Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(zuzla @ 2013 06 10, 20:51)
jei Vilniuje jo yra ermitaže ir didesnėse maksimose, tai gal ir Kaune taip pat turėtų būti mastau.gif

Ermitaže iš viso nieko nebuvo į temą praeitą savaitę. Aplankysiu didesnes Maximas vadinasi...
Atsakyti
http://www.manodrabu...chidejanew-foto

Nuotraukos yra,tiek pirmam pasisakyme,tiek zemiau
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2013 06 10, 22:46)
Ermitaže iš viso nieko nebuvo į temą praeitą savaitę. Aplankysiu didesnes Maximas vadinasi...

Šiandien buvau Ermitaže ir tikrai buvo pridėta, atrodo abiejų, ir smulkaus, ir stambaus substrato mirksiukas.gif Hypermaximoj, Pramonės pr., Molo maximoj tikrai būna smile.gif
Atsakyti
Stai user posted image
Atsakyti
Bent jau aš iš tokios didelės nuotraukos nieko nesuprantu..
o nuorodoj nuotraukos nėr.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 06 11, 07:59)
Bent jau aš iš tokios didelės nuotraukos nieko nesuprantu..
o nuorodoj nuotraukos nėr.

Jums nuotraukų nerodo dėl to,kad nesat prisijungus(prisiregistravus)prie MD ax.gif , aš pati esu MD narė man rodo, kai atsijungiau ir man atvertus šį puslapį nerodo jokių paveikslėlių išskyrus temos pokalbius g.gif
Papildyta:
QUOTE(Myliugele @ 2013 06 10, 21:53)
http://www.manodrabu...chidejanew-foto

Pamėginkit parašyti į čia dėl savo gėlytės http://www.manodrabu...ugintoju-klubas, gal narė nikki padės atsakyti į Jūsų klausimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2013 06 10, 22:53)

nuotraukas rodo tik registruotiems vartotojams.

o ką jūs norit daryti, tegu auga. kaip atskirti ir kada atskirti keikius parašyta pirmame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 11, 10:10)
nuotraukas rodo tik registruotiems vartotojams.

o ką jūs norit daryti, tegu auga. kaip atskirti ir kada atskirti keikius parašyta pirmame puslapyje.

Aciu, bet ar gali but kad ten trys keikiai ?
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2013 06 11, 10:20)
Aciu, bet ar gali but kad ten trys keikiai ?

gali.
Atsakyti
Merginos reiketu Jusu konsultacijos, turiu du vazonelius, bet jie mazesni nei mano falenopsiu tie permatomi plastikiniai ir istacius lieka tarpas tarp dugno ir to plastikinio vazonelio, pamaniau kad galeciau ten ipilti siektiek vandens ir gautusi kazkas panasau kaip ant dregmes palaikimo loveliu, ar nesamone sugalvojau? Labiausiai neramu kad tie vazoneliai taip tampriai issipraudzia ir oro pralaidumas gal tada mazesnis bus, saknys maziau vedinsis.
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2013 06 13, 13:47)
Merginos reiketu Jusu konsultacijos, turiu du vazonelius, bet jie mazesni nei mano falenopsiu tie permatomi plastikiniai ir istacius lieka tarpas tarp dugno ir to plastikinio vazonelio, pamaniau kad galeciau ten ipilti siektiek vandens ir gautusi kazkas panasau kaip ant dregmes palaikimo loveliu, ar nesamone sugalvojau? Labiausiai neramu kad tie vazoneliai taip tampriai issipraudzia ir oro pralaidumas gal tada mazesnis bus, saknys maziau vedinsis.

Kol tevelis priziurejo musu isdykelius, pati beveik radau iseiti biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,
gal kas Vilniuje matėte, kur gauti pirkti Schultz trąšų orchidėjoms.
Atsakyti