Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas

Ditka kokiam tu mieste? Nes mano paskutine ideja pritaikyta vieno miesto poreikiams, as turiu gera tokio reikalo pavyzdi, zinau konkurentus. O beje babkes is kazkur privaciai ar oficialiai zinai kur gauti?
Atsakyti
Lona, as is Vilniaus. O babkes turiu privaciain
Atsakyti
Manau, netinka, nes as is Jonavos.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 04 21, 17:13)
Manau, netinka, nes as is Jonavos.

Atmink, kad geriau orientuotis i didmiesti ir gal galesi pritaikyti savaja ideja ir didmiesciui, pasverki visus uz ir pries mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano brangiausias jau antra firma kuria ir reik pasakyt su dideliu entuziazmu, nes su pirmaja viskas labai neblogai ejosi. Kol jo nepazinojau net nepagalvodavau apie tai, o dabar vis labiau man darosi aisku, kad tai vienintelis tikras kelias (bent jau man).

Is kur pradziai babkiu gaut, va kas mane ypac domina

o ka tu turi mintyje kalbedama apie "pradines babkes"? Ar butina pradini kapitala UAB (10 tukst)? Ar tiesiog reikalingus pinigus irankiams ir kitiems dalykams supirkti? Kas del UAB tai manau verta pagalvoti is pradziu ar tikrai reikalinga tokia teisine forma. juk UAB tik toki privaluma turi, kad riboja atsakomybe bankroto atveju- jeigu imone prasiskolinus tai skoloms padengti imamas tik imones turtas, o ne savininku privatus. Taciau jeigu nesiruosiate is banku pinigu skolintis ar is dar kur nors, tai sitas privalumas savaime nuplaukia. Tada labai paranku butu individuali imone, as manau.

kada metas pradeti savo versla

Cia idomus klausimas. As manau, kad teisybe yra kazkur tarp abieju jusu su vyru nuomoniu. Zinoma, galima visko ismokti paciam su konkurentais kovojant, bet cia didele rizika ir labai greitai pralaimeti kova. is kitos puses nebutina paciam buti labai geru darbininku, kurkas svarbiau moketi tokius labai gerus atpazinti ir sugebeti organizuoti darba.
Bet kuriuo atveju, as savaji versla isdrysiu pradeti turbut tik po keleriu metu normalaus darbo kokioj nors imonej. linkiu visoms verslininkems geriausios sekmes, mes dalijames tom paciom svajonem! smile.gif
Atsakyti
Mintis kurti savo versla atsirado senokai. As ta minti pasejau, paskui laisciau, brandinau ne vienus metus. Tol, kol jau gerai zinojau - ko as noriu, kaip noriu ir kaip viska reikia daryti.
Iki tol ne viena naktis prabego prie naktines lempeles beskaiciuojant ir besvarstant visokius variantus. Mintyse vis regejau jau klestincia savo imone.
Zodziu rimtai sirgau sia ideja. Dienom rinkau informacija, naktim skaiciavau ar svajojau...
Dabar esu jau ant savo verslo slenkscio - mano (tai tik siaip parasiau, is tiesu, turiu partneriu) imone turi pradeti savo veikla rudeni.
Biznio planas yra apgalvotas ir daugiaplanis. T.y. zinau, kuri verslo dalis bus mano maitintoja, kuri duos pelna veliau ir t.t.
Tarp kitko, kai emiau generuoti savo verslo ideja, aplink mane eme burtis reikiami zmones, kurie dabar taps mano partneriais. Taigi, tenka patiketi "Pasąmonės galių" teorija g.gif

Zinau, kad gal bet kuris vyras butu tai padares zymiai greiciau nei as, bet, matyt, turejau tam subresti.
Atsakyti
As ir galvoju apie savo versla, bet nieko nesugalvoju. Gal kas burtis nori ir bendrai rutulioti ideja ir ja padirbti iki verslo pradejimo ir isibegejimo? Pinigu siek tiek startui tureciau. Versla noreciau kurti sudarius sutarti, kas kaip, kada ir uz ka atsako.
Tad jei kokiu ideju turite, bet truksta ryzto, prasome pasidalinti mintimis. Gal kas "uzkibs" ir butu galima isrutulioti iki pelningo dalyko.
Atsakyti
As ir galvoju apie savo versla, bet nieko nesugalvoju. Gal kas burtis nori ir bendrai rutulioti ideja ir ja padirbti iki verslo pradejimo ir isibegejimo?

su tokiom mintim ( burtis rutulioti ideja ir pan. kaip sakant kol tu rutuliosi ideja kiti jau sedes prie derybu stalo rolleyes.gif )vargu ar kada kas išeis, su verslu būna taip arba čia ir dabar arba niekad cool.gif
SĖkmės 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru taip pat turim idėjų jis savų aš savų, bet tikrai dar nesubrandinau iki to, kad galėčiau pradėti savo verslą.
Kas rašė dėl didmiesčių, tai jo dičiausi pelnai ten, bet juk nuomos mokesčiai ir visa kita taip pat didžiausi. Todėl geriau pasirinkti strategine vietą kuri neštu pelną ir nedidmesčiuose.
Juk ir patirtis rodo, kiek didmesčiuose, net patys geriausi neišsilaiko. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Aš naujoji šios svetainės dalyvė.Draugė patarė čia apsilankyti.Norėčiau įkurti savo avalynės,rankinių ir bižuterijos parduotuvę. Pradinį kapitalą, patalpas, įmonę turiu. Norečiau rasti verslo partnerių, kurie galėtų tiekti šias prekes konsignacijos pagrindais ar parduotų geromis kainomis. Parduotuvė - ne didmiestyje.
Iš anksto dėkoju už patarimus ir pasiūlymus!
Atsakyti
jo viskam reikia daug pinigu ir laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mysti @ 2005 09 17, 17:15)
jo viskam reikia daug pinigu ir laiko ax.gif

Labiausiai reikia daug proto. smile.gif

Verslui idėją turiu neblogąsmile.gif , vat kas mane stabdo, tai istatymai, mokesciai ir t.t., nes sioje srityje esu visai zalia blush2.gif .
Gal galetumete kas pasidalinti savo ziniomis ar patirtimi kaip atliekami tie imones registravimo formalumai step by step, o gal geriau patenta issipirkti ar kaip kitaip formintis, kaip laisvai dirbantis ar kazkas panasaus, gal padetumet kas man susigaudyti sioje painiavoje, ar kokia gera nuoroda galetumet imest, kur namie sedinti, bet amzinai laiko neturinti mamyte galetu apie tai pasiskaityt. 4u.gif
Atsakyti