Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Beta1 @ 2013 03 14, 11:27)
Baikit bajerius, kokie dar susitikimai su mazyliais ? blink.gif Dar net 30 savaiciu nera.Terze kamuodavo nuolatiniai spazmai, ypac naktim, tai net neabejoju, kad del ju ir pagulde, kad palengvint kazkiek juos, gal magnio palasint ar ka...

reiskia neteisingai supratau pateikta painia info, ko cia pykti? 4u.gif 30 savaiciu dvynuku nemazai ateina i pasauli, o Terzes mazyliams jau yra 30.

linkiu sveikatos, ir islaikyti maziukus pilve kiek imanoma ilgiau, Terze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 03 14, 10:33)

O as po antrad vizito atsiduriau Santaruose. Esu labai laiminga,si naktis buvo kaip senai svajota, beveik be saremiu...
Visoms linkejimai!!

Laikom kumstukus, kad kuo maziau tie spazmai tave kamuotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 03 14, 10:33)
Sveikinu visas mergaites, prisijungusias i  sita skyreli!!Valio!
Pliuske,Tave sveikinu su dvigubu dziaugsmu!! Tai nerealu! Kai du zuikuciai kuiciasi tavo pilvukyje....
O as po antrad vizito atsiduriau Santaruose. Esu labai laiminga,si naktis buvo kaip senai svajota, beveik be saremiu...
Visoms linkejimai!!

Aciu! smile.gif
Sveikatytes tau ir kuo lengvesnio nesiojimo likusi laika 4u.gif
Atsakyti
Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
late - geguzes 10 -13 d.
errachka - geguzes 14 d.
TerzeDU-geguzes 23 d.
Damute - geguzes 24 d.
leiliuke-geguzes 25 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte 28 - birzelio 15 d..
vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
Pliuske
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 03 14, 10:32)
* Supratau 4u.gif Man irgi nustatė didesnį laiką, bet aš palikau pagal pačią pradžią ax.gif
** Taip, man irgi kartais būna pikta, kad nieko blogo nepadariau, o turiu slėpti. Kad žmonės tik turėtų savo nuomonę sau, tai dar būtų smulkmena irnesakyk.gif Bėda tame, kad jie nepasilaiko tos savo nuomonės sau. Aš pati tai tikrai nebijau, aš apsiginsiu, bet prie savo mažiuko juk neturėsiu galimybės ištisai būti šalia ir apsaugoti. Nenoriu, kad vos susirgus kokia paprasčiausia vaikiška liga, ar mokykloje gavus ne 10, o pav 8, būtų pradedama rodyti pirštu ir ieškoti procedūrų pasekmių swoon.gif

* Pradzioje ir man nustate keliu dienu postumi i prieki, bet po to numazino, taip kad pasvyruoja tos dieneles i prieki ar atgal, cia nuo augimo priklauso ax.gif

** drinks_cheers.gif Deja, bet musu visuomeneje tokiu "tusciu" zmoniu yra pilna. Mane kartais baisiai stebina jaunu zmoniu nuomone siuo klausimu, vis norisi paklausti: "o is kur zinai, kad tau taip nebus?"Kol su tuo nesusiduri labai lengva komentuoti ar net teisti, del to ir tenka apie tai tyleti...kaip noreciau, kad visuomene greiciau subrestu siuo klausimu
Atsakyti
QUOTE(am* @ 2013 03 14, 10:15)
kaip supratau, Terze jau susitiko su savo mazyliais? 
tuomet graziausi sveikinimai!!!!  wub.gif  wub.gif

blink.gif abejoju
Atsakyti
levandute kitoj temutei mane irgi irasyk i saraseli prie nestuke.gif acu wub.gif

o data parasysiu po kito vizito,nes tiksliau zinosiu,dabar tai lyg ir 10.25d

snd vel nekas man sad.gif dar einu vakare pas kirpja dazyt plauku,tikiuos ,kad nepasidrys bloga nuo kvapu kirpyklos sad.gif
snd ryta buvau pas dsntista,tai uztaise maza skylue ,bet be nuskausminamu,tai biski blogumas buvo uzejes:(
Atsakyti
Kaip smagu save matyti nestukiu sarase! bigsmile.gif
Atsakyti
Isgasdinau.. atsiprasau, bet Santuose ryte tik laiko turejau ir brukstelejau...

