QUOTE (Žmona @ 2004 07 28, 11:40) |
dar žinau, kad yra nemažai kompanijų tarpininkių pavz. jie iekšo Jums klientų visame pasaulyje, o kai suranda nuo kiekvieno užsakymo gauna nuo 10 - 15 % užsakymo sumos komisinį mokestį, kitaip nesuvęs su klientu. Geriausia susirasti internete sklebimų įmonių lentas, kur įmonės skelbiasi, kad ieško klientų tokioje tai tokioje srityje ir kuo užsiima, žinau, kad tokiu būdu aš ieškojau klientų uošviams jie irgi užsiima gamyba turi cechą atsiliepimų gavau tikrai nemažai ![]() Galeciau paieškoti tų adresiukų |
O ta komisini mokesti 10-15% ima nuo kiekvieno uzsakymo sumos ar nuo keliu pirmu ?
Zmona gal galetum, bent jau i asmenine permest nors viena skelbimu imoniu lentos www . Jei pagelbetu, atskaiciuociau tau komisinius

QUOTE (PUka @ 2004 07 28, 18:43) |
O ta komisini mokesti 10-15% ima nuo kiekvieno uzsakymo sumos ar nuo keliu pirmu ? Zmona gal galetum, bent jau i asmenine permest nors viena skelbimu imoniu lentos www . Jei pagelbetu, atskaiciuociau tau komisinius ![]() |
Paprastai kiek žinau yra mokama nuo kiekvieno užsakymo sumos pagal sutartį arba gali būti, kad paprašo didelės vienkartinės sumos ir po to suveda su klientu, bet tai yra katės pirkimas maiše, nes gal tas klientas nebus toks geras tai geriau sumokėti po to komisinius, bet jau garantuotai turi užsakymą, juolab , kad galima kainas pareguliuoti

Niekur neberandu tų adresų mat prieš metus užsiiminėjau paieškom kažkur tai, buvau 100% įsitikinus kad turiu stalčiui bet perknisau niekur neradau.
Parasysiu Tau į asmeninę keletą paieškos būdų

QUOTE (PUka @ 2004 07 28, 10:39) |
Sveikos, As cia gal ne i tema, bet nezinau kur parasyti ir kur pasiklausti. Gal zinote kur galima kreiptis ar internetu ar telefonu del savo paslaugu Europos sajungai. Mes esame gamintojai ir noretumem susirasti uzsakovu is Europos sajungos, ar yra kokios kompanijos ar institucijos, kurios uzsiima paieska ar kur galima butu kreiptis ar kaip imones CV parasyti, kokios jos galimybes. Gal suprasite ka as norejau parasyti. Labai aciu jei zinantys atsakysite ![]() |
Susidraugauk su LEPA

As dirbu marketingo vadybininke imoneje kuri uzsiima metalo konstrukciju eksportu i Europos salis.
O as visada labai norejau atidaryti Kelioniu agentura (filiala)
Toks darbas butu kaip tik mano nosiai
Idomu

Toks darbas butu kaip tik mano nosiai

QUOTE (PUka @ 2004 07 28, 12:39) |
Sveikos, As cia gal ne i tema, bet nezinau kur parasyti ir kur pasiklausti. Gal zinote kur galima kreiptis ar internetu ar telefonu del savo paslaugu Europos sajungai. Mes esame gamintojai ir noretumem susirasti uzsakovu is Europos sajungos, ar yra kokios kompanijos ar institucijos, kurios uzsiima paieska ar kur galima butu kreiptis ar kaip imones CV parasyti, kokios jos galimybes. Gal suprasite ka as norejau parasyti. Labai aciu jei zinantys atsakysite ![]() |
Bandyk per Sapardo ir Phare projektus.
Jei gamyba bent siek tiek susijus su zemes ukio produkcija (?), galima eit per ZU ministeriju www. ir apsilankyt ES projektus kuruojanciose institucijose.
O siaip tai tiesiogiai daznai gamintojai rysius uzmezga - reik pavazinet po parodas ir muges su savo produkcija.
Cia tiek info is savo klientu zinau.
QUOTE (PUka @ 2004 07 28, 10:39) |
siulyciau pasiziureti Lietuvos ekonomines pletros agenturos puslapyje - jie tuo uzsiima www.lda.lt
Beje, Sapard programa jau uzdaryta. Kam reikia pinigu is ES - kreipkites strukturiniu fondu paramos. Nauja tvarka nuo siu metu.
Kaip jūs pradėjot savo verslą? Parašykit viską nuo to kaip:
1....sugalvojot idėją,
2.....gavot kapitalą,
3....atrinkot darbuotojus ir t.t.
Žodžiu nuo iki. Mano galvoj kirba įvairios mintys ir norėčiau jas realizuoti, todėl noriu tiesiog jūsų istorijų, patarimų šia tema. Ačiū.
1....sugalvojot idėją,
2.....gavot kapitalą,
3....atrinkot darbuotojus ir t.t.
Žodžiu nuo iki. Mano galvoj kirba įvairios mintys ir norėčiau jas realizuoti, todėl noriu tiesiog jūsų istorijų, patarimų šia tema. Ačiū.
O man labai įdomu, kiek gi mamų iš šio forumo turi SAVO verslą...
Lona, o apie kurią sritį galvoji? Ir ar verslui būtiną pradinį kapitalą jau turi, ar mąstai apie banko paskolą?
Turėčiau aš pinigėlių - tikrai įgyvendinčiau vieną idėją
Deja, vien idėja, kad ir kokia geniali būtų, be finansų nieko verta...

Lona, o apie kurią sritį galvoji? Ir ar verslui būtiną pradinį kapitalą jau turi, ar mąstai apie banko paskolą?

Turėčiau aš pinigėlių - tikrai įgyvendinčiau vieną idėją

kooperuokites

Turiu ir as keleta ideju. O pinigeliu ne
Bet mano bizniai labiau sau... nei pinigams daryti.

NA mes kazka su vyrelio bandem, man baisoka buvo del rizikos ir t.t., naktim prabusdavau ir galvodavau, bet vyras buvo uzssikiedes, abu buvom tada BEDARBIAI. Pradejom nuo lankymosi visokiuose institucijose ir suzinojom apie mokescius, lengvatas, nuejom i mokesciu inspekcija, sodra, darbo birza ir pan. KAi issiaiskini viska ne taip baisu... Bet praejo pora metu ir reikia veikla keisti, tai va sunkiausiai ideja, ir svarbu kad ji patiktu paciam sau, lengviau patiketi savo sekme ir eiti link jos...