Įkraunama...
Įkraunama...

BodyFlex klubas,,

Sveikutes 4u.gif ,
vajej, kokia tyluma temelej unsure.gif
Savaites rezultatai rolleyes.gif
Pradiniai duomenys --> 1 sav. --> 2 sav.
VLD 80 cm --> 79 --> 78
LIEMUO 75 cm --> 74 --> 72
APD 88 cm --> 87 --> 86
KLUBAI 104 cm --> 103 --> 102
SLAUNYS 60 cm --> 59 --> 58

SVORIS 69,6 kg --> 68 kg --> 67,1 kg

Viso per sav. -6 cm ir -0,9 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magucci: 16 balandžio 2013 - 10:05
Visai pabludot, kur visos dingot? doh.gif
Atsakyti
Nu prajuokinai lotuliukas.gif

Kazi rimtai tik tryse likom? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(magucci @ 2013 04 16, 12:43)
Nu prajuokinai  lotuliukas.gif

Kazi rimtai tik tryse likom? g.gif  g.gif  g.gif

as pameginsiu penktadieni prisiduoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiko gyvos ŠAUNUOLĖS thumbup.gif

Atsiprašau, kad taip dingau, tiek užsikroviau darbais nelauktais, kad net nespėju parašyti čia, tikiuosi jau aprims kiek reikaliukai, ir galėsiu ilgiau pasibūti su Jumis 4u.gif
Tai vat, šią savaitę prisipažinsiu, muilinau... blush2.gif Tik keleta dienų ant pasukų pasėdėjau neblogai, tai gal dėlto, nepriaugau nieko, o neblogai dar numečiau drinks_cheers.gif

Taigi prisiduodu pavėluotai:

Po 5 savaičių:
Liemuo -1 cm ( viso -5 cm)
Apatinė pilvo dalis -1 cm ( viso -4 cm)
Klubai -0 cm ( viso -1 cm)
Šlaunys -0 cm ( viso -0 cm)
Blauzdos -1 cm ( viso -2 cm)
Rankos (žąstai) -0 cm ( viso -0 cm)
Svoris -0,7 kg ( viso -2,2 kg)
Viso -12 cm. ir -2,2 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SviesatamsojE: 16 balandžio 2013 - 15:32
O aš prisiduoti net neturiu ką... tiek puškavau, tik va vakar visai nestovėjo... pasimatavau šiandien po puškavimo... +9 cm cray.gif cry.gif
labai savim nusivyliau... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos panelės smile.gif
norėčiau ir aš įstoti į jūsų būrį 4u.gif
Esu naujokė BF sporte ir kol kas juo užsiimu tik nuo pirmadieno biggrin.gif biggrin.gif tačiau tikrai neketinu to mesti į šalį praėjus vos kelioms savaitėms ax.gif Kol kas atlikdama pratimus užtrunku apie 40min, tikiuos greitai pavyks ištempti valandą. Kol kas vis skaitinėjuosi, ieškau tinkamų pratimų ax.gif
Ar čia vis dar vyksta pokyčių fiksavimai / prisidavimai ? smile.gif
Tiesa, norėjau paklausti, kiek kartų per savaitę sportuojate?
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Aną savaitę simuliavau, šią irgi blush2.gif kaip ir darau, bet ir taip jau vangiai. Mat ryte mažasis ėmė vėliau keltis po 9val, tai jei valanda BF daryčiau nieko nebespėčiau tai kai kuriom dienom dariau po 20-30min. O pietus miega po kelias valandas, bet neseniai po valgio būnam.
Bet nuo vakar grįžau su naujom jėgom, numesiu tą zarazą pilvą nors tu ką gun_bandana.gif Ryte padarau tas 20-30min BF (poto pagreitintai tvarkausis lotuliukas.gif )
O kai vaikas užmiega imuosi kito sporto 30min (pradžiai kol kas) kardio, 30min pratimai pilvui, kojoms, užpakaliui. 10min (bent jau kol kas) lankas, poto didinsiu nenoriu mėlynų šonų vis gi tik antra diena. Ir šiaip nenoriu persistengt, kad poto kelias dienas nieko negalėčiau daryt. Šiandien ryte truputi viską skaudėjo, ypač šonus, kojas, bet padariau BF ir praėjo, jau žiūriu kelintą kartą taip bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NoMinds @ 2013 04 25, 12:31)
Sveikos panelės  smile.gif 
Ar čia vis dar vyksta pokyčių fiksavimai / prisidavimai ?  smile.gif 
Tiesa, norėjau paklausti, kiek kartų per savaitę sportuojate?

Sveika 4u.gif
Jaučiu, kad nebevyksta lotuliukas.gif O šiaip bent man nebebus to tokio kritimo kaip pradžioj nė matuotis nebeapsimoka ax.gif
Atsakyti
Ech, na visvien asmeniškai reiks stebėt pokyčius ax.gif Kurie tikiuosi bus biggrin.gif
Atsakyti
Labas paneles gal pasidalinkite kokius pratimus darote vidinems slaunu pusėms , ir rankoms ten kur "kaba" nežinau kaip parasyti, mano mama vadina siksnosparnio sparnai na gal suprasite apie ką aš smile.gif
Atsakyti
Sveikos, taip seniai ieskojau sios temos ir kazkokdel niekaip rast negalejau. Sian netiketai radau, bet gaila, kad taip tylu cia g.gif

Esu savamoksle, savaite darau jau bd, bet rezultatas visur po plius 1cm. Ranku nenuleidziu, nes pati kalta del pliuso, emiau vel naktim valgyt apie 22-23val uz visa diena prisikemsu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
pratimu as taip pat visokiausiu ieskojau, keleta isrinktu ikeliu:
http://images60.fotk.../metodai-vi.jpg

Atsakyti