Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Aš taip dar nenusprendžiau, bet renkuosi iš šitų: Creed Love in white arba Dior Diorissimo.
Atsakyti
Kvepėjau šiais:
user posted image

Net fotografas namie kol buvom liepė su jais pozuoti, sakė, kad superinis kvapas ir vertas nuotraukos su jaunąja biggrin.gif
Atsakyti
Iki kol nepamačiau šitos temos net nebuvau susimąsčius apie tokį dalyką...
O tai Jūs specialiai perkate vestuvėms kvepalus? Ar tiesiog kvepinates su tais, kuriuos tuo metu turite?
Atsakyti
„Chance Eau Tendre“, beto ir kvapo pavadinimas bei koncepcija labai tinkama siai progai:)))
Atsakyti
Jeigu ta diena išauš tikriausiai kvepėsiu Versace Bright Crystal arba Mexxiukais (bonkutė kaip kubas). wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netarsiu: 10 lapkričio 2011 - 20:45
Ta diena kvepinausi paciais megstamiausiais savo kvepalais Davidoff Coll water smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 24, 21:52)
Ar ne per jauna Chanel No 5 tamsta, a? tongue.gif Visgi kvapas brandžiai moteriai skirtas.

Amziaus limito ner ant pakuotes uzrasyto biggrin.gif Man tik tokie 'bobutiski' patinka. Nuo kitokiu galva skauda unsure.gif Carat 4711 ir dar klasikiniai Miss Dior taipogi i ta tema, megstancioms tokius kvapus. Man jie ypatingai moteriski blush2.gif
Atsakyti
user posted image

jais kvepejau , kai susipazinome , tad ir vestuves noriu susieti su siuo kvapu smile.gif
Atsakyti
Manau, kad Lanvin - Marry Me biggrin.gif MB kai pirsosi, juos padovanojo 4u.gif
Atsakyti
Kvepėsiu tikrai Burberry Weekend wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Chanel Chance (žali)
Atsakyti
o man net mintis nekilo kokie blush2.gif
kai atsikelsiu kokie man saus i galva ryte tokiais ir pasipurksiu thumbup.gif
Atsakyti