Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(dija @ 2013 03 21, 21:08)
ai tas maciau, man smalsu kaip pats randas keiciasi smile.gif ten tik kampuciai matosi smile.gif

Matosi vienoj is tu naujesniu foto ir visas randas smile.gif na bet pafotkinsiu, progai pasitaikius smile.gif

QUOTE(zuzii @ 2013 03 21, 21:55)
Na skaitinejau as praeitu metu temas, bet jau pabaigos, matomai nedaskaiciau, kas ten ivyko, bet is siu zodiu itarimas kilo, kad kazkas nemalonaus blink.gif
Oi, kaip noriu as Jusu nuotraukytes pamatyt, nes kotai fantazija labai jau isiaudrino, na negi jau taip blogai blink.gif
  Kas per trukumai lenda? Ar cia per daug asmeniska blush2.gif , jei taip, tai atsiprasau uz si klausima blush2.gif
Kaip suprantu, tu susigundei kad maziau moket? As tuo taip pat labai gundausi.... doh.gif
Viska suprantu, bet vistiek tikiuosi geriausio rezultato, tad metausi.... Kasdien vis naujos mintys lotuliukas.gif

Viskas gerai wink.gif
Tiesiog bent is gyd komentaru ir taip kaip jie reguodavo mano pilva pamate, tai M ir K pirmasyk praktikoj toki mate, bet neteko operuot smile.gif J sake, kad mates panasiu smile.gif
Faktas, kad sugrojo sumos ir pasirinkau vilniu, bet ir smalsu buvo smile.gif Siaip dabar net sunku paaiskint, kai viskas po fakto, atrodo kvailai pasielgiau, bet nzn, kas butu, jei buciau atsidavus i M rankas, gal irgi abejociau, gal ir kuno specifika yra, nes esu minejus, kad konsultuodamas M yra ir apie bamba uzsimines(kad gili nesigaus) ir apie klubus ausktus kalbejes, tik nzn ka reiskia, ir koks tu aukstu klubu minusas ar pliusas smile.gif

O trukumai, tai kai jau gerai, noris dar geriau biggrin.gif Tik as jau nematau butinybes biggrin.gif tad visai neskubu ir labai abejoju ar isvis ka nors keist, pagalvojau apie tatoo, ant sonu uzsidet, kad islindus is kelniu butu graziau :)zodziu...
klausk konkreciai, jei turi kokiu kl atsakysiu, ka prisiminsiu smile.gif
Atsakyti
anila:) tu rasei kur operavaisi, negaliu isifruoti raidziu smile.gif ar gali parasyti pilnus zodzius. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 03 22, 21:49)
O trukumai, tai kai jau gerai, noris dar geriau biggrin.gif Tik as jau nematau butinybes biggrin.gif tad visai neskubu ir labai abejoju ar isvis ka nors keist, pagalvojau apie tatoo, ant sonu uzsidet, kad islindus is kelniu butu graziau :)zodziu...
klausk konkreciai, jei turi kokiu kl atsakysiu, ka prisiminsiu smile.gif

Anila, na manau cia tik beleika spelioti, kad butu jei K ar M butu operave - gal ir jiems butu buves toks pats rezultatas, nes kaip supratau pilvukas is tikro ne is paprastuju buvo,. O graziai pritaikyta tattoo, tikrai gerai atrodys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

na vistiek as viska pamatysiu kada ir savo akimis mirksiukas.gif
mirksiukas.gif

J - Jauniskis mirksiukas.gif Mano drauge operavosi pas ji - ji taip pat nepatenkinta, bet kadangi as jau visa menesi renkuosi ivairia info ir maciau jau nemazai foto pries ir po operacijos - galiu drasiai pasakyt - jai padare tikrai gerai, nes buvo labaidaug odos - tad be rando ilgo ten tikrai nieko nebutu buve, kad ir koks meistras butu operaves. O ji visame kame troksta tobulumo, tipo randas jai nervus gadina , per ilgas - deja be rando tokiu operaciju nebuna mirksiukas.gif As atvirai pasakius galvoju, kad palyginus su problema dar labia mazas tas randas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 22 kovo 2013 - 20:40
QUOTE(sposa @ 2013 03 22, 15:59)
Lyg vienodai sakyciau ir Kaikaris ir Maslauskas  4u.gif kiekviena matyt randa kazkokius kriterijus pas kuri kreiptis smile.gif

Na tarp ankstesnių operacijų, tai Bagdonas labai pirmavo. Man atrodo, kad prieš kelis metus gerokai mažesnę sumą šaukdavo, bent jau aš prisimenu 2 tūkst mažesnę nei dabar. Dabar susivienodino jo ir kauniškių kainos.

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 03 22, 16:58)
Sveikos merginos,
Ka tik prisijungiau prie jusu ir nezinau ar cia pataikiau ar ne...
Bukit malonios gal galit paaiskinti kaip paziuret kurios nors nuotraukeles pries ir po operacijos?
As gulsiu po peiliu Balandzio 3 d Siauliuose ir kiekviena diena man kaip baisus kosmaras.Skaitau domiuosi,bet randu tik kliniku nuotraukas ir paaiskinimus.Gal galite nors nukreipti teisinga linkme,kur jusu pasidalinimuose rasciau paguodziancios info...Kiek laiko reik praleist ligoninej,kaip pasiruosti operacijai ir t.t.
Nepykit jei ka netaip parasiau,paprasciausiai ieskau gyvenimisku istoriju...
Aciu visoms kurios atsakys ar kaip kitaip pades man.

Sveika prisijungusi.