QUOTE(Beta1 @ 2013 03 14, 10:39)
Jezau  blink.gif  O tai kodel pagulde ? stebejimui ? tikiuosi viskas bus gerai ir greitai jau vel keliausi namo 

Mane pagulde kaip ir tu teisingai parasei, del mano "zvaigzdetu" naktu. Antrad. dar apturejom streso, nes niekaip tonu nerado vieno zuikio, bet po echo rodes viskas ok, bet tas laukimas prie tonu aparatu... blink.gif

QUOTE(egk @ 2013 03 14, 10:40)
Tai tave paguldė į ligoninę?

I dienos stacionara. Ryte atvaziuoji, kai su tavim baigia-isvaziuoji. Vakar buvau be valgio su 2 puodukais arbatos iki 7 vakaro, nuo pat ryto, kol grizau namo-galvojau isprotesiu, nuo maisto trukumo rodes visiskai stogas nuvaziavo...

QUOTE(Prince @ 2013 03 14, 11:07)
kas nutiko

del saremiu

QUOTE(am* @ 2013 03 14, 11:15)
kaip supratau, Terze jau susitiko su savo mazyliais? 
tuomet graziausi sveikinimai!!!! 

Dar palaikysiu sveikinimus tolesniam laikui 4u.gif

QUOTE(Aster @ 2013 03 14, 11:16)
Terze, vajej... Bet tikiuosi, pasisvečiavimas Santariškėse išeis tik į gera. O tu vis dar ten ar jau namie?

Jei turi laiko, trumpai brūkštelk, kokie tavo įspūdžiai iš Santariškių? Kaip personalas? Ir visa kita?

Taip i gera, kad siryta prabudau kaip kitas zmogus... Per nakti buvo tik 2 skausmingi saremiai.... Ryte sedziu ant lovos ir galvoju-o cia tai gyvenimas wink.gif
Ispudziai patys geriausi. Aisku, viskas kvepia dazais, naujom svariom patalpom.. Dar ten darbu-labai daug liko, bet jau veiksmas vyksta. Akuseres, nors prie sirdies dek.. Toks vaizdas, kad pacios mieliausios atrinktos...As turiu palata, kurioje guliu viena-lova nauja, ciuzinys naujas, patalyne nauja, viskas nauja, bet kaip supratau, truksta lovu, tai kol kas tos palatos tokios erdvesnes. Bent patallogijos skyriuje palatos po 2 zmogelius su dusu ir wc.
Kuo geriausi ispudziai. Maciau straipsni lryte, apie ta moteri, kur minejai, kad pirmas leliukas gime Santaruose.

Kaip tu pati jautiesi? Manau viskas bus OK su tavo gimdymu, maciau spintos pilnos visokiu vaistu, aparatura suvezta, aisku, gimdyklose nebuvau, bet manau ten dar viskuom labiau pasirupinta wink.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 03 14, 12:27)
Baikit bajerius, kokie dar susitikimai su mazyliais ? blink.gif Dar net 30 savaiciu nera.Terze kamuodavo nuolatiniai spazmai, ypac naktim, tai net neabejoju, kad del ju ir pagulde, kad palengvint kazkiek juos, gal magnio palasint ar ka...

