Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(bumbulas @ 2013 03 23, 11:32)
Nijole, siųsk foto, kad įdėtų į albumą, galėsi greičiau bent pasižiūrėti į kitas merginas. Kodėl pasirinkot Šiaulius?

As irgi is siauliu bet pabijojau cia operuotis. Tiesa buvau pasikonsultuoti pas Karaleviciu tuo paciu kai ejau apgamus pasalinti. Bet ir tuos nelabai gerai pasalino. Viano nesimato o kito kaip butu puse nukande ir liko tamsus toks plemas. Tai kazkaip pilvo patiket bijociau as jiem. Aisku butu kur kas paprasciau ir lengviau jei galeciau prie vietos operuotis... bet as gal geriau i Kauna nuvaziuosiu bus ramiau ax.gif
Aisku esu girdejus atsiliepimu kas siauliuose dares ir viskas gerai buvo. 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas juk vertina skirtingai rezultatus...man bet kaip padaryta netiktu,tikrai baisiu keleta variantu teko matyti... verciau jau nieko nesidaryciau.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 23, 10:42)
Bumbulas kiek jau tau laiko praejo? Kaip jautiesi?

atsakau už Bumbulą- penkiolika dienų biggrin.gif
Man- jau eina dešimta bigsmile.gif Jau dvi naktys kaip galiu miegoti ant šono; tik tas šonas su užtrauktuku nervina- kieta miegot ant siūlių ir užtrauktuko doh.gif doh.gif doh.gif
Vakar išsiploviau kabareto rūbelį- taip nesaugu dar sėdėt be jo blink.gif ; džiaugiuosi; kad išdžiūvo per valandą ant gyvatuko- mygom šokau vėl į jį biggrin.gif
O jau kokią durnišką odą turiu- jau minėjau ; kad esu absoliučiai alergiška pleistrui tai skarutėmis apsidedu ir tokiu plonu rudu pleistriuku vos vos priklijuoju- dar ligoninėj nustatė; kad jam lyg nealergiška; Vakar nusilupu pasikeitimui tvarsčių- po dviem dvi geros pūslės doh.gif doh.gif doh.gif Siaubas vaizdelis; susinervinau nemenkai po maudynių doh.gif
Atsakyti
Titanium, ziuriu cia daug kurios skundziasi, kad pleistrai alergizuoja...o as irgi is jautriu, o kokia alternatyva? Yra kitu pakaitalu kokiu?
Man kuo arciau op tuo labiau psichuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 23 kovo 2013 - 11:03
QUOTE(sposa @ 2013 03 23, 11:02)
Titanium, ziuriu cia daug kurios skundziasi, kad pleistrai alergizuoja...o as irgi is jautriu, o kokia alternatyva? Yra kitu pakaitalu kokiu?
Man kuo arciau op tuo labiau psichuoju  lotuliukas.gif

Kai padarys kraujo tyrimuką- užklijuos tuo baltu medicininiu pleistru ten kur buvo imtas kraujas; nenuimk jo iki vakaro ir matysi ar alergiška ar ne; g.gif Man vakare jau pūslės buvo po kraujo tyrimo;
Po CP tai dėl didelio pleistro ploto jau net tinti ir dusti buvau pradėjusi; jau čia tai buvo pavojinga gyvybei reakcija blink.gif doh.gif- mygom man leido priešalerginius vaistus Pamiršau kažkaip tą faktą pasakyt per šios operacijos tyrimus; ale jau po tyrimų; atėjusi operuotis tai užbaubiau kožnam- anesteziologui; seselėm; daktarui biggrin.gif - raudonu markeriu ant op dokumento mačiau pažymėjo- nenaudoti pleistro biggrin.gif
Toks rudas mane mažiau dirgina o geriausiai tai be nieko; tik su tvarsčiais tik eiti į tuliką jau košmaras- nusiimi trūsus; tada nusirenki tvarsčius doh.gif ; saugai ; kad gražiai juos susidėt doh.gif steriliai kaip nors- finale pamiršti; ko į tuliką atėjai doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sposa @ 2013 03 23, 11:02)
Man kuo arciau op tuo labiau psichuoju  lotuliukas.gif

Kada tavo diena- primink mirksiukas.gif ; gal tu dabar būsi sekanti po manęs? g.gif Ale kaip greit man laikas prabėgo- jau 10 dienų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 23, 12:15)
Kada tavo diena- primink mirksiukas.gif ; gal tu dabar būsi sekanti po manęs? g.gif Ale kaip greit man laikas prabėgo- jau 10 dienų bigsmile.gif