QUOTE(bumbulas @ 2013 03 22, 17:24)
niu, gal ir galima pasirinkti informacijos Nijolei, tik reikia greit suktis, ko gero tik dėll to žmogus prie SM ir prisiregistravo.
Man šiandien po op 2 savaitės, atsitiesinėju, bet po pietų gerokai patinstu. Antradienį trauks siūlus. Aš planuoju pati vairuoti g.gif
Aš irgi gavau siuntimą iš šeimos gydytojos, siuntė planinei bambos išvaržos ir lipomos op. už tyrimus nemokėjau.
Jolantukas, matau pasijungus, kada pradėjote vairuoti pati?

Man šiandien 8-ta diena po op. Gerokai anksčiau nei kitos tiesiuosi, nes tas baisus nugaros skausmas susirietus neveža. doh.gif Ale kas iš to tiesimosi- kas antrą dieną jaučiuosi silpnai, chirurgų komentaras- kai labai daug mėlynių- o pas mane jos toooookio galingos doh.gif , tai labai apkraunamos kepenys , nes jose suyra seni eritrocitai buvę mėlynėse. Skysčių reikia daug. Vairavau 5-tą dieną, o va 10-tą jau eisiu darbukan, nelabai fizinis jis pas mane, tikiuosi viskas bus gerai. g.gif Ketvirtadienį trauks siūlus.
Atsakyti
Koki video paziurejau, dabar supratau kaip padaromos bambos tokios kaip buvo, ta prasme ir ten kur buvo....ir Lt taip pat daro kazin? Patariu silpnu nervu zmonems neziureti, nes man net silpna pasidare, pagalvojus kas manes laukia unsure.gif
http://www.stream.cz...ahovem-kolisani
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 22, 23:53)
Koki video paziurejau, dabar supratau kaip padaromos bambos tokios kaip buvo, ta prasme ir ten kur buvo....ir Lt taip pat daro kazin? Patariu silpnu nervu zmonems neziureti, nes man net silpna pasidare, pagalvojus kas manes laukia  unsure.gif

doh.gif doh.gif doh.gif

Gera tu cia radai nuoroda thumbup.gif
Man tik idomu pasidare - jei pas mane visa problema virs bambos , nors pakritusios odos nera - vistiek tiek reikes jos pakelt???? As kazkaip viska isivaizdavau kiek paprasciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 22, 18:53)
Koki video paziurejau, dabar supratau kaip padaromos bambos tokios kaip buvo, ta prasme ir ten kur buvo....ir Lt taip pat daro kazin? Patariu silpnu nervu zmonems neziureti, nes man net silpna pasidare, pagalvojus kas manes laukia  unsure.gif

Va va perziurejau sita video-mano grazuolis pilvas pries operacija lygiai tokios pat bukles.Viespateliau brangus nu gal gi nepadarys ko nors nenormalaus pjaustydami....
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 03 22, 22:15)
Man tik idomu pasidare - jei pas mane visa problema virs bambos , nors pakritusios odos nera - vistiek tiek reikes jos pakelt???? As kazkaip viska isivaizdavau kiek paprasciau doh.gif  doh.gif  doh.gif

kaip suprantu nepakelus nei raumenuku nesusiusi...ten pas moteri irgi labai nedidele sterblyte, o plastika pilna dare.

Nijolee, nera kitos iseities pasigrazinti, vienas kelias ir visoms vienodas-po peiliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 22 kovo 2013 - 21:27
man siuvo raumenis virš bambos, beveik iki viršaus, bet jiems taip yra sunkiau palįsti ir rezultatas nežinau ar bus toks, kokio tikėjausi. Bambą paliko mano, bet ir ją siuvo, o apačioje nupjovė tik per 4 pirštus odos. Pasifotkinsiu po savaitgalio, manau, kad dėl tinimo nebus vaizdo.

Eina sau tas video, aš nežiūrėjau prieš op tokių vaizdų scare.gif bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 22 kovo 2013 - 21:41
sveika prisijungusi NIJOLEE,nenoriu gazdinti,bet as nors ir siauliete bet Siauliuose nesioperuociau,mazai praktikos... Ir kadangi esu dirbusi Siauliu ligoninej tai visu yra nekokie atsiliepimai apie siaulieciu plastikus g.gif cia tik mano nuomone.
Papildyta:
QUOTE(sposa @ 2013 03 22, 19:53)

cia super radai nerealiai !!!
Papildyta:
na pamaciusi sposos filmuka esu rami kaip belgas,dabar realiai zinosiu ka man darys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex Tešlė: 22 kovo 2013 - 21:50
Sposa, video fear.gif fear.gif fear.gif
manau, kad taip pat ir pas mus bambas daro, o kaip kitaip...
fui, bjauri ta operacija, nu bet ka padarysi, teks iskesti, tiksliau pramiegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 22, 19:25)
kaip suprantu nepakelus nei raumenuku nesusiusi...ten pas moteri irgi labai nedidele sterblyte, o plastika pilna dare.

Nijolee, nera kitos iseities pasigrazinti, vienas kelias ir visoms vienodas-po peiliu  biggrin.gif

Merginos,dar mane gal galite pakonsultuoti blush2.gif ...
Kadangi mes bendraujame su gyd siuolaikinem technologijom,tai jis sake kad ir riebalu nusiurbimo reikia-kazin tas riebalu nusiurbimas tik pilvo priekinej srity bus ar ir sonu gal?Tiesiog kuo arciau mano big day tuo daugiau baimes ir klausimu.O jau kai nueisiu i klinika-tai jauciu is baimes ir nervu aplamai pamirsiu pasiklaust daug ka.... doh.gif
Atsakyti