Taip, vel tas mano slapukas nesidave klausomas tonusu, vienas yra, o kitas kaip prapuoles, akuseres gal iki 2 val gaude ta mazyli.. pagavo wub.gif Buvau po echo - supratau, kad jis saugomas kaip brangiausias dalykas, nes minejo, kad toks yra pirmas Lietuvoje, matantis visokias subtilybes. Mano vienas kleckas 1400g, kitas 1200g. Kaklelis sutrumpejo, bet pakankamai ilgas. Ir lyg vieno maziaus placenta nusileido zemiau, bet kol kas panikos nera. Tiesa, mate kazkokius seselius aplink kazkoki organa, tai buvo dar atstovu is tos imones, kurie ta echo idieginejo, tai rode kaip ziureti is visokiu rakursu, tai kaip gyd pasake: siai minutei su kleckiukais viskas OK.
Tada eme slapima su kateteriu... cia pati nemaloniausia procedura, krauja. Ir gaunu magnio-gal iki 5val tenka paguleti, kol sulasa. Bet uz tai atsikeliu ryte ir mano pilvukas kaip niekada... toks grazus, nepersitempes...

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 14, 13:14)
Laikom kumstukus, kad kuo maziau tie spazmai tave kamuotu  4u.gif

Aciu!

QUOTE(pliuske @ 2013 03 14, 13:20)
Aciu!  smile.gif
Sveikatytes tau ir kuo lengvesnio nesiojimo likusi laika 4u.gif

Aciu aciu!!

Kas dar... siaip labai klaidu, nera nuorodu Santaruose, pirma karta mane palydejo sanitare, paciam tai klaidoka. Nors siandien lyg jau lipdukai atspausdinti sudeti, siek tiek paprasciau... Vyras manes ieskojo ilgai... nes ko jis beklaustu, niekas nesugeba nuvesti ten, kur reikia smile.gif Zodziu, pats personalas irgi dar apsipratineja.

Ir dabar pilvukas toks minkstesnis, grazesnis, bet uz tai jauciu pastovu nugaros skausma, tikriausiai atsipalaidavo pilvo raumenys (jeigu ten tokie yra) ir gavosi apkrova nugarai. Bet is esmes, kaip kitas gyvenimas si naktis, dabar galima ir dziaugtis nestumu wub.gif
Gyd vakar dar mislyjo suleisti plauciukus brandinanciu vaistu, bet siandien sutarem, kad palauksim, kadangi viskas taip geriau. Ji minejo, kad tuomet plauciukai subresta per savaite, bet ir paminejo, kad rizika tada pagimdyti greiciau buna...
A, ir dar del magnio laseliniu yra teorija, kad suleteja vaikuciu judesiai.. Man taip ir yra, jei jie ten paskutinem naktim boksuodavosi ir rodes tai be pabaigos: ir glostau ir ikalbineju ir lopsines leidziu-niekaip...Negali net paguleti, miego nori-uzmigti negali... Po magnio-ramiakai. Tai dziaugiuosi, o gyd perspejo, kad stebeciau judesius, butinai skaiciuociau. Tonusai siandien: nelabai supratau ir atsimenu kaip sake, bet ramesni-kazkas tokio.
Tai dabar gyvensim su tokia programa iki pirmad. smile.gif
Einus skaiciuoti judesiukus. Smarkiai juda-blogai, ramus-vel blogai doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Terze na r gerai ,kad viskas gerai,svarbu esi reikiamose rankose 4u.gif
Atsakyti
Terziau, nugi ir aciu D, kad viskas gerai ir tas Magnis tau duoda bent kiek atokvepio viena kita nakti.....Nebe tiek jau daug to nestumo liko, reik susikaupt paskutinem savaitem ir viskas bus baigta, galesi tada lovelese gulintiem lopsines dainuot ir toliau naktim nemiegot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Terze - laikyk dar savo leliukus kojas suspaudus stipriai, stipriai smile.gif

As siandien va nuo pietu keistai jauciuosi... pradejo skaudeti gaktikauli ir tos kaulus tarp koju, einu kaip antyte nes skauda... kas cia man pasidare gal pervargau ax.gif nes buvau su dukryte sian lauke apie 2 val pratipenau... g.gif
Atsakyti