Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

mentas TAIP
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2013 03 17, 21:49)
nu nezinau del to vaziavimo autobusi... mano nuomone tai gryna nesamone. maza kas gali nutikti. as grizau i namus mano iki kelienu kelnes buvo kruvinos. tiksliau limfa pasipyle is isimto dreno. toks ruzavas skystis.

Matai as truputeli drasi del to gal kad medike pradirbusi esu 17metu ir daug laiko praleista operacineje... Pas mane salia visad yra pirmosios pagalbos rinkinys...
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 03 17, 23:49)
nu nezinau del to vaziavimo autobusi... mano nuomone tai gryna nesamone. maza kas gali nutikti. as grizau i namus mano iki kelienu kelnes buvo kruvinos. tiksliau limfa pasipyle is isimto dreno. toks ruzavas skystis.

drinks_cheers.gif B pasakojo,kaip viena paciente po 3 d. autiku i vokietija vaziavo...Tai teko gristi isnaujo operuoti,pries tai aisku vokietijoj lig prasivarte...As nerixikuociau,prasyciau drauges,kad paimtu is lig. Brrrr,net purto pagalvojus....
Atsakyti
Mentui TAIP
Mentai išties gal kokia draugė galėtų parvežt? 4u.gif Šiaip gal kas iš Vilniečiu irgi tuo metu į kokia konsultacija pas juos važiuos ax.gif Aš kokį rugsėji ar spali vėl planuoju važiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolantukas Z konsultacijai tai as galiu pati,bet as taip planuoju kad iskart ir tartis op,tada jau su kaunu problema ,as tai trizne,jauciu po op zliumbsiu,bet nieko...

idomu jei parasysiu mentui TAIP ar mano balsa uzskaitys ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 18 kovo 2013 - 01:04
Labas rytas, sukeliau nuotraukytes.
Atsakyti
Labas rytas

Mentui TAIP.
Na va, isvedzia dukra i darza po triju men nelankymo. Kazin, kaip cia bus su tais vejaraupiais g.gif

Merginos, o kaip jums svoris po op, augo ar krito? Si ryta pasisveriau, tai net issigandau-49,5 unsure.gif Nesuprantu, tikrai tikejausi priaugti, gi guliu lovoj ir valgau, mazas pas uosvius, nervai ramus. Kazkaip neramu paliko, kas per velnias g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kas dien paskaitau kaip jum sekasi smile.gif Labai dziaugiuosi uz tas kurios pagaliau pasidare operacijas ir stiprybes tom kas jau darysis.

EXTRAA dziaugiuosi kad jau po visko ir vasara pasitiksi visa grazi smile.gif
Titanium lengvo tau gyjimo. 4u.gif Ir paciu geriausiu rezultatu 4u.gif

O as dar vis tinkamos progos laukimo statuse. Kosmaras tai vaikai serga tai vyras komandiruotese ir niekas man neduoda pasigrazinti. Bet bent jau apsisprendziau del miesto ir 98proc del gyditojo. Is pradziu vis galvojau i Klaipeda pas B bet dabar jau apsisprendziau vaziuoti i Kauna pas K.
Labai tikiuosi kad pagaliau vaikai pasveiks dar vyrui kita savaite padarys nosies pertvaros op. ir bandysiu tada as balandi vaziuoti bent i konsultacija ir gal dar pavyks greitu metu susitvarkyt pilva doh.gif Kol visai mano isvarza lauk neissiverte...

Dabar ir as sergu kartu su vaikais bronchitiu tai kosejimas nieko gero... skauda kosejant pilvo apacioj atrodo kad viskas lauk iskris... doh.gif

Jau baisiai tikiuosi prisijungti prie pasigrazinusiu burio ax.gif
Jau kai pagaliau nuvaziuosiu i konsultacija tai pranesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 18 kovo 2013 - 09:41
Labas rytas,

Aš čia truputi skaitinėjau, nes turiu tą pačią problemą ir ruošiuosi kitą savaitę eiti tartis dėl op, bet turiu keletą klausimų:
kiek reikia max sverti, kad tiktum op?
kiek cm sudaro naujas randas ar labai didelis?
o bambuks toje pačioje vietoje?
mano išvaržos apatinę dalį susiuvo per cezarį ir liko tik viršutinė dalis, tai gal sakau nereikės apačioje naujo pjūvio, gal užtektų tik per bambuką? blush2.gif riebalų nusiurbti nereikia, o odos pertekliaus kaip ir neturiu....
gal kuri poeravosi su siuntimu? įdomu ar galima su siuntimu eiti privačiai?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 18, 08:43)
Merginos, o kaip jums svoris po op, augo ar krito?

Krito.
Atsakyti
Mentui TAIP 4u.gif

Atsakyti
Mentui TAIP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 18, 10:36)

cia jau butu super jei nieko neveikiant dar ir svoris bent kiek nukristu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 17, 23:12)
nebijok,zinok as be vyro nes lieka su vaikais UK,tevu neturiu tad busiu be vairuotojo,vaziuosiu su autobusu po operacijos su autobusu i Siaulius pas drauge,manau pajegsiu g.gif ,nes panasia situacija turejau ir nieko istveriau,pries pora metu vaziavau is Vilniaus praejus 2parom po skrandzio operacijos su autobusu i Siaulius,o praejus 10 dienu po op. i UK su masina uz vairo,aisku rizikavau,svarbu tureti po ranka jei ka nuskausminamuju...

jomajo blink.gif maniau praeita syki tu juokauji del autobuso....ir is kur mergaitei tiek drasos doh.gif 4u.gif
Atsakyti