Įkraunama...
Įkraunama...

BodyFlex klubas,,

As pries daugiau nei metus parsisiuntus esu video rusu kalba, ten labai aiskiai parodyta kaip kvepuot ir daryt viska, kolkas ir darau pagal ji, 30min kasdiena, bet dar tik savaite. Aisku mazoka pusvalandis, bet geriau nei sedet metus ir dejuoti, kad ilgiau nesigauna pasportuot, o pusvalandis mazai biggrin.gif

O apie BF temos supermamoj nepavyko niekaip rasti, tik sian visai netycia cia uzklydau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! Dabar vyksta akcija viename "dienos akciju tinklapyje", galima 10 kartu abonementa bodyflexo nusipirkti uz 120 litu. Grupe bus renkama liepos menesi, gal kas norit prisijungti? As jau nusipirkau kupona, butu smagu jei eisiu ten ne viena, motyvacijos bus daugiau;)
Atsakyti
Ar dar yra kvepuojanciu? biggrin.gif

Noriu jungtis, tik truksta informacijos blush2.gif
Paaiskinkit man palaipsniui kaip viskas vyksta.
Pvz pradedam nuo iskvepimo, ikvepimo ir vel iskvepimo. Ira kas tada? Iskvepus daryti pratima? O paskui, po to pratimo vel tie ikvepimai/iskvepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 06 19, 22:57)
Ar dar yra kvepuojanciu?  biggrin.gif

Noriu jungtis, tik truksta informacijos  blush2.gif
Paaiskinkit man palaipsniui kaip viskas vyksta.
Pvz pradedam nuo iskvepimo, ikvepimo ir vel iskvepimo. Ira kas tada? Iskvepus daryti pratima? O paskui, po to pratimo vel tie ikvepimai/iskvepimai?  rolleyes.gif

1) iskvepiam per nosi, lupos dudele
2) stipriam ikvepiam per nosi (pilnus plaucius)
3) iskvepiam visa ora per burna, ja uzdarom
NEKVEPUOJANT isiurbiam pilva po sonkauliais ir tik po to darom tempimo pratima 8-12 sek.
Atsakyti
Nežinau ar kam įpūs įkvėpimo, bet dariau BF karts nuo karto (pora sav darau, 3sav nedarau, poto vėl darau kelias savaites), truputi patvarkiau mitybą ir štai pusmečio rezultatai:

-11cm nuo liemens
-16cm nuo Apatinės pilvo dalies
-8cm nuo klubų
-8cm nuo šlaunų
-7cm po krūtine

-7kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliurka: 15 liepos 2013 - 14:17
QUOTE(Kliurka @ 2013 07 15, 14:15)
Nežinau ar kam įpūs įkvėpimo, bet dariau BF karts nuo karto (pora sav darau, 3sav nedarau, poto vėl darau kelias savaites), truputi patvarkiau mitybą ir štai pusmečio rezultatai:

-11cm nuo liemens
-8cm nuo klubų
-8cm nuo šlaunų
-7cm po krūtine

-7kg

user posted image

super!!!
Atsakyti
QUOTE(Kliurka @ 2013 07 15, 15:15)

-11cm nuo liemens
-8cm nuo klubų
-8cm nuo šlaunų
-7cm po krūtine

-7kg

user posted image

esi tikra saunuole... thumbup.gif
net baltas pavydukas ax.gif
kokius pratimus darai, standartinius ar kazkokius esi prisirinkusi, kiek laiko trunka tavo vieta treniruote?
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2013 07 15, 15:51)
esi tikra saunuole...  thumbup.gif
net baltas pavydukas  ax.gif
kokius pratimus darai, standartinius ar kazkokius esi prisirinkusi, kiek laiko trunka tavo vieta treniruote?

Jau senokai darau pratimus tik šonams ir apie 30min (bet jau senokai dariau ištikro gal prieš 3sav) sakiau šiandien vėl pradėsiu, bet va sėdžiu agrastus valgau biggrin.gif
Bet darau tik šį
http://img219.images.../img1059un3.jpg
ir šį http://mano.zebra.lt...cc1bd3535df.jpg
Po maždaug 30kartų 10vienam šonui, 10 kitam, tada kitą pratimą 10 vienam šonui, kitam ir vėl pirmą pratimą po 10 kartų ir taip po 3kartus
Ačiū aš žiūriu foto ir netikiu, tik įėjus į patalpą visi iškart pastebi, kad nebetokia lotuliukas.gif o drabužiai išvis iš M dydžio patapo XS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliurka: 15 liepos 2013 - 15:00
QUOTE(Kliurka @ 2013 07 15, 15:15)

-11cm nuo liemens
-8cm nuo klubų
-8cm nuo šlaunų
-7cm po krūtine

-7kg

user posted image

Oho , saunuole !
Atrodo ,kad cia torsas kito zmogaus thumbup.gif

Tikrai labai motyvuoja . As lankau 3 k per savaite bf treniruotes , bet jauciu reik ir namie pradet , nes baigsisi abonementas ir nebeprisiruosiu namuose daryti.

Nuotraukos tikrai labai motyvuoja , aciu

Kaip sakoma geriau viena syki pamatyti , nei desimt kartu isgirsti apie tai thumbup.gif
Papildyta:

Gaila man neatidaro paveiksliuku su pratimais.
Ar tai pratimas sonu tempimui , kai viena alkune pasiremi i sulenkta koja , o kita ranka istempta prie ausies ?

Hm ... Sunkus pratimas , nelabai jo megstu , o matyt reiketu smile.gif

As vis stengiuosi daugiau presu ir nugarai daryt .
Atsakyti
sveikos ax.gif jauciu noriu jungtis thumbup.gif
gimdziau pries 2 men - idomu ar jau galiu bandyt kvepuot ir "kudintis" smile.gif
Atsakyti
Sveikos puškuotojos 4u.gif Prisiskaičiau kokių puikių rezultatų jūs pasiekėt ir aš nusprendžiau pabandyti blush2.gif Tik nerandu pratimų visos nuorodos kurias žiūrėjau neveikia kalbu apie pamokas su Marina Korpan kiek ieškojau man ji labiausia patinka ir paaiškina ir pratimų parodo įvairesnių. gal kuri turit jos pamokas ar nuorodą kur galima parsisiųsti nes online ne visada turiu galimybę blush2.gif būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarą, aš taip pat nusprendžiau prisijungt ir pradėt šį sportą. Tik va toks klausimėlis sportuojančioms kiek laiko per dieną užtektų užsiimti šiuo sportu, kad jau po savaitės, po dviejų matytųsi rezultatai? smile.gif)
Atsakyti