Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Levanda81 @ 2013 04 02, 21:24)
Žinios iš Irutės :

"sian gime mano pupa 55 cm ir 4430 g wub.gif abi jauciames gerai  smile.gif esu begalo laiminga 2 nuostabiu dukryciu mama wub.gif "

Oho kokia didele mergyte wub.gif nuosirdziausi sveikinimai teveliamas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites, kas neturit galimybes eiti i zindymo kursus, jei norit persiusiu kursu medziagos paskaitineti, parasykit tik emailus savo
Atsakyti
angeliuke kokios geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir galvojau ,kad viskas bus gerai,nes hcg labai aukstas,super naujienos,saugok save,kad tik greiciau nustotu teplioti,o neisrase kokiu vaistu pagerti?o ka sake del to atsislokniavimo?na bet kai greitai tau pavyko pastoti ir dar maitinant thumbup.gif na D mus visas apdovanojo stebuklais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 03 balandžio 2013 - 09:49
QUOTE(Terze @ 2013 04 03, 10:29)
O kas tau darosi? As sakyciau kaip tik, jei koreguoja dozes, tai geriau jaustis turetum.. bet cia zinai, hormonai, nesupaisysi ju...

Vėl kartais jaučiu širdies praplakimus ir spaudimas po truputį kyla. O buvo viskas susitvarkę. Žinoma, nėra tragiška ir dabar, bet tik va neapleidžia mintis kad blogiau dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 04 03, 12:27)
Vėl kartais jaučiu širdies praplakimus ir spaudimas po truputį kyla. O buvo viskas susitvarkę. Žinoma, nėra tragiška ir dabar, bet tik va neapleidžia mintis kad blogiau dabar g.gif

hm... is savo tik patirties galiu pasakyti, kai man atsirado sirdies praplakimai, mane isgelbejo gelezis. Hemoglobinas buvo ant zemutines ribos, o vat feritino beveik visai nebuvo... blink.gif Kai tik pradejau gerti gelezi-dingo visi alpimai, praplakimai, sirdies vartymaisi.. O vat kodel tau spaudimas po truputi kyla, tai jau su gelezim manau nesusije...Na, svarbiausia stebek save... Gal dar pavasaris veikia?Gal darzoviu daugiau reiktu pavalgyti?Man asmeniskai po to velykinio sventimo norejosi is vis nieko nevalgyti, o organizma valytis... nesamone toki ivairu maista susigrusti vienu metu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 04 03, 13:44)
hm... is savo tik patirties galiu pasakyti, kai man atsirado sirdies praplakimai, mane isgelbejo gelezis. Hemoglobinas buvo ant zemutines ribos, o vat feritino beveik visai nebuvo...  blink.gif  Kai tik pradejau gerti gelezi-dingo visi alpimai, praplakimai, sirdies vartymaisi.. O vat kodel tau spaudimas po truputi kyla, tai jau su gelezim manau nesusije...Na, svarbiausia stebek save... Gal dar pavasaris veikia?Gal darzoviu daugiau reiktu pavalgyti?Man asmeniskai po to velykinio sventimo norejosi is vis nieko nevalgyti, o organizma valytis... nesamone toki ivairu maista susigrusti vienu metu...  doh.gif

Nu tas valgymas šventinis swoon.gif prisiėdžiau net aš swoon.gif
Na ir daržovių, ir vaisių, ir uogų lyg ir valgau, kaip tik jų noriu g.gif
O va dėl geležies tai čia idėja thumbup.gif Ačiū tau 4u.gif Nuo pat pradžių hemaglobinas prie pat žemutinės ribos, o feritinas irgi buvo nekoks kai dar sukausi tarp procedūrų doh.gif Jaučiu pakartosiu abu, vistiek pasėlio tyrimą reiks daryti, tai tuo pačiu 4u.gif
Atsakyti
[B]Terze, laikykis su mažuliais 4u.gif Gal tau visai ne kepenys bus, bet gerai, kad pas gyd eini. Aš pas dvynukių mamytes skaičiau, kad su dviem kitaip judesiai, nes mažiau jiems vietos. Ir man mažiau juda, ypač ta mergytė B ... Net neramu kasdien būna doh.gif Tavo leliai jau apsivertę?

Irutei didžiausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(egk @ 2013 04 02, 17:12)
Sveikutės 4u.gif
Labai įdomu, kuo skiriasi su skirtingais užpilais g.gif Bijau kad užsisakysiu, o paskui neneuadosiu.

