Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Garantuotai Bvlgari Omnia Green Jade - nes jau turiu ir kvepiu kasdien, man jie dvelkia pavasariu ir gaiva smile.gif kažkaip net smagu darosi galvojant, kad šis mielas kvapas lydės ir vestuvių dieną thumbup.gif
Atsakyti
realiai tai nemanau kad reiktu kazko imantraus - vyras buna pripranta prie jusu kvapo ir kazko naujo vestuvems nemanau kad reiketu smile.gif
Atsakyti
O as kvepejau is Loccitane "Vysniu ziedu" kvepaliukais.. ax.gif ir dabar, nors jau praejo nemazai laiko, o ir kvepinuos jais beveik kasdien, kazkaip kiekvienakart toks malonus jausmas apima.. ax.gif
Atsakyti
svekos, o as atdau laaabai jau vestuvinius kvepaliukus, kuriuos ir zadu isigyti savo vestuvems smile.gif

http://www.beso.co.u...e/search?rf=guo

Atsakyti
As kvepinsiuos Celine Dion "Notes" arba Morgan "Love" ar pan. Labai pasiilgau ju wub.gif Australijoj ju nera verysad.gif , todel bus smagu pasivaiksciot po duty free oro uostuose 4u.gif
Atsakyti
As turbut kvepinsiuos tais kvepaliukais kurie pirmieji papuls po ranka iseinant is namu vestuviu diena ax.gif turiu keleta, kadangi visi vienodai patinka tai manau nebus skirtumo su kuriais pasikvepinsiu, svarbu, kad isvis nepamirsciau is to jaudulio biggrin.gif
Atsakyti
Chanel No 5 ir niekas kitas ax.gif
Atsakyti
Diesel Fuel for Life - gal aštroki kaip dienai, bet labai jau mylimi smile.gif
Atsakyti
ir man jie labai patinka, egluti
Atsakyti
Guerlain - Idol
pirkti spec vestuvem smile.gif dabar kai kvepinuosi tai sau i vyrui suzadint atsiminimus apie musu jau ivykusia svente...
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ja..ja...turėjau ir aš savo vestuvinius kvepalus......deja,vestuvių dieną pamiršau pasikvepinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 03 24, 14:15)
Chanel No 5 ir niekas kitas  ax.gif

Ar ne per jauna Chanel No 5 tamsta, a? tongue.gif Visgi kvapas brandžiai moteriai skirtas.

Aš pati nežinau kokiais kvepalais kvepėsiu, to tikrai nesureikšminu, įtariu, kad per visus jaudulius išvis pamiršiu pasipurkšt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 24 kovo 2011 - 22:52