Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Aga, smagu smile.gif
Gaila, kad vestuves ne ta pacia diena biggrin.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano kvepaliukai-Ralph Lauren-Glamourous!! wub.gif wub.gif Tikrai nepakartojamas ir svelnus kvapas!!! thumbup.gif mmmm...
Atsakyti
O man tai labiausiai patinka Christian Dior "Dolce Vita" (Saldus gyvenimas ax.gif ), tai jais ir pasikvėpinsiu thumbup.gif
Atsakyti
O as greiciausiai kvepesiu Chanel "Chance", nes jaunikiui labai patinka sis kvapas. O pati labai megstu MaxMara kvepalus, dar Dior "J'adore" ir Carolinos Herreros "212 sexy"
Atsakyti
mirksiukas.gif saulytes, klausykit...kas turite pažįstamų Sarmoje ar Kristianoje???? g.gif Žinau, kad per pažįstamus galima nusipirkti pigiau kokius 80 Lt kvepalus. Ačiū. smile.gif Tad jei turite draugų ar pačios dirbate, norėčiau nusipirkti pigiau kvepalus ESCADA "Extreme"- tikiuos be klaidų parašiau pavadinimą? blush2.gif
Atsakyti

Labux, planuoju kvepintis BALENCIAGOS kvapu ax.gif Gavau nuo mano brangiausiojo dovanų per kalėdas. Nuosatabus kvapas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinybe_7 @ 2005 04 08, 20:38)
mirksiukas.gif  saulytes, klausykit...kas turite pažįstamų Sarmoje ar Kristianoje???? g.gif  Žinau, kad per pažįstamus galima nusipirkti pigiau kokius 80 Lt kvepalus. Ačiū. smile.gif  Tad jei turite draugų ar pačios dirbate, norėčiau nusipirkti pigiau kvepalus  ESCADA "Extreme"- tikiuos be klaidų parašiau pavadinimą? blush2.gif

Turiu pazistama Kristianoje, tikrai nieko pigiau padaryti negali, pati sau perka tokiomis paciomis kainomis kaip ir kiti, net klienciu praso kurios turi nuolaidas, kad jos preke leistu nuskanuoti.
Atsakyti
o as neisduodu kvepalu Gabriella Sabatini Summer. smile.gif
Atsakyti
[I] na o aš kvepinsiuos per vestuves LANKOME firmos "trasele", aistringas kvapas
Atsakyti
O as turiu pazistama sarmoje. Irgi ten jokiu nuolaidu padaryti negali cry.gif
O as kvepinsiuos Escada Magnetism. Brangusis kai pauoste, tai sako, kad kvepiu kaip saldainiukas wub.gif
Atsakyti
tik Davidoff "Cool Water" !!! simta metu jiems istikima, vis bandau kitus, bet griztu prie ju....
Atsakyti
kvepinsiuos tais, kuriais kvepinuosi jau seniai ir i nieka neiskeisciau,tai Christian Dior J'adore. smile.gif
Atsakyti