Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas

QUOTE(pepilota @ 2007 02 16, 20:29)
sveikos visos esamos ir busimos verslininkes!!!

Audziu ir as minti apie darba sau. Isbandziau visokiu darbu ir niekur nesijauciau laiminga. Ziauriai veza mintis apie dirbima sau. Siuo klausimu su MB esam bendraminciai. Turbut itaka padare ir tevai, nes maniskiai visa laika vis kanors sukdavo, o paskutinius 15m. turizmo agentura turi. Sekasi visaip, bet mano mamos turbut ne uz ka nepriverstum dirbti kam nors. Nebent is dideles bedos.

Taigi ir mintis visokias rezgam. Yra minciu ir apie nuosava versla, konkreciai parduotuve atidaryti UK. Bet kazkaip labiau pradziai traukia tarpininkavimo ideja. Gal kas nors noretu bendradarbiauti? Musu draugas dirba pagal toki modeli: salyje X yra imone, kuri prekybos centrams  tiekia produkcija. Jiems LT reikejo zmoniu, kurie organizuotu gamyba ir gabenima. Tai tas musu draugas ta funkcija ir atlieka. Uz tai gauna sutarta procenta.

Tai mes irgi galvojam surasti imone LT, kuri noretu ka nors tiekti i UK. Galetume atlikti tarpininku vaidmeni uz sutarta procenta.

Gal kas isivaizduojat kaip surasti besidomincia imone? Kokiu nors verslininku psl.?

Vaja kokie norai blink.gif , aisku as nesakau, kad tai blogai, bet taigi paziurekit i rinka UK. Kiek didmenininku? Pilna, ir stiprios kompanijos, kad su jomis konkuruoti, nelabai isivaizduoju. Kas liecia maisto prekyba, reikejo galvoti pries 10 metu.

P.S. Jei turit konkreciu planu, ar bent rysiu UK, rasyk man asmeniskai, turiu 1 pasiulymeli!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo init: 07 gegužės 2007 - 18:20
QUOTE(init @ 2007 05 07, 19:19)
Vaja kokie norai blink.gif , aisku as nesakau, kad tai blogai, bet taigi paziurekit i rinka UK. Kiek didmenininku? Pilna, ir stiprios kompanijos, kad su jomis konkuruoti, nelabai isivaizduoju. Kas liecia maisto prekyba, reikejo galvoti pries 10 metu.

P.S. Jei turit konkreciu planu, ar bent rysiu UK, rasyk man asmeniskai, turiu 1 pasiulymeli!

jei labai noresi toje pacioje perpildytoje rinkoje izvelgsi nisu rolleyes.gif .
Atsakyti
As irgi jau audziu minti apie nuosava versla. Galvoju: pati daug visko moku, turiu daug gabumu, nebijau sunkaus darbo. Taciau suprantu, kad dar ne laikas. Noriu pirma padirbeti rimtam darbe, dar magistra reik apsiginti. Man jau 26 metai, noriu ir vaikiuko. O dar tik mokslus baigineju, patirties darbines turiu, bet ne toj srity, kur noreciau versla kurti. Bijau, kad mano ideja jau bus igyvendinta per ta laika, kol prisiruosiu versla kurti. Bet as suprantu, kad verslui reikes atiduoti daug jegu, laiko, pinigu. Todel noriu visu pirma, kad seima butu pilnoj komplektacijoj, tada jau galima bus galima ir rimtai versla pradeti rutulioti. Laiko dar yra. Juk niekada nevelu pradeti sao versla. Zinau atveji, kai moteris budama 60 metu versla pradejo ir sekmingai sukasi iki siol.
Atsakyti
Pradejau dirbt sau,zeme ir dangus,alga dirbant tam dedei ir sau tongue.gif rolleyes.gif Riztingiems patariu,nera nieko geriau...
Atsakyti
Turiu planiuku siokiu tokiu biggrin.gif kaupiasi mano idirbis tam tikroje srityje (turiu nemazos patirties keliose, bet tik viena noriu plesti i savo versla) - susikaups "bagazas" atliktu darbu. Kadangi darbai kurybiniai autoriniai, galesiu pradziai megint susirast klientu ir sudaryti autorines sutartis - nereikes jokios imones, jokiu buhalterijos vedimu, geriausia - ir investiciju tam jokiu nereikia. Galbut paskui susidarys didesnis klientu ratas, mazinsiu savo kruvi darbo kitoje imoneje, imsiuos kurti savos - pradzioje II. Paskui jau ir UAB, o paskui - kokybiskas vardas kuris vers klientus pacius manes ieskoti.

neapsiribokite su savo tikslais - jei nuolat galvosite tik apie tupciojima vietoje ir ka cia "surutuliojus" tai tiek ir pasieksite - rutuliosite. tikslas gali buti toks, kuriam dabar gal atrodytu neuzteks viso gyvenimo - bet kuo didesnis tikslas, tuo aiskiau jis matosi per rupescius. (na dideli rupesciai gali neuzstoti tik pakankamai didelio tikslo). Savas verslas - tai ne ta valtis kuria nesa srove, reikia aiskios vizijos, reikia vilioti sekme, reikia tiketi tuo ka darai, neleisti apsiniaukti nes tuomet - pasidavimas ir galas smile.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar galvoju rašyt verslo planą. Nes nieko nėra geriau kai priklausai sau...Reikia pastangų,bet geriau jas dėt į savo verslą....
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 02 16, 21:29)
sveikos visos esamos ir busimos verslininkes!!!

