Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Titanium @ 2013 03 23, 20:04)
Parašyk Elvitai, ji duos savo el. Pasta, tada ten prisegsi savo fotkes, o ji va žiūrėk ir imes dar šiandien . Duodu tau TAIP. Kada tavo operacija?

ACIUUUU SPOSA, ACIUUUU TITANIUM:4u:

Jau issiunciau. Tikslios datos dar neturiu - labai tikiuosi kita savaite jau viska susiderint doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 23 kovo 2013 - 18:01
QUOTE(mariamne @ 2013 03 23, 11:56)
nebūtinai. nors esu įsitikinusi, kad skristi vienai pas šaimą bus sunku. aš, va neturiu galimybės pasilikti porą savaičių LT, tai sutarėm, kad ieškosiu pas save chirurgo, kuris ištrauks siūlus. blogiausiu atveju siūs tirpatančiais visur. bet su jais didesnė tikimybė infekcijai

Siauliuose todel,kad giminelei nieko apie tai nesakau-netaip supras!Jie pas mane is priemiescio blush2.gif Taigi draugike Siauliuose gyvena,tai ji mane apziures jei ka.O operuosiuos pas Karaleviciu
Papildyta:
QUOTE(bumbulas @ 2013 03 23, 08:32)
Nijole, siųsk foto, kad įdėtų į albumą, galėsi greičiau bent pasižiūrėti į kitas merginas. Kodėl pasirinkot Šiaulius?

Atsiprasau uz nezinojima-gal galima kaip nors smulkiau apie ta nuotrauka...Zinoma noriu pasigrozeti mergaiciu rezultatais.Kokia tai fotke turetu buti?Kur ir kam siusti?Nepyk kad tokiu kvailu dalyku klausineju.... ax.gif
Atsakyti
duodu taip zuzii wink.gif
Atsakyti
Titanium viską atsakė už mane 4u.gif 15 d po op., jaučiuosi visai neblogai, tik vargina tinimas ir išilginių raumenų tempimas. Aš naudoju tuos pleistrus, kur ir ligoninėj apklijavo, niekas manęs nealergizuoja, gyja viskas gražiai. Šiandien pirmą kartą išvažiavau į lauką, Palangon nulėkėm pasivaikščioti, tai kai pataikydavo vyras į duobę, pilvas tikrai nemaloniai suliūliuodavo, vaikščiojau lėtai ir sulinkusi, bet kai pagrandukė maža, tai susikibdavom už rankų ir visai padoriai gal atrodžiau. Tiesa, po op labai mažai valgau, nelabai apetitas yra, buvom pavalgyti, tai užkepėlės neįveikiau, vyras sako, gal tau dar ką daugiau užsiuvo?
Tiesa, mano šeimos gyd yra mačiusi pacientę, kuri operavosi Šiauliuose, sakė, kad rezultatas geras. Niu, bet aš nemačiau, todėl negaliu nieko sakyti.

Nijole, reikia nusifotografuoti pilvuką prieš veidrodį, parašyti asmeninę žinutę Elvitai, ji duos el. pašto adresą ir tu jai nusiųsi, tada ji įkels foto į fotki, tu susirinksi SM narių Taip ir gausi prisijungimą. Pasiskaityk temos 1 puslapyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 23 kovo 2013 - 18:46
QUOTE(anila:) @ 2013 03 23, 21:26)
duodu taip zuzii wink.gif

Aciuuuu Anila wub.gif

Turiu tris taip, o kiek reikia is viso - pirmam puslapyje nerandu g.gif
Atsakyti
Albume turime nauja pilvuka -Zuzii smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 03 23, 16:43)
Titanium viską atsakė už mane 4u.gif  15 d po op., jaučiuosi visai neblogai, tik vargina tinimas ir išilginių raumenų tempimas. Aš naudoju tuos pleistrus, kur ir ligoninėj apklijavo, niekas manęs nealergizuoja, gyja viskas gražiai. Šiandien pirmą kartą išvažiavau į lauką, Palangon nulėkėm pasivaikščioti, tai kai pataikydavo vyras į duobę, pilvas tikrai nemaloniai suliūliuodavo, vaikščiojau lėtai ir sulinkusi, bet kai pagrandukė maža, tai susikibdavom už rankų ir visai padoriai gal atrodžiau. Tiesa, po op labai mažai valgau, nelabai apetitas yra, buvom pavalgyti, tai užkepėlės neįveikiau, vyras sako, gal tau dar ką daugiau užsiuvo?
Tiesa, mano šeimos gyd yra mačiusi pacientę, kuri operavosi Šiauliuose, sakė, kad rezultatas geras. Niu, bet aš nemačiau, todėl negaliu nieko sakyti.

