Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Lucero @ 2013 03 29, 18:31)
kad as nesu tikra kaip ziuretis......... ko butent vengti kad nekiltu cukraus kiekis? suprantu kad saldumynu, bet rodos nevalgau ju taip baisiai......... daugiau bandeles... g.gif

biggrin.gif doh.gif biggrin.gif tai badeles lygu saldainiams..., kad cukrus nekiltu ribojami angliavandeniai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita0316 @ 2013 03 31, 20:19)
Laba.Labai norejau paklausti ar nors vienai is jusu svaigo galva?

momentinis galvos, svaigimas pasireiksdavo daznai, buvau net rasiusi temoje, toks trmpalaikis, malonus netgi unsure.gif , bet negaliu teigti, kad tai nuo skydliaukes, bet kad kankindavo rytiniai galvos skausmai neislipus is lovos-faktas, dabar jau ne...
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 04 01, 12:40)
Sveikos mergaites. Zinot galvoju apie kudiki, bet labai bijau. Del sveikatos savo bijau to nestumo.

Jei bijosi, tai niekada gali ir nepabandyti tapti mama ir nesuzinosi, kad tas jausmas nuostabus, tiesiog nesi vienintele moteris, kuria aplankytu baimes jausmas del savo ar kudikio sveikatos, bet kas nerizikuoja, tas negeria sampano, arbaneturi vaiku smile.gif tadpirmyn i trasa, kol esijauna, nes senstant sens ir organizmas, dar daugiau ligu islys, arba isikalbesi...o pastojusi, tiesiog labiau saves ziuresies, daugiau tyrimu pasidarysi ir turesi sveika kudiki...sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 01, 23:31)
pirmyn i trasa, kol esijauna, nes senstant sens ir organizmas, dar daugiau ligu islys, arba isikalbesi...o pastojusi, tiesiog labiau saves ziuresies, daugiau tyrimu pasidarysi ir turesi sveika kudiki...sekmes 4u.gif

Aciu uz optimizma 4u.gif

Labukas visom. Apsivalgiau per velykas, druskos padauginau, tai visa istinau, ziedas nebetelpa ant pirsto doh.gif zinau kad su musu liga druskos reik ribot, bet as surumo megeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 02, 10:51)
Aciu uz optimizma  4u.gif

Labukas visom. Apsivalgiau per velykas, druskos padauginau, tai visa istinau, ziedas nebetelpa ant pirsto doh.gif  zinau kad su musu liga druskos reik ribot, bet as surumo megeja  biggrin.gif

Aš tai lasisos prisikirtau,žinau negalima bet juk šventes,o aš ją taip megstu blush2.gif dabar vėl stengiuosi maitintis taip kaip ir priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 04 02, 11:41)
Aš tai lasisos prisikirtau,žinau negalima bet juk šventes,o aš ją taip megstu blush2.gif dabar vėl stengiuosi maitintis taip kaip ir priklauso biggrin.gif

Negalima? Gal galima nuorodą, kur išdėstyti visi "galima-negalima" su argumentais? Jaučiu, kad Jūsų sakomas "negalima" yra labiau "nerekomenduojama".
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 02, 12:08)
Negalima? Gal galima nuorodą, kur išdėstyti visi "galima-negalima" su argumentais? Jaučiu, kad Jūsų sakomas "negalima" yra labiau "nerekomenduojama".

Taip sake gydytojas smile.gif jeigu prie musu ligos jodas negerai,tai as jo ir vengiu,norit sakykit "negalima" norit "nerekomenduojama" didelio skirtumo nematau g.gif Zinoma suvalgiau ir nemiriau lotuliukas.gif Bet gydytojo nurodymus stengiuosi vykdyti pioneer.gif
Atsakyti
as tai nekokia paciente... valgau per daug cukraus, per daug druskos.... eh... kas einam i dieta nuo siandien? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 04 02, 12:27)
Taip sake gydytojas smile.gif jeigu prie musu ligos jodas negerai,tai as jo ir vengiu,norit sakykit "negalima" norit "nerekomenduojama" didelio skirtumo nematau g.gif Zinoma suvalgiau ir nemiriau lotuliukas.gif Bet gydytojo nurodymus stengiuosi vykdyti pioneer.gif

Lašiša pati viena kažkuo blogai ar ir kitos riebios žuvys? Nesakė dėl kokios priežasties? Man tai gydytojai absoliučiai nieko nerekomendavo dėl maisto.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 02, 13:09)
Lašiša pati viena kažkuo blogai ar ir kitos riebios žuvys? Nesakė dėl kokios priežasties? Man tai gydytojai absoliučiai nieko nerekomendavo dėl maisto.

Jokios jurines zuvies,nes jose yra jodo 4u.gif dar juros kopustu,joduotos druskos ir netepti ant zaizdu jodo.Gal kitos merginos dar si sarasa papildys 4u.gif
Atsakyti
Va, pagūglinau paskubomis. Apie lašišą nerašo, kad tai būtų food to avoid g.gif Kaip tik, rekomenduoja vartoti žuvų taukus, pasitarus su gydytoju. Užtat nerekomenduojama daug mano mėgstamų daržovių, tik mažais kiekiais ir term. apdorotas: brokoliai, kopūstai, žied. kožūstai, lęšiai (ką tik sukirtau lęšių mišrainės), dar daug kitų, o sąrašo gale braškės.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 02, 13:28)
Va, pagūglinau paskubomis. Apie lašišą nerašo, kad tai būtų food to avoid g.gif  Kaip tik, rekomenduoja vartoti žuvų taukus, pasitarus su gydytoju. Užtat nerekomenduojama daug mano mėgstamų daržovių, tik mažais kiekiais ir term. apdorotas: brokoliai, kopūstai, žied. kožūstai, lęšiai (ką tik sukirtau lęšių mišrainės), dar daug kitų, o sąrašo gale braškės.

sveika, labai sudominai, gal galetum nuoroda imesti apie tai smile.gif
mergaites-viska galima, bet su saiku, su gera nuotaika, juk nevalgom savaite jurines zuvies, esu tikra, kad viena karta savaiteje jos issikepus, bus blogai,
mano pastebejimai del tiroksino isisavinimo, nepakeitus dozes
valgau po val laiko, vartoju labai mazas vit c dozes,
Atsakyti
Mergaites o kaip su kontraseptikais?

pas mane jokio normalaus ciklo, dabar is vis... pora dienu patepa, savaite ramu, vel tepa pora dienu, vel savaite ramu... pavargau jau... mastau apie KT... ar mums jos labai nerekomenduojamos ir siaip ka zinot apie tai...

is vis esu pikta, pavargus, nemiegu ir pan...
Atsakyti