As irgi turejau sita beda - man temperatura laikesi 5 metus - po persirgto gripo pasiliko, o priesh gripa laikiausia grieztos dietos... Jausmas klaikus, svaigsta galva, apatija, mieguistumas. Tyre skydliauke, dar kazka, nieko nerado.. O shtai dabar, kai temperatura jau 2 metai nukritusi ishlindo ir tikrosios skydliaukes problemos - hipofunkcija ir tireoiditas.. Manau, kad procesas buvo jau tada, bet gydytojai paziurejo pro pirshtus, nes ir dabar reikia reikalauti, kad paimtu visus hormoninius tyrimus..
man pries menesi temperatura pakilo, kai persalau. skaudejo gerkle, kosejau.pradejau gert theraflu tai po savaites nukrito iki 36.6. dar po savaites vel pakilo iki 37.8, vel pradejo gerkle baisiai skaudet. dabar svyruoja tarp 36.9 ir 37.2., silpna, galva svaigsta. lore sake pradet antibiotikus gert.
man jau 10metu temperatura praktiskai visada buna 37-37.2 Tai prasidejo nuo 12kl. Bande tirti nuo ko tai man, bet nusprende, kad nuo streso del visokiausiu egzu. Po to kazkiek tai metu bandziau apie tai pasakyt terapeutei, bet ta sako :'gerai jautiesi?jei gerai, taip vadinasi taip turi but'. jokiu rimtesniu sveikatos sutrikimu per ta laika neturejau. krauja kiekvienais metais istiriu, slapima,skydliauke,echoskopijas visu vidaus organu reguliariai darau - bet kolkas taip nieko ir neranda. Jei kartais ji man nukrenta iki 36.6 (kartais taip buna), tai is karto tai pajuntu - negerai tada jauciuosi, salta darosi, silpnoka. Tikriausiai jau pripratau prie pakylusios temperaturos ir man gerai. Gal tik labiau prakaituoju nei kiti kai sportuoju, soku ar kt.
labas.Maja maja,norejau paklaust,o kokius tau skydliaukes tyrimus dare,kad rado ta hiperfunkcija ir tireoidita?man tai kraujo tyrima poliklinikoj mokama dare(20lt.)kainuoja,o koks jis ten nezinau,sake tik,kad viskas gerai.ir dar ekoskopu ziurejo,cictos dvi mazytes skydliaukej yra,bet tikrai nuo ju negali kilt temperatura,sake.
jau kantrybes nebetekau,sau antibijotiku pasiskyriau,ospamoxa geriu.nes ziuriu,kad jokios iseities daktarai negali pasiulyt,reik paciai gyditis.vitaminu visokiausiu prisipirkau,temperatura tebekyla,bet taip labai silpna nebebuna,bent kolkas ir prakaitavimas liovesi.gal tikrai cia kokia nauja liga,tik daktarai dar apie ja nieko nezino???
jau kantrybes nebetekau,sau antibijotiku pasiskyriau,ospamoxa geriu.nes ziuriu,kad jokios iseities daktarai negali pasiulyt,reik paciai gyditis.vitaminu visokiausiu prisipirkau,temperatura tebekyla,bet taip labai silpna nebebuna,bent kolkas ir prakaitavimas liovesi.gal tikrai cia kokia nauja liga,tik daktarai dar apie ja nieko nezino???
sveikutes
kazi ar antibiotikai pades
as juos penkis sugeriau per pusmety ir jokios reakcijos
dabar buna kad jos nebuna visa diena,o buna kad ji jei diena yra tai vakare visad nukrenta

kazi ar antibiotikai pades

dabar buna kad jos nebuna visa diena,o buna kad ji jei diena yra tai vakare visad nukrenta

jurcik,nepaguodei
bet vistiek negali but,kad temperatura kyla be priezasties.kazkoks mikro uzdegimas yra,tikrai netikiu,kad tai nuo nervu,kaip mane bande itikint daktarai.tik va kaip pataikyt tuos antibijotikus,kai nezinia kokia priezastis.
temperatura ir man nepastovi,siandien nuo ryto visa diena jauciau ,kad yra,tai saltis krete,tai karsta ir silpna buvo,o dabar jau va, visai gerai jauciuos.mistika kazkokia...

