Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Katrix @ 2013 03 24, 10:31)
Del nuotrauku trinimo galiu pasakyti tik viena -dabar slaptazodis dalinamas vos tik nauja nare labas pasako. Manau, ateity bus nemazai issitrinusiu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As ir linkusi savo albuma istrinti. Nes mergaites, paraso kelis postus, gauna prisijungima ir dazniausiai is temos dingsta. Velniazin, kam paskui jos prisijungimus dalina ir foto rodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 03 24, 11:31)
Agnestar, sveika sugrizusi bigsmile.gif Kaip pailsejai? Ai, geriau nesakyk, apsipavydesiu biggrin.gif

Del nuotrauku trinimo galiu pasakyti tik viena -dabar slaptazodis dalinamas vos tik nauja nare labas pasako. Manau, ateity bus nemazai issitrinusiu mirksiukas.gif

ne tas zodis smile.gif atostogos buvo nuostabios, veliau kada imesiu foto kita wink.gif
Del albumo ir as ta pati galvoju g.gif

QUOTE(Titanium @ 2013 03 24, 11:36)
Oi laukem laukem...                                                                                                              Nosies nenusalai islipusi iš lėktuvo?

mazai truko, kad nusalciau smile.gif
QUOTE(zuzii @ 2013 03 24, 11:41)
Labas rytas merginos 4u.gif

Skanios kavos, arbatos visoms 4u.gif

Turiu kalusimeli - ar imanoma is vis suderinti sia operacija su mazais vaikais?

imanoma, man tik vyras padejo, bet jau po sav buvau palikta su vaikais visai dienai viena, mazajam buvo vos du sueje wink.gif viskas pavyksta, kai nori smile.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 03 24, 12:25)
drinks_cheers.gif As ir linkusi savo albuma istrinti. Nes mergaites, paraso kelis postus, gauna prisijungima ir dazniausiai is temos dingsta. Velniazin, kam paskui jos prisijungimus dalina ir foto rodo  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 03 24, 11:30)
ne tas zodis smile.gif atostogos buvo nuostabios, veliau kada imesiu foto kita wink.gif

Parasysiu tau AZ, turiu keleta klausimeliu del Vietnamo. Savarankiskai skridot ar su agentura?
Atsakyti
Gali būti, kad visokių žmonių yra, gal turi ir negerų kėslų, tiesiog po kurio laiko galima pakeisti slaptažodžius, o foto be operacijų ištrinti ( kur labai seniai užsigulėję)? Man buvo reikalingas albumėlis, kad galutinai apsispręsčiau, o pačioje temoje tikrai nelabai noriu reikštis.
Tiesa, labai norėjau pamatyti foto, kaip merginos atrodo po metų ar daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 24 kovo 2013 - 12:13
Mergaites, tai ka darom su Nijolee76? Duodam prisijungima ar ne? Noreciau nuomones is senesniu temos nariu, ne is naujokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 03 24, 10:41)
Labas rytas merginos 4u.gif

Skanios kavos, arbatos visoms 4u.gif

Turiu kalusimeli - ar imanoma is vis suderinti sia operacija su mazais vaikais?
As suplanavusi, kad tris savaites man kas  ors vis pades, pirma savaite ir vis praleisiu be vaiku greiciausiai, bet kaip toliau????
kaip suprantu, kad reikia labai saugotis, nekilnot, kad tas baisusis randas neisplatetu doh.gif

Mano merginom du metukai ir du menesiai, bet jos baisiai dar rankinukes wub.gif
Ar yra kas galetu pasidalint sia patirtimi, ar uzteks 3 savaiciu pasisaugojimo, o paskui jau kaip Dievas duos???

Na dėl vaikų kilnojimo tai manyčiau reiktų nekilnoti nieko sunkaus( ne tik vaikų, bet ir dėžių ar maišų kokių) tas 6 savaites, kol dėvimas korsetas. Matyt tas laikas ir duotas tam, kad kuo geriau viskas sugytų.
O šiaip vaikų priežiūra juk yra kaip darbas- trys savaitės ir biuletenis baigtas biggrin.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 03 24, 11:25)
drinks_cheers.gif As ir linkusi savo albuma istrinti. Nes mergaites, paraso kelis postus, gauna prisijungima ir dazniausiai is temos dingsta. Velniazin, kam paskui jos prisijungimus dalina ir foto rodo  doh.gif

o aš linkusi kas pusmetuką geriau pakeisti slaptažodį, kad kožna varna , įmetusi savo bambos fotkę for fun ir net nesiruošusi operacijai, o tik cekavumo vedama nedalintų savo draugam/pažįstamiems iš viso svieto mūsų vaizdų prieš ir po. gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 03 24, 11:50)
Mergaites, tai ka darom su Nijolee76? Duodam prisijungima ar ne? Noreciau nuomones is senesniu temos nariu, ne is naujokiu  4u.gif

Spręsti tau pačiai, aš čia tik nuo Naujų gal g.gif

Panos, šiandien ant abiejų šonų jau galėjau miegot- 10-ta diena yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 24, 12:04)
Spręsti tau pačiai, aš čia tik nuo Naujų gal g.gif

Na ne, viena nespresiu, nes ten musu visu nuotraukos, ne mano vienos. Senbuves, noriu jusu nuomones smile.gif
Atsakyti
Nijole, nesiuskit man az, as tiesiog issakiau savo nuomone ir tiek. Manau, turiu tokia teise mirksiukas.gif Net nesiruosiu gilintis, kada ir kaip jus prisijunget 4u.gif Tokia nagla sakyciau az...

