Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

jetus, man ko toliau to baisiau...

siandien issiunciau savo baisines foto,o prisijungimo negavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 17, 20:24)
grąžinkit mano kūūūūūūūną ir pasiimkit tą bokso kriaušę. doh.gif  doh.gif  doh.gif  laugh.gif

jausmas jauciu kaip morge kad butum lotuliukas.gif
Atsakyti
Titanium, nu nera taip paprasta su bambom. Mano buvo visada maza grazi gili bambyte. K. kaip ir zadejo panasia, na, nebe tokia gilia, bet panasia. Tai, zinok, visai nieko panasaus, kitokia gavosi. Bet man tinka, nes po antro gimdymo jos visai nebesimate doh.gif
Bet rimtai, kaip tu cia taip greitai jau i svecius blink.gif As tris savaites tokia senuciuke vaiksciojau, kad niekaip i zmones nebuciau galejus eiti. Va tik dabar, menesiui praejus, jau einu i lauka ir tiesiuos pilnai.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 17, 20:29)
siandien issiunciau savo baisines foto,o prisijungimo negavau  blush2.gif

gausi prisijungima kai ikels i albuma tavo nuotraukas ir visos pamatys ir duos kazkiek tik nebepamenu kiek 3 ar 4 ar 5 TAIP,na zodziu kantrybes ax.gif truputeli
Atsakyti
ex Tešlė vkantrybe ir as dalykas nesuderinamas doh.gif as ko daugiau skaitineju to daugiau panikuoju,o kai ia dar pradejo baisetis kazkieno darbais tai as tylioj panikoj... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 17, 22:37)
ex Tešlė vkantrybe ir as dalykas nesuderinamas  doh.gif  as ko daugiau skaitineju to daugiau panikuoju,o kai ia dar pradejo baisetis kazkieno darbais  tai as tylioj panikoj... lotuliukas.gif

delto ir keliam tas nuotraukas, kad rinktis is ko butu. man pvz. netinka vien zodziai koks nuostabus daktaras, kaip graziai padare (nors nemaciau), kaip viskas puiku... man reikia konkreciu pavyzdziu. as savo daktareli is nuotrauku praktiskai issirinkau. pasiteisino mano pasirinkimas, labai viska teisingai ir graziai padare.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 17, 21:37)
ex Tešlė vkantrybe ir as dalykas nesuderinamas  doh.gif  as ko daugiau skaitineju to daugiau panikuoju,o kai ia dar pradejo baisetis kazkieno darbais  tai as tylioj panikoj... lotuliukas.gif

Ramiakas, čia tik man vienai psichozė, nes matyt noro didelio nebuvo. Nebuvau taip užsisvaigusi apie pilvo tobulybę, kaip čia kai kurios. Niekad beje ir centimetrais savęs nematavau, taip maždaug tik žinojau doh.gif , kad neideali ir psio.

Darbas gal ir geras, kas ten žino, kaip turi jis atrodyt nepraėjus nė savaitei. Ale sakau, man panašiau, kad mane spardė, o ne gražino. laugh.gif
Geriau jau panika ir baimė dabar, nei šokas po to. O man pavyzdžiui tų drenų ėmimas jokių emocijų nesukėlė. Baimės aišku pilnos kelnės, nes panos pripasakojusios , kad jau kaip gimdymas, o aš tikrai nuoširdžiai sakau- NIEKO NEMALONAUS nepajutau. Brūkštelėjimas toks.
Matyt mergytės fotkinasi jau mėlynėms nuėjus, kad aš kažkaip įsivaizdavau, kad jų mažiau doh.gif , man net ant šlaunų priekinio paviršiaus tokie du dideli blynai čirviniai doh.gif Nuo ko jie? Neįsivaizduoju, juk nesiurbė. g.gif
Dabar va atėjo mintis, kad man mėlynės matyt greit gaunasi doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titanium: 17 kovo 2013 - 21:55
dija vat ir as noriu paziuret,zinai as naujoke cia tai zinai...del to sunkiau gal priima...o as planuoju i lt vaziuot,tai jau turi mastyt pas ka konsutuotis...kauno bijau nes vyras liks uk su vaikasi,plius mano tevas su juo bus,tad as likciau be vairuotojo kuris parveztu....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 17, 20:37)

As nieko blogo nenorejau pasakyti apie kantrybe - atsiprasau jei ka ne taip parasiau,as cia apie gavima priejima prie albumo,beabejo reiktu kuo greiciau duoti visus TAIP kad viska galetum i vietas sudelioti,susidaryti nuomone apie darbus...
Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2013 03 17, 21:00)
dija vat ir as noriu paziuret,zinai as naujoke cia tai zinai...del to sunkiau gal priima...o as planuoju i lt vaziuot,tai jau turi mastyt pas ka konsutuotis...kauno bijau nes vyras liks uk su vaikasi,plius mano tevas  su juo bus,tad as likciau be vairuotojo kuris parveztu....

nebijok,zinok as be vyro nes lieka su vaikais UK,tevu neturiu tad busiu be vairuotojo,vaziuosiu su autobusu po operacijos su autobusu i Siaulius pas drauge,manau pajegsiu g.gif ,nes panasia situacija turejau ir nieko istveriau,pries pora metu vaziavau is Vilniaus praejus 2parom po skrandzio operacijos su autobusu i Siaulius,o praejus 10 dienu po op. i UK su masina uz vairo,aisku rizikavau,svarbu tureti po ranka jei ka nuskausminamuju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex Tešlė: 17 kovo 2013 - 22:13
QUOTE(mentas @ 2013 03 17, 21:29)
jetus, man ko toliau to baisiau...

siandien issiunciau savo baisines foto,o prisijungimo negavau  blush2.gif

Mergaites, rinkim TAIP, nes foto jau atsiunte, bet rasau is telefo, kompo jau nejungsiu foto idejimui. Idesiu ryt ir jei bus surinkti TAIP, parasysiu prisijungima.
Atsakyti
ex Tešlė oj nieko blogo nepasakei,as pati zinau kas as kaip spirgutis doh.gif
ale tu drasi motera,as tai jausiu bijociau taip...
Atsakyti
nu nezinau del to vaziavimo autobusi... mano nuomone tai gryna nesamone. maza kas gali nutikti. as grizau i namus mano iki kelienu kelnes buvo kruvinos. tiksliau limfa pasipyle is isimto dreno. toks ruzavas skystis.
Atsakyti