Nijole, reikia nusifotografuoti pilvuką prieš veidrodį, parašyti asmeninę žinutę Elvitai, ji duos el. pašto adresą ir tu jai nusiųsi, tada ji įkels foto į fotki, tu susirinksi SM narių Taip ir gausi prisijungimą. Pasiskaityk temos 1 puslapyje.

Sirdingai dekoju!!!!
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 03 23, 21:43)
Tiesa, po op labai mažai valgau, nelabai apetitas yra, buvom pavalgyti, tai užkepėlės neįveikiau, vyras sako, gal tau dar ką daugiau užsiuvo?

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Kad tu zinotum kaip tu nuraminai mus kai kurias cia, nes as dabar ta ir darau, kad eduuuuu, nes istisai paieskose ir prie kompo - jau + 3kg. turiu doh.gif Ot, pradziuginai drinks_cheers.gif

Bet tau dare tik daline? O liemuo paryskejo - ar cia dar baisiai durnas klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 03 23, 20:11)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  Kad tu zinotum kaip tu nuraminai mus kai kurias cia, nes as dabar ta ir darau, kad eduuuuu, nes istisai paieskose ir prie kompo - jau + 3kg. turiu  doh.gif  Ot, pradziuginai drinks_cheers.gif

Bet tau dare tik daline? O liemuo paryskejo - ar cia dar baisiai durnas klausimas blush2.gif

cia ne tau vienai ta problema, as per ta menesi nuo konsultacijos is nervu jau gal 2 kg priaugau, o ketinau numesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 03 23, 16:43)
Titanium viską atsakė už mane 4u.gif  15 d po op., jaučiuosi visai neblogai, tik vargina tinimas ir išilginių raumenų tempimas. Aš naudoju tuos pleistrus, kur ir ligoninėj apklijavo, niekas manęs nealergizuoja, gyja viskas gražiai. Šiandien pirmą kartą išvažiavau į lauką, Palangon nulėkėm pasivaikščioti, tai kai pataikydavo vyras į duobę, pilvas tikrai nemaloniai suliūliuodavo, vaikščiojau lėtai ir sulinkusi, bet kai pagrandukė maža, tai susikibdavom už rankų ir visai padoriai gal atrodžiau. Tiesa, po op labai mažai valgau, nelabai apetitas yra, buvom pavalgyti, tai užkepėlės neįveikiau, vyras sako, gal tau dar ką daugiau užsiuvo?

Nusiunciau az Elvitai,tikiuosi mergaites jus ir mane priimsit pas save i bureli ax.gif
Atsakyti
zuzii -nedurnas klausimas, nes labiausiai ir norėjau liemens, bet dar nematau požymių, nes užtinus, o vat, kur siuvo virš bambos raumenukus išilginius, man rodos plonesnė aš pati sau. kad būsiu smėlio laikrodis -nelabai tikiu, bet bent jau nebūsiu kempiniukas plačiakelnis. Ir tikrai labai džiaugiuosi, kad neėdu, nes mėnesį pabuvus namuose būtų amen, tiesa, man dar svoris gerai krenta, kai nepamiegu, o pirmoji savaitė po op būtent tokia ir buvo.

O, mergyt, Zuzii-TAIP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 23 kovo 2013 - 19:44
QUOTE(bumbulas @ 2013 03 23, 22:42)
zuzii -nedurnas klausimas, nes labiausiai ir norėjau liemens, bet dar nematau požymių, nes užtinus, o vat, kur siuvo virš bambos raumenukus išilginius, man rodos plonesnė aš pati sau. kad būsiu smėlio laikrodis -nelabai tikiu, bet bent jau nebūsiu kempiniukas plačiakelnis. Ir tikrai labai džiaugiuosi, kad neėdu, nes mėnesį pabuvus namuose būtų amen, tiesa, man dar svoris gerai krenta, kai nepamiegu, o pirmoji savaitė po op būtent tokia ir buvo.

O, mergyt, Zuzii-TAIP

Labai labai aciu Bumbule uz Taip - turiu 4!!!

Ar jau uzteks???? Taip norisi gaut prisijungima ax.gif

Man liemuo labai aktualus, nes klubu ner, papu ner, o dar tie pasiskyre raumenys virs bambos padare is manes labai jau "kempiniuka" lotuliukas.gif

As tai nuo nemigos storeju unsure.gif Na bet cia gal bus kitokia nemiga lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif GAVAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet as tundra - anglu kalbos nemoku - nemoku prisijungt blink.gif g.gif
Galvojau, kad cia rusiskai bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 23 kovo 2013 - 20:06