Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

QUOTE(Sorceress @ 2011 03 24, 22:52)
Ar ne per jauna Chanel No 5 tamsta, a? tongue.gif Visgi kvapas brandžiai moteriai skirtas.

Aš pati nežinau kokiais kvepalais kvepėsiu, to tikrai nesureikšminu, įtariu, kad per visus jaudulius išvis pamiršiu pasipurkšt lotuliukas.gif

Galima ir pamirsti, bet reikia kvepintis tokiais, kad butu naujas kvapas, nes jaunikis dar labiau bus suzavietas.
As kvepinsius naomi campbell http://www.google.lt.../...tx=36&ty=55 labai svelnus aromatas, ilgai laikosi ax.gif
Atsakyti

As tai dar net negalvojau apie TOS dienos kvepalus, nes mano nuomone 100 kartu pasikeis biggrin.gif Kadangi turiu nemaza kvepalu kolekcija, tai rasiu, kuo pasikvepinti ax.gif
Atsakyti
O man buvo taip, kad per skubejima (isvijo tiesiog mane is namu) as isvis pamirsau pasikvepinti blink.gif doh.gif prisiminiau limuzine lotuliukas.gif doh.gif tai gerai, kad buvau sisitepus victoria secret sviestu kuna. tai bent tas kvepejo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
As kvepinsiuos kvepalais, kuriuos pirkau paryziuje smile.gif su feromonais, juos nusipirkau, ir gryzus is keliones savo busima vyra sutikau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif manau jie puikiai tiks, dabar laikau juos ypatingai progai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 05 09, 19:42)
As kvepinsiuos kvepalais, kuriuos pirkau paryziuje smile.gif  su feromonais, juos nusipirkau, ir gryzus is keliones savo busima vyra sutikau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif manau jie puikiai tiks, dabar laikau juos ypatingai progai biggrin.gif

super thumbup.gif
Papildyta:
Maniskiai manau bus Chloe by Chloe... Dieviskas kvapas smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone tai dar simras kartu keisis, bet gal rinksiuos is 3m tai yra: Gucci by flora, Coco Chanel Mademoiselle arba Clinique happy wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 05 09, 22:29)
Mano nuomone tai dar simras kartu keisis, bet gal rinksiuos is 3m tai yra: Gucci by flora, Coco Chanel Mademoiselle arba Clinique happy  wub.gif

Coco Chanel Mademoiselle - pats nuostabiausias kvapas smile.gif
Atsakyti
As kvepinsiuos Carolina Herera 212, man jie wub.gif As jais kvepinaus, kai pradejom draugauti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 05 09, 18:42)
As kvepinsiuos kvepalais, kuriuos pirkau paryziuje smile.gif  su feromonais, juos nusipirkau, ir gryzus is keliones savo busima vyra sutikau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif manau jie puikiai tiks, dabar laikau juos ypatingai progai biggrin.gif

sauniai thumbup.gif primins susipazinimo diena smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Chanelle @ 2011 05 11, 14:09)
Coco Chanel Mademoiselle  - pats nuostabiausias kvapas smile.gif

Mmm, man ir sie kvepalai nerealus wub.gif tik labai juos saugau, ypatingom progom pasikvepinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menuliodukra: 25 gegužės 2011 - 14:14

kvepinsiuos Dior J'adore - jie MB patys paciausi wub.gif Jam visi mano kvepalai yra nerealus, o sitie - dieviski wub.gif
Atsakyti
Dar neapsisprendžiau... renkuosi iš šių:

Dior J'adore ir Tom Ford BO VDF

Abu labai patinka MB.

Atsakyti
o as kvepinausi Narcizo Rodrihues kvepalais. wub.gif
Atsakyti