Įkraunama...
Įkraunama...

BodyFlex klubas,,

QUOTE(Creiza @ 2013 08 09, 23:37)
Laba vakarą, aš taip pat nusprendžiau prisijungt ir pradėt šį sportą. Tik va toks klausimėlis sportuojančioms kiek laiko per dieną užtektų užsiimti šiuo sportu, kad jau po savaitės, po dviejų matytųsi rezultatai? smile.gif)

Na jei atsakingai kiekviena diena - tai 30-45 min tikrai reikia

O jei patinginiaujant praleidziant diena ar dvi - tai reikia puskuoti valanda
Na ir plius ziureti ka valgai, dieta ar panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2013 08 10, 11:39)
Na jei atsakingai kiekviena diena - tai 30-45 min tikrai reikia

O jei patinginiaujant praleidziant diena ar dvi - tai reikia puskuoti valanda
Na ir plius ziureti ka valgai, dieta ar panasiai  mirksiukas.gif

O užtenka sportuot pagal tą "Laimos" žurnale esantį straipsnį, kurs buvo įkeltas? tongue.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif nusprendžiau ir aš pabandyti bodyflex pratimus. viską noriu daryti namuose, tačiau... labai prašau mamyčių, atsiųskite pratimukus sad.gif ir pasakykite kiek laiko, kada darote. nesusigaudau visiškai, o pradėti noriu.. būsiu dėkinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ėtsuguA: 19 rugpjūčio 2013 - 17:04
QUOTE(ėtsuguA @ 2013 08 19, 17:02)
sveikos  smile.gif nusprendžiau ir aš pabandyti bodyflex pratimus. viską noriu daryti namuose, tačiau... labai prašau mamyčių, atsiųskite pratimukus  sad.gif ir pasakykite kiek laiko, kada darote. nesusigaudau visiškai, o pradėti noriu.. būsiu dėkinga  blush2.gif

Skaitykit pirmą puslapį, viskas parašyta
Atsakyti
o kad daryčiau 30 min. viską kartoti 2 kartus?
Atsakyti
QUOTE(ėtsuguA @ 2013 08 19, 18:19)
o kad daryčiau 30 min. viską kartoti 2 kartus?

pirma sav darykit kiekviena pratima po 3 kartus. po to galit issirinkti megstamiausius ir juos daryti dazniau
Atsakyti
Sveikos,

Jau savaitę darau BF pagrindinius pratimus. Noriu paklaust, ar čia normalu, kad po savaitės pas mane -10,5 cm? Galvoju, gal tiesiog ne visai per tas pačias vietas pasimatavau, juk cm aukščiau ar žemiau jau daug lemia. Sakau, gal prieš savaitę kitaip kažkaip numatavau, ar čia tikrai toks stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice*tea: 21 rugpjūčio 2013 - 06:14
QUOTE(Ice*tea @ 2013 08 21, 07:11)
Sveikos,

Jau savaitę darau BF pagrindinius pratimus. Noriu paklaust, ar čia normalu, kad po savaitės pas mane -10,5 cm? Galvoju, gal tiesiog ne visai per tas pačias vietas pasimatavau, juk cm aukščiau ar žemiau jau daug lemia. Sakau, gal prieš savaitę kitaip kažkaip numatavau, ar čia tikrai toks stebuklas biggrin.gif

Tai žinoma gali būt tiek ax.gif
Šaunuole 4u.gif
Atsakyti
Keliu tema, boduflexinuos jau antra savaite, savijauta thumbup.gif kas kiek laiko verta matuotis apimtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2013 09 13, 12:43)
Keliu tema, boduflexinuos jau antra savaite, savijauta  thumbup.gif  kas kiek laiko verta matuotis apimtis? g.gif

uztenka kas 2 savaite, o po keliu menesiu jau gali ir nebeprirekti matuotis;)
Atsakyti
QUOTE(anamalija @ 2013 09 13, 11:58)
uztenka  kas  2 savaite, o po keliu  menesiu jau  gali  ir  nebeprirekti  matuotis;)

Labai pozityviaj nuteikei bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2013 09 13, 21:01)
Ačiū  4u.gif  Ieškom kažko panašaus šilto, jei kas žinote, pasakykite ir mums smile.gif

Kaip faina, kad tema nemerdeja, planuoju vel pradet bodyfexsintis smile.gif Nors kai ismeginau pirma karta, po 12 dienu meciau, kas diena po 30min puksejau ir per visur po 1cm padidejau biggrin.gif doh.gif Bet vel meginsiu, nepasiduosiu tongue.gif
As pagal si video dariau:
http://www.youtube.c...h?v=ncNxFDSRsrQ
Atsakyti