Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

o as jau manau kad reikia ko maziau gylintis ( niekada nelaikiau saves silpnu nervu,irgi medike,bet kazkaip...),dariausi regos korekcija,ejau ramiai,tvirtai,kai dyg pradejo man aiskint kuria akies dali pjaus,atkels, nupjaus ir vel kur ten ka uzdes...patikekit,visa savaite visiems sakiau kad nu nafik,,,ir su akiniais gerai lotuliukas.gif taip ir cia noreciau suzinot kaina,ir data kada ateit... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nei pries, nei po nenoriu ziuret jokiu vazidu smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif As irgi nei minties neturejau pasiziuret to video, nereikia man, uztenka, ka vaizduote pripiesia biggrin.gif

Klausykit, o kada pranyks tas tempimo jausmas kirksnyse? Kazkaip vienam sone tai net melsva, o paspaudus slykstu pasidaro, kokia itempta oda. Ir kol kas niekas nesikeicia toj vietoj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 23 kovo 2013 - 01:05
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 23, 02:04)
drinks_cheers.gif  As irgi nei minties neturejau pasiziuret to video, nereikia man, uztenka, ka vaizduote pripiesia biggrin.gif

Klausykit, o kada pranyks tas tempimo jausmas kirksnyse? Kazkaip vienam sone tai net melsva, o paspaudus slykstu pasidaro, kokia itempta oda. Ir kol kas niekas nesikeicia toj vietoj unsure.gif

ale jum kudenom su tuo tempimu visai kitaip nei man. biski tempima pilvo srityje jauciau ir viskas. nei virs bambos, nei kirksnyse man nieko nesijaute. kai atsitiesiau, tempimas praejo ir viskas, baigesi skausmeliai. paskui kai raumenis ismasazavo, tai ir visiskai viskas i savo vezes atsistojo.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 03 22, 18:24)
niu, gal ir galima pasirinkti informacijos Nijolei, tik reikia greit suktis, ko gero tik dėll to žmogus prie SM ir prisiregistravo.
Man šiandien po op 2 savaitės, atsitiesinėju, bet po pietų gerokai patinstu. Antradienį trauks siūlus. Aš planuoju pati vairuoti g.gif
Aš irgi gavau siuntimą iš šeimos gydytojos, siuntė planinei bambos išvaržos ir lipomos op. už tyrimus nemokėjau.
Jolantukas, matau pasijungus, kada pradėjote vairuoti pati?

Aš pradėjau vairuoti po 3 savaičiu- vyras visur vežiojo, po op buvo stipri anemija, tai labai bijojo, kad kas neatsitiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 23, 01:04)
drinks_cheers.gif  As irgi nei minties neturejau pasiziuret to video, nereikia man, uztenka, ka vaizduote pripiesia biggrin.gif

Labas, kirksnyse yra limfmazgiai, jie nuo uždegimo patinsta, oda tempia. Kai pamasazuoja- man pasidaro lengviau. Pastebejau pagal kelnės- po masažo trys pirštai jau telpa ties liemeniu.wink.gif gal pasiieskok limfodrenazinio masažo ? Juk pjaunant audinyje sutrikdoma natūrali skysčių cirkuliacija. Jei nenusidrenuoja- kaupiasi ir tai pastebima kaip tinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titanium: 23 kovo 2013 - 09:25
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 03 22, 23:56)
Merginos,dar mane gal galite pakonsultuoti blush2.gif ...
Kadangi mes bendraujame su gyd siuolaikinem technologijom,tai jis sake kad ir riebalu nusiurbimo reikia-kazin tas riebalu nusiurbimas tik pilvo priekinej srity bus ar ir sonu gal?

Jei reikia siurbia pilva, sonus ir nugara.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 23, 10:44)

taip taip siurbia, man prieš operaciją jau buvo apipaišę, grįžau į palatą ir matau, kad nėra apibraukti šonukai, kur norėjau kad pasiurbtų, tai aš atgal pas daktariuką ir sakau pamiršote šonukus, tai jis apibraukė ir sako, niu, jei žadėjau, tai reikės daryti, pasiurbė apie 100 gr
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 23, 07:44)

Aciu mergaites thumbup.gif ,man sonus reikia kad truputi paslifuotu blush2.gif .As gyvenu UK kazin jei mano operacija 3 Balandzio,tai kada mane paleis gristi i seima?Ta prasme as parvarau i Lt apsipjaustau ir jei liksiu gyva varysiu atgalios....
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 03 23, 11:12)
Aciu mergaites  thumbup.gif ,man sonus reikia kad truputi paslifuotu blush2.gif .As gyvenu UK kazin jei mano operacija 3 Balandzio,tai kada mane paleis gristi i seima?Ta prasme as parvarau i Lt apsipjaustau ir jei liksiu gyva varysiu atgalios....

bent jau pora savaiciu turi rezervo tureti. kodel siauliuose? pas ka ten daraisi?
Atsakyti
Nijole, siųsk foto, kad įdėtų į albumą, galėsi greičiau bent pasižiūrėti į kitas merginas. Kodėl pasirinkot Šiaulius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 23 kovo 2013 - 10:33
Bumbulas kiek jau tau laiko praejo? Kaip jautiesi?
Atsakyti