma...
As pirmadieni turiu jau iseiti, bet dar neisiu...nenoriu

O del judesiuku, tai maniske aiskino, kad tik nuo 31-32 sav. reiks skaiciuoti. Tai gal del to tau ir nesake, kad reikia.
O tau ta pienlige gal ir naturaliai yra, ne viena karta esu girdejus, kad kai kurioms moterims taip buna
Irutei didziausi sveikinimai sulauksu dukrytes
Beta
Laikom kumstukus uz tavo zarazos susinaikinima