Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

as hugo boss woman , kuriuos man padavonojo brangiausias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 02 09, 13:23)
Na o as manau, kad rinksiuos Antionio Bandero ( mezinau tiksliai kaip rasosi, tad uz klaidas nepykit blush2.gif ) Diavolo. Tiesiog dievinu situos kvepalus.

nezinau kaip moteriski (jei tokiu yra), bet vyriski tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti ar kas nors bandėt Refan pilstomą parfumeriją? Norėčiau atsiliepimų.
www.refan.lt
www.tarpgeliu.lt
Aš tai kažkaip nepatikimai žiūriu į tai. Bet mano mama doh.gif Paskaitė tokią ištrauką:salone TARP GĖLIŲ surasite kvepalų. Ir ne bet kokių, o tokių, apie kuriuos svajojate, tarkim, nuo sovietmečio. Prisipažinkime, kad ne viena vyresnio amžiaus moteris tolimoje stalčiaus ar spintos kertelėje slepia, pavyzdžiui, tuščią “Climat” kvepalų buteliuką. Slepia, nes negali nusipirkti kito dėl dabartinės šių kvepalų kainos. Tačiau nereikia nusiminti – čiupkite tuščią buteliuką ir skubėkite į saloną TARP GĖLIŲ – čia tikrai įsigysite pasiilgtų kvepalų.
Man tai čia tik graži reklama, bet mamai kaaaažkaas toookio. O aš vis neprisiruošiu ten nueiti ir pasiklausinėti. Gal jūs ką žinot? kaip kokybė ir kokios kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 09, 12:21)
Aš norėjau paklausti ar kas nors bandėt Refan pilstomą parfumeriją? Norėčiau atsiliepimų.
www.refan.lt
www.tarpgeliu.lt
Aš tai kažkaip nepatikimai žiūriu į tai. Bet mano mama  doh.gif Paskaitė tokią ištrauką:salone TARP GĖLIŲ surasite kvepalų. Ir ne bet kokių, o tokių, apie kuriuos svajojate, tarkim, nuo sovietmečio. Prisipažinkime, kad ne viena vyresnio amžiaus moteris tolimoje stalčiaus ar spintos kertelėje slepia, pavyzdžiui, tuščią “Climat” kvepalų buteliuką. Slepia, nes negali nusipirkti kito dėl dabartinės šių kvepalų kainos. Tačiau nereikia nusiminti – čiupkite tuščią buteliuką ir skubėkite į saloną TARP GĖLIŲ – čia tikrai įsigysite pasiilgtų kvepalų.
Man tai čia tik graži reklama, bet mamai kaaaažkaas toookio. O aš vis neprisiruošiu ten nueiti ir pasiklausinėti. Gal jūs ką žinot? kaip kokybė ir kokios kainos? g.gif

seniai gal pres kokiu 8 metus juos pirkdavau ir naudojausi - kvapai faini, bet man kazko nelabai ilgai issilaiko - vanduo visgi, o ne kvepalai
Atsakyti
O aš kvėpinsiuos savo mėgstamiausiais "Dolce Vita" ("Saldus gyvenimas"). ax.gif Laaaaabai jau jie man patinka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol šitos temos nepamačiau, net nebuvau pagalvojus apie kvepalus smile.gif
Šiaip kvepinsiuos tais, kuriuos šiuo metu naudoju ir kurie man labai patinka - Gucci "Envy me" (gerai skamba, beveik potekstė - pavydėkite rolleyes.gif ). Tikiuosi, iki vestuvių dar jų nebūsiu pabaigusi, nes nuo kovo jau daugiau nei pusę buteliuko sunaudojau smile.gif
Atsakyti
as irgi ne karto nebuvau susimascius kuo kvepesiu TA diena... tikriausiai reiks surengt zygi po parduotuves ir rinktis, koks kvapas labiausiai deres prie mano sukneles rolleyes.gif juokingai gal skamba, bet as taip isivaziduoju, kad prie romantiskos geletos sukneles nelabai tiktu ekstravagintiski stiprus kvapai, arba atvirksciai. o as prie savo elegantiskos, klasikines ieskosiu kokio nors panasaus kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 09, 12:24)
as irgi ne karto nebuvau susimascius kuo kvepesiu TA diena... tikriausiai reiks surengt zygi po parduotuves ir rinktis, koks kvapas labiausiai deres prie mano sukneles  rolleyes.gif  juokingai gal skamba, bet as taip isivaziduoju, kad prie romantiskos geletos sukneles nelabai tiktu ekstravagintiski stiprus kvapai, arba atvirksciai. o as prie savo elegantiskos, klasikines ieskosiu kokio nors panasaus kvapo.

Vat man mano kvėpaliukais būtent tokie romantiški ir atrodo smile.gif. Toks gėlių kvapas, gal kai kam ir per saldus, o man tai laaaabai patinka thumbup.gif . Tai paskui gal ir visas gyvenimas toks pats bus, koks ir kvėpaliukų avadinimas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Įtariu, kad vestuvių dieną pamiršiu pasikvėpinti g.gif Gal reikia kokį vestuvių ryto check'listą pasidaryti? unsure.gif
Atsakyti
As irgi galvoju, kad uzmirsiu pasikvepinti smile.gif
O dabar kvepinuosi, kaip mane bendradarbes savo "uogiene" Escada "Rockin' Rio" smile.gif
Jei nesibaigs iki vestuviu, tai ir per vestuves jais kvepinsiuos smile.gif
Jei pasibaigs patinka naujausias aromatas J.Lo smile.gif
Atsakyti
O as kvepinsiuos "212"
arba Carolina Herrera. Sie mano mylimaiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2005 06 09, 16:17)
O as kvepinsiuos "212"
arba Carolina Herrera. Sie mano mylimaiusi smile.gif

as dabar kvepinuosi Escada"Magnetism", jie tokie saldus...mmm...maniskiui labai patinka blush2.gif
Atsakyti