Ex Tesle balandzio 2 diena, as 4 d. smile.gif Nijolee siauliuose balandzio 2 rodos irgi....as net menulio faze kokia bus paziurejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 23, 10:15)
Labas, kirksnyse yra limfmazgiai, jie nuo uždegimo patinsta, oda tempia. Kai pamasazuoja- man pasidaro lengviau. Pastebejau pagal kelnės- po masažo trys pirštai jau telpa ties liemeniu.wink.gif gal pasiieskok limfodrenazinio masažo ? Juk pjaunant audinyje sutrikdoma natūrali skysčių cirkuliacija. Jei nenusidrenuoja- kaupiasi ir tai pastebima kaip tinimas.

Titanium, man nepatine niekas, tiesiog yra nesveikai itempta ir pamele kazkiek. Vat ir bijau, kad visur buvo pokyciai po op, o toj vietoj 5 savaites vienodas vaizdelis. Tai mastau, as neliks jau cia visam taip. Reika, matyt, rodytis K. kazkada g.gif

O man su tom skarutem visai normaliai buvo, vyras igudo visaip ten pritvirtinti, nekrisdavo ir i wc nuejus. Pripirko pleistru, bet kazkaip nutariau net nedandyt ir pazaidem tas dvi sav su skarelem.

Oho, balandzio pradzioj kad uzderes grazuoliu nauju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 23 kovo 2013 - 11:45
QUOTE(dija @ 2013 03 23, 11:28)
bent jau pora savaiciu turi rezervo tureti. kodel siauliuose? pas ka ten daraisi?

nebūtinai. nors esu įsitikinusi, kad skristi vienai pas šaimą bus sunku. aš, va neturiu galimybės pasilikti porą savaičių LT, tai sutarėm, kad ieškosiu pas save chirurgo, kuris ištrauks siūlus. blogiausiu atveju siūs tirpatančiais visur. bet su jais didesnė tikimybė infekcijai
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 03 23, 13:56)
nebūtinai. nors esu įsitikinusi, kad skristi vienai pas šaimą bus sunku. aš, va neturiu galimybės pasilikti porą savaičių LT, tai sutarėm, kad ieškosiu pas save chirurgo, kuris ištrauks siūlus. blogiausiu atveju siūs tirpatančiais visur. bet su jais didesnė tikimybė infekcijai

O kada mariamne laikas? mirksiukas.gif
Manyčiau; kad 5-7 dienų vis tik reiktų mirksiukas.gif gyjimui g.gif Ypač; jei planuoja dar ir siurbimus keliose vietose daryt g.gif - stresas organizmui didesnis unsure.gif
Bet čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 23, 11:44)
Titanium, man nepatine niekas, tiesiog yra nesveikai itempta ir pamele kazkiek. Vat ir bijau, kad visur buvo pokyciai po op, o toj vietoj 5 savaites vienodas vaizdelis. Tai mastau, as neliks jau cia visam taip. Reika, matyt, rodytis K. kazkada g.gif

O man su tom skarutem visai normaliai buvo, vyras igudo visaip ten pritvirtinti, nekrisdavo ir i wc nuejus. Pripirko pleistru, bet kazkaip nutariau net nedandyt ir pazaidem tas dvi sav su skarelem.

Oho, balandzio pradzioj kad uzderes grazuoliu nauju bigsmile.gif

Nu man tai kažkaip ta vieta kur limfmazgiai (ar kas ten dar kirkšnyse) tokia įtempta ir nemaloni lietimui doh.gif
Registruokis pas K ir judėk į Kauną drinks_cheers.gif - eisim lankyt mūsų gražuolių iš Anglijos
Ale pagalvojau- vieną paleidžia- o kita į jos lovą gulasi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,
o kam siusti savo nuotraukytes, kad ikeltu i slaptaji albumuka? blush2.gif
Noriu jungtis prie jusu, nes tikrai tik laiko klausimas, kad a jau busiu po OP biggrin.gif

Lyg Elvitai, bet as jos pasigendu forume... Ir kaip siust - per az, ar emeilu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 23 kovo 2013 - 16:30
Parašyk Elvitai, ji duos savo el. Pasta, tada ten prisegsi savo fotkes, o ji va žiūrėk ir imes dar šiandien . Duodu tau TAIP. Kada tavo operacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titanium: 23 kovo 2013 - 17:05
As irgi duodu TAIP 4u.gif
Atsakyti