bet vistiek negali but,kad temperatura kyla be priezasties.kazkoks mikro uzdegimas yra,tikrai netikiu,kad tai nuo nervu,kaip mane bande itikint daktarai.tik va kaip pataikyt tuos antibijotikus,kai nezinia kokia priezastis.
temperatura ir man nepastovi,siandien nuo ryto visa diena jauciau ,kad yra,tai saltis krete,tai karsta ir silpna buvo,o dabar jau va, visai gerai jauciuos.mistika kazkokia...
na man i antibiotikus jokios reakcijos
o kaip tau ta tempa laikosi ar kaiura para ar sokinejanti
pabandyk kas 2val pasimatuoti,pirma dar ryte kai guli neislipus is lovos 10min palaikyk,paskui jau kas 2val visa diena matuok ir vakare iki einant gult ir atsigulus pries uzmiegan
kiek laiko laikai termometra pazasty

o kaip tau ta tempa laikosi ar kaiura para ar sokinejanti

kiek laiko laikai termometra pazasty

5-10minuciu laikau termometra,manau,kad tai neturi dideles reiksmes,as ja ir be termometro jauciu.kyla be jokios sistemos,kartais jau atsibundu su temperatura,kartais per diena tik 1-2 valandas buna,o kartais ir visa para.eh..
Turetu normaliai padaryti visus hormoninius tyrimus - ATPO, FT3, FT4 ir TTH. Man pradziai padare ATPO ir FT4. Ir paleido namo kaip sveika.. O po to pakartotinai atsiunte kartoti - reikejo prashyti, kad ir TTH paimtu, ir pasimate, kad yra hipotireoze...
Dar temperatura gali buti nuo ginekologiniu ir skrandzio ligu letinio sinusito ar danties pulinio, taip sake endokrinologe. Verta issitirti ginekologinius uzdegimus, nes jie gali palaikyti ir skydliaukes tireoidita..
Dar temperatura gali buti nuo ginekologiniu ir skrandzio ligu letinio sinusito ar danties pulinio, taip sake endokrinologe. Verta issitirti ginekologinius uzdegimus, nes jie gali palaikyti ir skydliaukes tireoidita..
aciu Maja maja.
ryt vel pradesiu eit tuos kryziaus kelius poliklinikoj,nepadejo antibijotikai.reiks aplankyt Lor, dantistus, skydliaukes gyditoja ir seimos.gal dar kur nusius.laisvalaikis visas suplanuotas:)as jau pradedu nusivilt daktarais,jie darydami tuos visus tyrimus nieko nemato...gal zmones paslaptingom ligom sirgt pradejo...? nebesuskaiciuoju jau kiet tu tyrimu dare,o rezultato jokio.tris menesius,kasdien jauciuos prastai ir nieko.rukyt mest patare(nors ir taip nerukau)dar sake,kad reikia nusiteikt ir pasveiksiu ir ,kad tokia temperatura yra visai normalu,cia situos visus patarimus isgirdau Vilniuj Antakalnio ligoninej.zodziu visai normalu yra is parduotuves gryzus issigrezt megstuka,nes uztenka truputi pajudet ir prakaitas per nugara upeliuku bega.labai juokinga,kai pries pradedant naudot vaistus pataria pasitart su savo gyditoju,arba pasijutus blogai tuoj pat kreiptis i savo seimos daktara ir maziausiai viena kart per metus profilaktiskai pasitikrint sveikata,ne velnio jie nesupras ko ten sveikas vaikstai,net ir sergant geriau i poliklinika neit ir netrigdyt daktaru ramybes.serganciu gelbejimas yra paciu serganciuju reikalas...

Sveikutės, parašysiu kaip man buvo: iš pradžių atsirado skausmas krūtinės plote vienoje pusėje ir temperatūra 37.0 - 37.2 (tik vakarais), nutariau nueiti pas gydytoja, o ji paklausė plaučius liepė pasidaryti EKG. Tyrimas buvo geras jokių pakitimų, tada sako gal pas tave raumens uždegimas pasitepk šildomuoju tepalu aš taip ir padariau, tačiau temperatūra laikėsi, o skausmas dingo po kelių dienų
. Po dviejų savaičių (kaip tik ant švenčių) skausmas šone ir temperatūra 37,6. Gulėt ant nugaros negaliu, persiversti ant šono irgi, vaikčiodavau persikreipusi. Šiaip ne taip praėjo tos šventės, nuėjau į darbą, bet jau buvo sunku, paskaičiau inete ir nustačiau diagnoze
. Nuvariau pas gydytoja, pasakiau simptomus, o ji man sako kad reikia pasidaryti šlapimo tyrimą įtaria kad su inkstais negerai
, išprašiau kad nusiustu į rentgeną. Po rentgeno paaiškėjo kad man plaučių uždegimas ir pleuritas ir reikalingas skubus gydymas stacionare. O mano gydytojos žodžiai "tokius ligonius ir namie gydom".
Tiesa sirgdama plaučių uždegimu aš visai nekosėjau, tik laikėsi temperatūra nedidelė, o pleuritas - tai komplikacija negidomo plaučių uždegimo. O toliau buvo dar gražiau...

Tiesa sirgdama plaučių uždegimu aš visai nekosėjau, tik laikėsi temperatūra nedidelė, o pleuritas - tai komplikacija negidomo plaučių uždegimo. O toliau buvo dar gražiau...