Aš turiu nuo pirmo nestuke.gif Zappy su grikiais ir tuo drobiniu užvalkalu. thumbup.gif Nieko ten sunkaus, bet užtai formą ji ilgiau išlaiko; mačiau pas mamas naudotas su granulėm, skystalas toks, man nepatiko schmoll.gif Tikiuos, nesubalamutijau rolleyes.gif

Beta, su pirkiniais tave 4u.gif Fantastiškas jausmas pirkti leliuškom viską wub.gif
Angeliukkee, sveikinu su širduku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 04 02, 23:45)

Nu ka, grizau snd is privacios klinikos, tai noreciau kol kas dar nedrasiai, bet bandyti jungtis i jusu gretas  blush2.gif  Zodziu, siai dienai kaip ir viskas gerai, leliukas pilvelyje auga-turim 6sav 2dienas, sirdele plaka, todel dabar stengiuosi visom keturiom tiketi, kad viskas bus gerai ir islaikysim mazyli iki pat galo  ax.gif Del kraujavimo, tai mate truputi vienam sone atsisluoksniavima, kraujavo is gimdos, taciau siai dienai kazkiek aprimo, tik vos kelis kartus per diena pateplioja vos vos, todel dar bandysiu save saugok ir tikiuosi tepliojimas liausis. Siaip siai dienai situacija yra nebloga, o kaip bus ateityje, tai bus matyt, bet aisku reikia tiketis geriausio.

Kaip gerai, kad leliukas auga ir nepasiduoda kraujavimui wub.gif 4u.gif Rupinkis savimi, laikau kumscius uz jus smile.gif smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 04 03, 09:03)

Prisipirkau ana savaite Dr. Brown buteliuku  rolleyes.gif net jei pavyks maitint paciai ir ju nereikes, planuoju tada juos naudoti nuo puses metu, nes tada vis tiek esu apsisprendus i darba jau mint, tai niekur jie nedings ir tikiuosi, pirkinys pasiteisins dar ir del to, kad ten yra ta patentuota anti-colic sistema, kuria Tommy Tippy bando nusikopint.Nu zodziu jau pradedu po truputi perkaliotis visokias cackas pacackas  tongue.gif

As irgi esu nusipirkusi Dr. Brown buteliuka blush2.gif smile.gif Patirties dar neturiu, nezinau, kokie geresni, bet pasiknaisiojus internete issirinkau sita. Siaip labai noriu ir tikiuosi, kad pati maitinisu rolleyes.gif
Geru tau emociju perkant cackas pacackas biggrin.gif smile.gif Labai gera karts nuo karto vis nupirkti ka nors vaikeliui wub.gif
Papildyta:
Irute[B], sveikinu sulaukus dukrytes wub.gif 4u.gif Daug pienuko ir sveikatos jums smile.gif

O mane siandien isleido i dekreta smile.gif Tik keista, nieko neuzsimine apie judesiu skaiciavima, net nematavo manes. O jau menuo praejo, kaip matuota esu. Dabar po geru dvieju savaiciu tik matuos doh.gif Gerai, kad poryt vaziuoju i VK. Ten viska padarys, o sitie veterinarai tik persirasys i savo popierius kaip visada wacko.gif Dar paprasiau, kad tepineli paimtu, ryt bus atsakymai, bet jau dabar mato pienlige. Israse viena tablete gerti, nes zvakuciu esu daug ir ivairiu sunaudojus. Zodziu, nepaleidzia manes pienlige visa nestuma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 04 03, 14:11)
Aš turiu nuo pirmo  nestuke.gif Zappy su grikiais ir tuo drobiniu užvalkalu.  thumbup.gif Nieko ten sunkaus, bet užtai formą ji ilgiau išlaiko; mačiau pas mamas naudotas su granulėm, skystalas toks, man nepatiko  schmoll.gif Tikiuos, nesubalamutijau  rolleyes.gif

Subalamutinai aišku:hihihi: O ta su grikiai nėra nemaloni miegoti? Na neįprasta tokia? Ir dar man labai svarbu, ar ji tinka alergiškiems?
Kaip tau sekasi ieškoti auklės?
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 04 03, 09:44)
mergaites, kas neturit galimybes eiti i zindymo kursus, jei norit persiusiu kursu medziagos paskaitineti, parasykit tik emailus savo

Nusipirkau Kazimiero Vitkausko knyga "Kudikio zindymas. Nepakeiciamas kaip motinos meile". Nezinau, kiek iformacijos isliks galvoje, kai reikes zindyti biggrin.gif bet skaityti idomu mirksiukas.gif Man visada patiko knygos apie mazu vaiku auklejima, lavinima ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 04 03, 14:11)
[B]Terze, laikykis su mažuliais  4u.gif Gal tau visai ne kepenys bus, bet gerai, kad pas gyd eini. Aš pas dvynukių mamytes skaičiau, kad su dviem kitaip judesiai, nes mažiau jiems vietos. Ir man mažiau juda, ypač ta mergytė B ... Net neramu kasdien būna  doh.gif Tavo leliai jau apsivertę?