Audziu ir as minti apie darba sau. Isbandziau visokiu darbu ir niekur nesijauciau laiminga. Ziauriai veza mintis apie dirbima sau. Siuo klausimu su MB esam bendraminciai. Turbut itaka padare ir tevai, nes maniskiai visa laika vis kanors sukdavo, o paskutinius 15m. turizmo agentura turi. Sekasi visaip, bet mano mamos turbut ne uz ka nepriverstum dirbti kam nors. Nebent is dideles bedos.

Taigi ir mintis visokias rezgam. Yra minciu ir apie nuosava versla, konkreciai parduotuve atidaryti UK. Bet kazkaip labiau pradziai traukia tarpininkavimo ideja. Gal kas nors noretu bendradarbiauti? Musu draugas dirba pagal toki modeli: salyje X yra imone, kuri prekybos centrams  tiekia produkcija. Jiems LT reikejo zmoniu, kurie organizuotu gamyba ir gabenima. Tai tas musu draugas ta funkcija ir atlieka. Uz tai gauna sutarta procenta.

Tai mes irgi galvojam surasti imone LT, kuri noretu ka nors tiekti i UK. Galetume atlikti tarpininku vaidmeni uz sutarta procenta.

Gal kas isivaizduojat kaip surasti besidomincia imone? Kokiu nors verslininku psl.?

Nu jo, didmenininku aisku daug UK. Bet ir mazmenininkams vietos ten yra, manau. Konkreciai galvoju apie meno darbu pasiulyma UK rinkai. Grafika, tapyba, tekstile ir t.t. Taigi jei noretumete (ir galetumete) sioje srityje tarpininkauti parasykit a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artev: 06 liepos 2007 - 17:06
mano pirmasis darbas buvo sau ( patentas) ,paskui dirbau imonej,bet buvau vienintele darbuotoja.todel nesijauciau labai blogai biggrin.gif tik pinigeliai buvo nekokie.bet norejau igauti patirties butent toje srityje,kurioje dirbau.
veliau vel dirbau sau,kol likimas nubloske i UK. cia radau geresne ideja verslui,kuria tikiuos igyvendinsiu lietuvoje.beje didelio verslo net nenoreciau.as kukli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 05 23, 19:07)
Pradejau dirbt sau,zeme ir dangus,alga dirbant tam dedei ir sau tongue.gif  rolleyes.gif Riztingiems patariu,nera nieko geriau...

Gal galetum pasidalint koks verslas (juk tai jau ne ideja, niekas nepavogs mirksiukas.gif )? Tiesiog idomu ax.gif Kiek laiko uzsiimi? Su kokiais sunkumais teko susidurti? Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 06, 18:22)
mano pirmasis darbas buvo sau ( patentas) ,paskui dirbau imonej,bet buvau vienintele darbuotoja.todel nesijauciau labai blogai biggrin.gif  tik pinigeliai buvo nekokie.bet norejau igauti patirties butent toje srityje,kurioje dirbau.
veliau vel dirbau sau,kol likimas nubloske i UK. cia radau geresne ideja verslui,kuria tikiuos igyvendinsiu lietuvoje.beje didelio verslo net nenoreciau.as kukli rolleyes.gif

As irgi dirbau sau,paskui nuvariau laimes ieskot uzsienyn,ne,aciu,vel dirbu gimtajam kraste kur viskas miela ir artima ir dirbu sau wub.gif
Atsakyti
4u.gif nebegaliu -žinokit pradėjo graužti mintis, kad nebenoriu sugrįžti į savo valdišką darbą...Norėčiau turėti kažką savo, bet minčių daug, o už idėjos taip ir neužsikabinu...Būtų įdomu sužinoti, kokį verslą turite jūs 4u.gif
Atsakyti
noreciau is as prisijungti prie tu kurie dirba sau.
Galvoju apie turizma arba apie masazo salona. Su vyru jau keli metai del to diskutuojame, tai...
Noreciau jusu uzklausti: ar zinot kokius kursus masazo ar turizmo, po kuriu drasiai galetum dirbti sioje strity?
Aciu 4u.gif
Atsakyti