Jusu labai keistos zinutes, kazkokios isteriskos. Kiek jus temu nesamoningu prikuret? Kaip trolis kazkoks doh.gif

Jeigu kam nors idomi mano nuomone, neduociau prisijungimo 4u.gif

O jums, Nijole, turiu toki patarima, jei tikrai jus domites savo gydytojo darbais. Bendraminciuose yra tema Krutu plastika, ten daug jums gali pasakyti apie si gydytoja. Mazai patenkintu jo darbais, o juk papus lengviau nei pilva padaryt. Operavosi pas jis kilka (pilva), bandykit jai siusti az, gal sutiks pabendraut mirksiukas.gif

Del albumo tokia betvarke prasidejo doh.gif Jau taip renka net nuotrauku negavus doh.gif
Tuoj musu bambos kazkur bendrabuty bus iskabintos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 24 kovo 2013 - 12:37
QUOTE(Katrix @ 2013 03 24, 12:36)

Del albumo tokia betvarke prasidejo doh.gif Jau taip renka net nuotrauku negavus doh.gif

Tai jau tikrai sita ir as pastebejau, kad foto neikelus, jau renkamas taip doh.gif As siulyciau keisti slaptazodi ir duoti tik aktyviai bendraujancioms narems. Ka manot?
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2013 03 23, 20:21)
Na is tikro - jei tik labai nori - merginos viska radau!!!!!!! dabar belieka ten tik issiaiskint kaip ten viskas sudeliota lotuliukas.gif

Kas zuzii dave prisijungima? Temos nesekiau, matau, kad visiskai palaida bala unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 24, 12:51)
Tai jau tikrai sita ir as pastebejau, kad foto neikelus, jau renkamas taip  doh.gif  As siulyciau keisti slaptazodi ir duoti tik aktyviai bendraujancioms narems. Ka manot?
Papildyta:
Kas zuzii dave prisijungima? Temos nesekiau, matau, kad visiskai palaida bala  unsure.gif

O geras, tai ar ne pati davei? laugh.gif Rimtai jau išskydo tvarkelė......
Galvoju, kad reiktų ramiai sau keltis į Bendraminčius ir ten mums gyvuot su albumuku, o šitą temą palikt tokia tik informacinę. g.gif

Panos, o šiaip jau- su Verbų sekmadieniu visas! Ramybės ir grožio širdyse!
Tik savaitė iki Velykų beliko. essen.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 24, 13:04)
O geras, tai ar ne pati davei? laugh.gif Rimtai jau išskydo tvarkelė......

blink.gif , as net foto jos, akyse nemacius, apie koki prisijungima kalba gali buti g.gif

Panos, tai keiciam slaptazodi? Ir man atrodo, kad TAIP turetu duoti senbuves, o ne ka tik prisijungusios ir taip dosniai tuos TAIP dalijancios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 24 kovo 2013 - 13:18
QUOTE(Katrix @ 2013 03 24, 10:36)
Nijole, nesiuskit man az, as tiesiog issakiau savo nuomone ir tiek. Manau, turiu tokia teise mirksiukas.gif Net nesiruosiu gilintis, kada ir kaip jus prisijunget 4u.gif Tokia nagla sakyciau az...

Jusu labai keistos zinutes, kazkokios isteriskos. Kiek jus temu nesamoningu prikuret? Kaip trolis kazkoks doh.gif

Jeigu kam nors idomi mano nuomone, neduociau prisijungimo 4u.gif

O jums, Nijole, turiu toki patarima, jei tikrai jus domites savo gydytojo darbais. Bendraminciuose yra tema Krutu plastika, ten daug jums gali pasakyti apie si gydytoja. Mazai patenkintu jo darbais, o juk papus lengviau nei pilva padaryt. Operavosi pas jis kilka (pilva), bandykit jai siusti az, gal sutiks pabendraut mirksiukas.gif

Aciu uz komentara!!!
Sakyciau ne nagla,o tik ieskodama kokios nors svarbios informacijos susiduriu su galimai priesiskai nusiteikusiomis.Tokiu kaip as tikrai daug,kurios nervuojasi ieskodamos beli kokios informacijos!
Bet kaip jau jums norisi taip darykit,as tik norejau pagalbos o ne bendrabuciuose kabint jusu bambas-ne tas mano amzius mergaites!!!!

Atsiprasau jei kurioms nepatiko mano zinutes ar parasymai ne i tema-naujoke blush2.gif

Atsakyti