Tai jau taip- cia matyt belekas gali buti. Dabar jau ir gera vieta pradeda persteti-nustatys smegenu perkaitima man smile.gif
Man irgi neramu del tu judesiuku.. Toks vaizdas, kad viena diena vienas juda, kita diena kitas.. o kai abu-reti atvejai buna... Bet nesuku galvos kazkaip-nu negaliu net prileisti minties, kad cia kazkas mums blogai butu...Suvedu as i tai, kad juda abu, tik as negaliu atskirti, kuris kur juda...
Mano vienas lelius jau senokai apsivertes, o kitas - sedi kaip ponulis aukstyn galvyte smile.gif Dabar akivaizdziai jauciu pagal isrietimus, kad vienas lelius yra per pilvo vidury, o kitas desiniajame sone. Susigrude smile.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 03, 14:29)
Zodziu, nepaleidzia manes pienlige visa nestuma... doh.gif

O tu jauti, kad pienlige turi dabar? Labai tave uzjauciu, kai as turejau pienlige, tai rodos, sedeti nebuvo galima, kaip man ten jausdavosi.... Sekmes VK wink.gif
Papildyta:
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 03, 14:35)
Nusipirkau Kazimiero Vitkausko knyga "Kudikio zindymas. Nepakeiciamas kaip motinos meile". Nezinau, kiek iformacijos isliks galvoje, kai reikes zindyti biggrin.gif  bet skaityti idomu mirksiukas.gif  Man visada patiko knygos apie mazu vaiku auklejima, lavinima ir pan.  smile.gif

O mane sita knyga subalamutino.. As skaiciau anglu kalba keleta knygu, ten raso visur: rezimas rezimas rezimas.. O cia atvirksciai.....
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 04 03, 00:45)

Beje, beprotiskai skauda gerkle, nzn kuo gydytis,nzn ar nuo mb uzsikreciau, bet net visa krutine dega, koseti skauda, kad tik nebutu koks bronchitas  doh.gif BAndau liaudiskom priemonem, bet matyt reikes skambintis gyd, nes matau situacja blogeja sad.gif
JEi ne vienos bedos, tai kitos  doh.gif

Kagi puikios naujienos thumbup.gif Nors zinoma save dar pasaugok, bet po truputi po truputi viskas tik geres biggrin.gif
Kas del antibijotiku gerimo nestumo metu, tai man mano gydytoja aiskino, kad patys atibijotikai (kurie pritaikyti nestuke.gif ) nekenkia maziukui, pati infekcija, uzdegimas ar kokios tai zarazos yra blogai, tad nereikia bijoti ir delsti gydantis ax.gif
O del gerkles, tai as cia esu asas, nes visa nestuma vaikstau su angina, ko tik neisbandziau doh.gif siaip druska galima skalauti, tik jeigu angina puliuoja, nes kitu atveju gleivine gali pazeisti. Skalavimui tinka medetku, salaviju (bet negerti o skalauti) arbatos, ir krienu sultys skiestos vandeniu (labai geras dezinfekatorius) santykiu 1:10 Is tableciu ISLA (bet man cia saldainai), Tonsilotren (zolinis), ir pats geriausias purskalas Myramill (zolinis)

QUOTE(leiliuke @ 2013 04 03, 10:44)

As noreciau paskaitineti, email'a i AZ imesiu. ax.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 03, 14:29)

O mane siandien isleido i dekreta smile.gif  Tik keista, nieko neuzsimine apie judesiu skaiciavima, net nematavo manes. O jau menuo praejo, kaip matuota esu. Dabar po geru dvieju savaiciu tik matuos doh.gif  Gerai, kad poryt vaziuoju i VK. Ten viska padarys, o sitie veterinarai tik persirasys i savo popierius kaip visada wacko.gif  Dar paprasiau, kad tepineli paimtu, ryt bus atsakymai, bet jau dabar mato pienlige. Israse viena tablete gerti, nes zvakuciu esu daug ir ivairiu sunaudojus. Zodziu, nepaleidzia manes pienlige visa nestuma... doh.gif

As pirmadieni turiu jau iseiti, bet dar neisiu...nenoriu biggrin.gif O del judesiuku, tai maniske aiskino, kad tik nuo 31-32 sav. reiks skaiciuoti. Tai gal del to tau ir nesake, kad reikia.
O tau ta pienlige gal ir naturaliai yra, ne viena karta esu girdejus, kad kai kurioms moterims taip buna g.gif

Irutei didziausi sveikinimai sulauksu dukrytes 4u.gif

Beta

Laikom kumstukus uz tavo zarazos susinaikinima biggrin.gif
Atsakyti