Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas

Aš taip pat galvoju apie savo nedidelį versliuką. Idėją turiu, o pinigų kol kas ne ax.gif bet reik paskaičiuot ar bent kiek pelninga bus imtis šio reikalo. Turėtų lyg ir būt kažkiek pelninga, ne milijonai, bet užtektų, nes yra panašių versliukų ir ne bankrutuoja,dirba. O kai pasižiūriu patalpų nuomos kainas, kai pasiskaitau apie popierizmą, tada jau viskas atrodo neįmanomai.
Gal žinot kokių knygų pavadinimų ar internet.nuorodų, kur galima būtų paskaitinėt nuo ko ir kaip pradėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 03 26, 08:30)
Gal žinot kokių knygų pavadinimų ar internet.nuorodų, kur galima būtų paskaitinėt nuo ko ir kaip pradėt?  4u.gif

http://www.svv.lt/index.php/lt/29419/ ir siaip i paieska per google.lt suvesk "verslo pradzia" ir tau ismes tiek daug info, kad oi, oi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sekmes!!!
Atsakyti
Sveikutės,
šiuo metu rašau bakalaurinį darbą apie smulkias ir vidutines įmones ir atlieku tyrimą... Turiu apklausti 100 smulkių ir vidutinių įmonių. Gal yra mamyčių, kurios kaip tik turi savo versliuką ir galėtų prisidėti prie mano atliekamo tyrimo, atsakydamos į nesudėtingą anketą? 4u.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif Beje, gal turit pažįstamų, kam galėtumėte pasiųsti anketą, ar galbūt jūsų draugai, vyrai dirba tokiose įmonėse? ax.gif Tikrai būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėt man 4u.gif
Rašykit į až ir aš atsiųsčiau anketą 4u.gif
Atsakyti
o as noreciau atsudaryti restorana smile.gif bet net neissivaizduoju nuo ko pradeti
gal kas turi toki versla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babydoll @ 2007 04 06, 13:15)
o as noreciau atsudaryti restorana  smile.gif  bet net neissivaizduoju nuo ko pradeti
gal kas turi toki versla  ax.gif

neturiu, bet labai svajojau , buvau susiradus patalpas, paskaiciavau, kiek ir ko reikes, kada gali atsipirkt, ir panasiai, nusedau, labai daug islaidų, didelė konkurencija, pelnas po kelių metu ir tik minimalus, nes pastoviai reikalingos investicijios
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 04 03, 14:46)
Sveikutės,
šiuo metu rašau bakalaurinį darbą apie smulkias ir vidutines įmones ir atlieku tyrimą... Turiu apklausti 100 smulkių ir vidutinių įmonių. Gal yra mamyčių, kurios kaip tik turi savo versliuką ir galėtų prisidėti prie mano atliekamo tyrimo, atsakydamos į nesudėtingą anketą?  4u.gif Būčiau labai dėkinga  4u.gif Beje, gal turit pažįstamų, kam galėtumėte pasiųsti anketą, ar galbūt jūsų draugai, vyrai dirba tokiose įmonėse?  ax.gif Tikrai būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėt man  4u.gif
Rašykit į až ir aš atsiųsčiau anketą  4u.gif

klausyk, o tu kartais ne VDU'ne mokaisi? nes ir as apklausinejau 10 imoniu, nes kursini rasiau. lliepe destytojas tai klausem doh.gif

as kaip tik mokausi verslo administravima ir si pusmeti klausau paskaitas apie smulku ir vidutini versla. pavasarui reikes parasyti verslo plana ir virtualiai ikurti savo nuosava versla. galiu mamytems padeti jei reikia kokios teorines medziagos mirksiukas.gif gal as irgi kokiu nors man naudingu ziniu suzinosiu cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 04 09, 23:52)
klausyk, o tu kartais ne VDU'ne mokaisi? nes ir as apklausinejau 10 imoniu, nes kursini rasiau. lliepe destytojas tai klausem doh.gif

Ne, aš ne VDU mokausi... Ir man reikia ne 10, o 100 įmonių apklaust... smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2007 04 06, 21:22)
neturiu, bet labai svajojau , buvau susiradus patalpas, paskaiciavau, kiek ir ko reikes, kada gali atsipirkt, ir panasiai,  nusedau, labai daug islaidų, didelė konkurencija, pelnas po kelių metu ir tik minimalus, nes pastoviai reikalingos investicijios

as ir svajojau, bet gyvenimo aplinkebem pasikeitus sios idejos teko atsisakyti verysad.gif
blogiausias dalykas turbut yra tai, kad investicijos labai didelis, o pelno labai ilgai reik laukt, na bet jei turi dar kitu pajamu, tai kodel nesurizikavus
Atsakyti
na as rasau restorano verslo plana ir ruosiuosi gal rudeni igyvendint ax.gif . Esu bendravus su keliais restoranu savininkais, tai jie kliutis pirmoje vietoje isskiria mokesciu sistema ir visokiausiu leidimu biurokratizma. Daug ju pazistamu turejo trauktis ne del finansiniu sunkumu, o del pries tai isvardintu priezasciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 11 balandžio 2007 - 11:23
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 11, 10:22)
na as rasau restorano verslo plana ir ruosiuosi gal rudeni igyvendint  ax.gif . Esu bendravus su keliais restoranu savininkais, tai jie kliutis pirmoje vietoje isskiria mokesciu sistema ir visokiausiu leidimu biurokratizma. Daug ju pazistamu turejo trauktis ne del finansiniu sunkumu, o del pries tai isvardintu priezasciu  ax.gif

saunuole, kad ruosiesi igyvendinti savo plana thumbup.gif o tuos popierizmus manau galima sutvarkyti, o mokesciai tai taip, bet sito nepakeisi. sekmes ir butinai parasyk kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 04 09, 22:26)
as kaip tik mokausi verslo administravima ir si pusmeti klausau paskaitas apie smulku ir vidutini versla. pavasarui reikes parasyti verslo plana ir virtualiai ikurti savo nuosava versla. galiu mamytems padeti jei reikia kokios teorines medziagos  mirksiukas.gif gal as irgi kokiu nors man naudingu ziniu suzinosiu cia  thumbup.gif

man reiktu medziagos soliariumu srti,gal turi ka nors? 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Apie nuosava versla svajoju labai seniai, nors ir pati esu labai jauna, tik pirmo kurso studente. Galvojesimtai minciu, bet labai sunku pradeti, nezinau nuo ko, ka daryti, kur kreiptis. Ar tokio amziaus neanksti pradeti galvoti apie savo versla, ka jus manot? g.gif Ir gal galit patarti nuo ko man pradeti, kur gauti informacijos apie verslo planavima, verslo planu rasyma, skaiciavimus, kuriuos reikia atlikti ir pan. Buciau labai dekinga. ax.gif
Atsakyti