Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Aš tai kaip visada - Dior Addict thumbup.gif
Atsakyti
as arba naujausiais PUMA arba PINK SUEDE is AVON. dar jaunikio paklausiu kurie jam labiau kvepia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnisss: 22 rugpjūčio 2005 - 16:32
o aš apsigalvojau, baigėsi mano Givenchy HOT COULTURE, todėl įsigyjau naujus - Miss Dior Miss Cherie. vaje kaip man jie patinka. Tiesiog nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif atrodo smulkmena, bet smagu juk ta diena kvepeti kazkaip kitaip... na ta problemyte mano busimasis issprende labai paprastai... kadangi vis uzeidavau i kristiana pauostyti, bet vis nesiryzdavau nusipirkti tai jis pasistenge ir nupirko... wub.gif Escada Rock i Rio.... saldu bet labai jau man patinka.... wub.gif clap.gif
Atsakyti
as tai turbut kvepesiu savaisiais - Naomi "Sunset"... ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif as Naomi SUNSET jau baigineju, bet laaabai patiko man jie... clap.gif uztat taip greit is baigesi blink.gif ohmy.gif
Atsakyti
Davidoff ECHO wub.gif
Atsakyti
Giorgio Armani "Aqua di Gio" wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano tai svajoniu vestuvinis kvapas Victoria Secret garden collection Endless love arba Love Spell, nerealus jie man, ten tiesa, kuno migla, bet nerealu, gaila USA labai toli, tai turbut bus Moschino I love love ar pan.
Atsakyti
nium as tai manyciau kad B. Spears "Curious" ...smile.gif
Atsakyti
chanel ''mademoiselle''. dar ir tokio pat kvapo tualetini vandeni plaukams turiu. baisiai skaniai kvepia! thumbup.gif
Atsakyti
as kazkaip tai neieskojau kazkokio specialaisu vestuviu kvapo, kvepinausi tais kuriuosi turejau, tai buvo J.LO "miami gow" pasakiskas kvaps thumbup.gif . o be ja as istu nervu buvau pamirsus pasikvepinti biggrin.gif tai mano pamerges paskaui mane visur lakste ir vis klausinejo ar nieko nepamirasu, tai jei ne jos trai buciau kvepejus naturalkiai lotuliukas.gif
Atsakyti