Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas

QUOTE(drieze @ 2007 04 17, 17:51)
as ir va kuo toliau, tuo labiau mastau apie savo versliuka  ax.gif  tik nezinau nuo kopradeti, kaip rasti remeju, partneriu...  ax.gif

Pradėk nuo minties, o tiem, kam ji patiks, tikrai prisijungs mirksiukas.gif
Kokioje srityje planuoji steigti verslą?

Aš irgi savų minčių turiu ax.gif Atrodo po truputį judu ta linkme. Manasis "verslas", jei kada toks bus labai pravers vienišoms moterims, kurios vyriškų rankų neturi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bakardi: 28 liepos 2007 - 14:56
QUOTE(Bakardi @ 2007 07 28, 15:55)
Pradėk nuo minties, o tiem, kam ji patiks, tikrai prisijungs mirksiukas.gif
Kokioje srityje planuoji steigti verslą?

Aš irgi savų minčių turiu ax.gif  Atrodo po truputį judu ta linkme. Manasis "verslas", jei kada toks bus labai pravers vienišoms moterims, kurios vyriškų rankų neturi tongue.gif

oi tu neisduok savo minciu nes dar imsim, nukopijuosim ir aplenksim tave su savo verslu lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Verslo konsultacijos, pernai spalį įsteigta įmonė, jau pradedam įsivažiuoti smile.gif
Atsakyti
prikolnaja tai kokia diela ten padarei ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuosi prie jusu jei galima ir as pradejau mastyti apie sava versla
perskaiciau visas temeles supermamoj susijusias su nuosavu verslu ir nelabai radau sau naudingos informacijos nuo ko pradeti.
Todel pradejau kapstytis pati ir stai ka atradau kas galbut pades ir kitoms norincioms pradeti savo nuosava versla:
KAIP PRADĖTI SAVO VERSLĄ ŠIANDIEN?
Dažniausiai užduodami klausimai pradedant naują verslą Čia tikrai daug ivairios naudingos informacijos
Čia naudingi teisines aktai
Čia ivairūs prašymai ir pranešimai Registrų centrui
Steigimo dokumentai
INDIVIDUALIOS ĮMONĖS ( IĮ ) STEIGIMAS
UŽDAROSIOS AKCINĖS BENDROVĖS ( UAB ) STEIGIMAS
KAIP PRADĖTI NAMŲ VERSLĄ?
Naujai įregistruotų smulkaus verslo įmonių pradinių steigimosi išlaidų subsidijavimas
Cia apie verslo licencijas
Cia jau turint imone įvairų dokumentu pavyzdžiai
Pirmai pradziai gerai yra pasiskaityti ir pasistudijuoti siuos puslapukus

Atsakyti
jei istyrei rinka, susipazinai su tiekeju paslaugomis, siulymais ir pan., gali pradeti rasyti plana ir zinoma, kad plana turi rasyti pati, nes niekas kitas neparasys uz tave, tavo minciu niekas neperskaitys. I kitus galima kreiptis konsultacijoms biggrin.gif .
Jei nezinai, kaip pradet, paieskok verslo planu internete, uzves ant kelio mirksiukas.gif . Pamatysi, veliau mintys liesis per krastus tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(monkey business @ 2007 08 19, 19:03)
Jų produkcija gan išskirtinė - ir gali būti išskirtiniai reikalavimai jos pateikimui, o aš kol kas nieko negaliu pasiūlyti..

geros firmos dazniausiai reikalauja, kad ju gaminius pateiktu ne bilekaip, jiems bus svarbu ir kur, ir kaip, ir kas. gali bandyt kreiptis dabar, bet pasiruosk ka atsakysi, kai paklaus kokia firma atstovauji ir t.t.
o jei planuoji imti paskola ir kurti firma, tai gal geriau palauk (aisku jei tai neuztruk poros metu mirksiukas.gif ). ir, isitikink ar tikrai niekas neatstovauja ju lietuvoje, nes rimtos firmos daznai turi tik po viena atstova salyje ar net baltijos salyse
sekmes 4u.gif butinai parasyk kaip sekasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 20 rugpjūčio 2007 - 21:19
Nuo sausio 1-osios "Viskas sodui ir daržui"....tiekėjai, patalpos ir visa kita yra, tik reikia remontuko ir 2008 01 01, nes tada atlaisvėja patalpos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Tik dabar iki verslų priėjau, kai bambėt užsinorėjo 4u.gif
Šaunu, kad yra energingų ir drąsių moterų. Šiandien nebambėsiu, o pasveikinsiu jus smile.gif

QUOTE(monkey business @ 2007 08 19, 20:03)
Verslo planą teko rašyti universitete ir pavyko labai neblogai, bet kiek teko domėtis bankai pradedantiems verslininkams kelia nemažus reikalavimus, todėl tektų kreiptis į kokią verslo konsultavimo įmonę bent šiokioms tokioms konsultacijoms, kad nenuvažiuočiau į pievas. O kažin kiek jų paslaugos kainuoja? g.gif O gal kam teko susidurti su bankais - kokia gali būti įmanoma mažiausia paskola?

Mažiausia paskola gali būti pora šimtų litų biggrin.gif , tačiau tau to turbūt nereikia. Bankai daug lengviau duoda vartojamąsias paskolas nei verslui, tačiau pasiprašo didesnių palūkanų (plius pora procentų). Jei neturi jokio užstato ar garanto ir didelių apyvartų, verslo planas, deja, nepadės (net jei būsi apdovanota verslo turnyruose), nebent sugebėtum prasimušti į struktūrinius fondus su partneriais.
Atsakyti
Aš irgi jau planuoju nuosavą verslą. Kadangi jis nuo vietos nelabai priklausomas būtų (virtualus), tai manau, ne Lietuvoje jį registruočiau. Man Lt verslo aplinka nelabai palanki atrodo, buvau kažkada susiradus tinklapį, kur palankiausios naujiems verslams šalys, tai Lt jau ES apačioj... bet čia dar buvo kai Bulgarijos, Rumunijos nebuvo, spėju ten dar blogiau.

Gal kuri iš jūsų turit kokių minčių apie verslo registravimą kitoj šaly, norint visų biurokratizmų išvengti?
Atsakyti
Matau, kad as ne viena tokia spanguonele. Irgi kazko savo labai noriu.Didelio pelno man nereikia, uztektu, kad liktu normalus atlyginimas ir viskas. Tik vat idomu man, jeigu dirbi pagal verslo liudijima ar kitaip sakant - patenta, kokios tada motinystes salygos. Nuo ko skaiciuojamas atlyginimas. Ir dar daug kalaustuku visokiu yra, todel ir delsiu... blush2.gif

Ir apskritai - kokia pirma institucija reikia aplankyti turint tik verslo ideja ir daugiau nieko? Prasau padekit!!!!!!!!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(iksena @ 2007 09 11, 21:48)
Ir apskritai - kokia pirma institucija reikia aplankyti turint tik verslo ideja ir daugiau nieko? Prasau padekit!!!!!!!!!! blink.gif

Tai priklauso nuo idėjos ir sąlygų. Pirmiausia reikia pasirašyti nedidelį įgyvendinimo planą ir žiūrėt, kas sunkiausia jame: ar gauti finansavimą, ar partnerius, ar pirmus klientus, ar apsaugoti idėją nuo kitų. Tada ir žinosi, kur pirmiausia kreiptis.
Atsakyti