Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(dija @ 2013 03 22, 15:02)
as irgi tyrimus pas seimos gydytoja nemokamai pasidariau. uz kazkoki viena kelis litus sumokejau ir viskas. dar ir kardiograma padare.

bandysiu ir as nagla buti, bet labai abejoju ar pavyks biggrin.gif sirgau bronchitu nesenai ir tai kazka uz kraujo tyrimus mokejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 22, 14:00)
Idomu kaip kitoms interpretavo...mokejote ar ne?

Nemokejau, seimos gydytoja parase siuntima, kaip guldyma planinei op.
Atsakyti
M.Norkus mane jau pakonsultavo el.pastu, siunciau jam nuotraukas, o koks gydytojas tarp supermamu populiariausias is GCh? Kaikaris?
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2013 03 22, 16:19)
M.Norkus mane jau pakonsultavo el.pastu, siunciau jam nuotraukas, o koks gydytojas tarp supermamu populiariausias is GCh? Kaikaris?

Lyg vienodai sakyciau ir Kaikaris ir Maslauskas 4u.gif kiekviena matyt randa kazkokius kriterijus pas kuri kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2013 03 22, 16:19)

ką parašė? tau turbūt vistiek reikia atvykti fiziškai pasirodyti?
Atsakyti
o kur jus tam sarase pamatet kad turit sumoket uz tyrimus,uz plastine operacija taip,bet ten jokie kraujo tyrimai nepamineti ( aisku hormanu tyr visad visiems mokami).Turetu tyr padaryt nemokamai,vienas is kresejimu atrof=dio dabar jau irgi visad mokamas ( jei smegeneles veikia tai APTT)o visa kita ne...kaip ir narkoze galima prasyt kad dalinai apmometu ligoniu kasos...o ta narkoze tau ar dabti traukt,ar pilva darytis jau ne esme...
Atsakyti
Sveikos merginos,
Ka tik prisijungiau prie jusu ir nezinau ar cia pataikiau ar ne...
Bukit malonios gal galit paaiskinti kaip paziuret kurios nors nuotraukeles pries ir po operacijos?
As gulsiu po peiliu Balandzio 3 d Siauliuose ir kiekviena diena man kaip baisus kosmaras.Skaitau domiuosi,bet randu tik kliniku nuotraukas ir paaiskinimus.Gal galite nors nukreipti teisinga linkme,kur jusu pasidalinimuose rasciau paguodziancios info...Kiek laiko reik praleist ligoninej,kaip pasiruosti operacijai ir t.t.
Nepykit jei ka netaip parasiau,paprasciausiai ieskau gyvenimisku istoriju...
Aciu visoms kurios atsakys ar kaip kitaip pades man.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 22, 17:15)
o kur jus tam sarase pamatet kad turit sumoket uz tyrimus,uz plastine operacija taip,bet ten jokie kraujo tyrimai nepamineti ( aisku hormanu tyr visad visiems mokami).Turetu tyr padaryt nemokamai,vienas is kresejimu atrof=dio dabar jau irgi visad mokamas ( jei smegeneles veikia tai APTT)o visa kita ne...kaip ir narkoze galima prasyt kad dalinai apmometu ligoniu kasos...o ta narkoze tau ar dabti traukt,ar pilva darytis jau ne esme...

tas straipsnis apie tyrimus kalba, ta prasme, darant grozio operacijas uz tyrimus susimokame...dar keleta vietu ziurejau, visur ta pati raso.
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 03 22, 17:58)
Sveikos merginos,
Bukit malonios gal galit paaiskinti kaip paziuret kurios nors nuotraukeles pries ir po operacijos?
As gulsiu po peiliu Balandzio 3 d Siauliuose ir kiekviena diena man kaip baisus kosmaras.Skaitau domiuosi,bet randu tik kliniku nuotraukas ir paaiskinimus.Gal galite nors nukreipti teisinga linkme,kur jusu pasidalinimuose rasciau paguodziancios info...Kiek laiko reik praleist ligoninej,kaip pasiruosti operacijai ir t.t.

nu perskaiciau net 2 kartus ir tikrai niekuo negaliu padeti. ne is blogos valios, bet neisivaizduoju kaip.
1 neaisku nei pas ka nei kur operuojates. skirtingose ligoninese skirtingai viskas vyksta.
2 atsimenu viena atveja pas mus, kur siauliuose operavosi, tai nevykes darbas.
3 nuotrauku nepamatysi musu taip greitai. pirmame lape yra taisykles.
kad padeti, mum paciom reikia daugiau info. smile.gif
Atsakyti
niu, gal ir galima pasirinkti informacijos Nijolei, tik reikia greit suktis, ko gero tik dėll to žmogus prie SM ir prisiregistravo.
Man šiandien po op 2 savaitės, atsitiesinėju, bet po pietų gerokai patinstu. Antradienį trauks siūlus. Aš planuoju pati vairuoti g.gif
Aš irgi gavau siuntimą iš šeimos gydytojos, siuntė planinei bambos išvaržos ir lipomos op. už tyrimus nemokėjau.
Jolantukas, matau pasijungus, kada pradėjote vairuoti pati?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 22 kovo 2013 - 17:36
na nzn,cia kazkokios naujos tupymo tvarkos ? as vasara berniokui dariau pries plastika,bet velgi vaikams gal kitaip...

citata is to paties TLK puslapio
Apdraustiems privalomuoju sveikatos draudimu pacientams visi laboratoriniai tyrimai, kurie numatyti šeimos gydytojo normoje, turi būti atliekami nemokamai. Šeimos gydytojo kompetencijai priskiriami: bendras kraujo, šlapimo, gliukozės, cholesterolio kiekio kraujyje, c-reaktyviojo baltymo koncentracijos arba eritrocitų nusėdimo greičio tyrimai. Nuo 2010 metų pradžios šeimos gydytojai skiria ir vertina daugiau laboratorinių tyrimų: nustato ir vertina kalio, natrio kiekį kraujo serume, kreatinino ir šlapalo kiekį (urea), atlieka gliukozės toleravimo mėginį.

kresejimas lieka mokamas matyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 22 kovo 2013 - 17:32
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 03 22, 16:58)
Sveikos merginos,

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Musu nuotraukas pamatysi tuomet, kai tavo pilvelio foto idesim i albuma, o pabendravus temoje ir gavus 4 TAIP, gausi ir prisijungima prie albumo su foto.
Apie Siauliu plastikus esu girdejus ne kokius atsiliepimus. Musu albume buvo mergaite po pilvo plastikos, tai baisus darbas. Vyro sesuo didinosi krutine, taip pat vaziavo korekcijai i Vilniu. Taip, kad siulyciau gerai pasvarstyti pries gulantis po skalpeliu Siauliuose.
Atsakyti