Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(lolita4611 @ 2013 04 11, 15:51)
tth 40 tai cia hypo jums ane? o gydo kokia doze tirkosino? man jau pries 2 metus liepe gert bet tempiu guma gal organizmas susitvarkys, nes tiroksinas visai nualins dar bent kiek veikiancia skydliauke ir si pasiduos... tik va nervuoja sirdi skaudinet pradejo, bet sportavau nemazai gal todel blink.gif
tiroksinas negydo ligos tik simptomus doh.gif  aisku kai zmogus nepaeina tada taip blogai reik kazka daryt..bet kol dar pakenciama,, tai ir kenciu smile.gif

man pasalinta visa skydliauke, nepiktybine buvo, todel man belieka tiroksinas,
man jau 3 metai, kai raso sunki pooperacine hipotireoze, keista, net neigaluma padidino,
kai gauni pazyma, joje surasyti ligu kodai, pagal tai ir suradau, kad hipotireoze irgi man pritaikyta neigalumui,
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 04 11, 16:54)
kiek turiu pazystamu bendradarbiu senesniu jau, visom suvare su tiroksinu sirdi medikai doh.gif

Thyroksino nevartojau niekad. Ydomu, per kiek laiko pasireiskia tos problemos su sirdute?
Ta thybona vartoju ne taip ilgai, gal kokius metus. Kol kas su sirdute bedu jokiu neturiu. Tik, kaip jau rasiau pradejus vartot truputi permusinejo. Turiu nedidele sirdies yda: mitralinio voztuvo nesandaruma. Siaip nieko ypatingo del to, mildronato tik tenka pagert po kursa is reto. Tikiuosi ateityje neiskils jokiu didesniu bedu.
O gal cia forume dar kas naudoja ta thybona? Ar paveike kam nors jis sirdute?
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2013 04 11, 16:03)
Thyroksino nevartojau niekad. Ydomu, per kiek laiko pasireiskia tos problemos su sirdute?
Ta thybona vartoju ne taip ilgai, gal kokius metus. Kol kas su sirdute bedu jokiu neturiu. Tik, kaip jau rasiau pradejus vartot truputi permusinejo. Turiu nedidele sirdies yda: mitralinio voztuvo nesandaruma. Siaip nieko ypatingo del to, mildronato tik tenka pagert po kursa is reto. Tikiuosi ateityje neiskils jokiu didesniu bedu.
O gal cia forume dar kas naudoja ta thybona? Ar paveike kam nors jis sirdute?

o kodel thybona ne tiroksina geriat? jums hypo? mase kuno neauga? ax.gif as beje ir ta voztuvo prolspsa turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 11 balandžio 2013 - 15:05
Kol nezinojau apie problemas su skydliauke,man sirdele irgi permusinedavo kai pradejau gerto tiroksina (nuo 25) ties 50 visi permusimai baigesi,tai sakyciau kad man jis kaip tik padejo g.gif nors geriu tiroksina dar tik 3 men.tai patirties dar daug neturiu,bet savijauta tikrai zymiai pagerejo.
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 04 11, 17:04)
o kodel thybona ne tiroksina geriat? jums hypo? mase kuno neauga?  ax.gif as beje ir ta voztuvo prolspsa turiu

Na, man gydytojas taip paskyre. Man pasalinta puse skydliaukes ir hormonai kaip ir dar normoje buvo bet jau ant zemutines ribos. O palyginus su rezultatais pries operacija, tai skyresi nemazai. Mane operaves gydytojas stebejo dar metus laiko ir siule kentet prasta savijauta ir negert thyroksino, nes atseit iskentesi metus, kitus, tada skydliauke ipras dirbt be pagalbos ir atsistatys. Tai po operacijos 2 metus negeriau nieko. Nu, bet savijauta: svoris priaugo, ne tik tingine pasidariau, bet jegu jau niekam neturejau, mano mmm visiskai sutriko... Gine priezasties nerado. Issiskaitinejau cia visas temas, na ir kreikiausi i Kazanaviciu. Jis skirtingai cia vertinamas. Vieni giria, kiti peikia. Brangu pas ji, ir vaistai brangus: kaip supratau, tai visus jis tuo Thybonu gydo.
Na, bet savijauta man nuo jo gydymo gereja.
Atsakyti
na va matote, kiek merginu, tiek nuomoniu smile.gif
ir niekas negali pasakyti-kodel,
suprantama, kad tiek thybonas, tiek tiroksinas -tai vaistai, kad ir kiek medikai sakytu, kad tiroksinas tai horonas, bet jis pagamintas cheminiu budu ir toki grazu neprimena tikrojo hormono, o tik imituoja ji, bet tai tik mano nuomone,
mildronatas tikrai geras dalykas, pageriu ir as jo laiks nuo laiko
Papildyta:
sory, hormonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2013 04 11, 16:15)
Na, man gydytojas taip paskyre. Man pasalinta puse skydliaukes ir hormonai kaip ir dar normoje buvo bet jau ant zemutines ribos. O palyginus su rezultatais pries operacija, tai skyresi nemazai. Mane operaves gydytojas stebejo dar metus laiko ir siule kentet prasta savijauta ir negert thyroksino, nes atseit iskentesi metus, kitus, tada skydliauke ipras dirbt be pagalbos ir atsistatys. Tai po operacijos 2 metus negeriau nieko. Nu, bet savijauta: svoris priaugo, ne tik tingine pasidariau, bet jegu jau niekam neturejau, mano mmm visiskai sutriko... Gine priezasties nerado. Issiskaitinejau cia visas temas, na ir kreikiausi i Kazanaviciu. Jis skirtingai cia vertinamas. Vieni giria, kiti peikia. Brangu pas ji, ir vaistai brangus: kaip supratau, tai visus jis tuo Thybonu gydo.
Na, bet savijauta man nuo jo gydymo gereja.

idomiai, o kodel salino puse skydlaiukes? doh.gif g.gif
Papildyta:
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt

idomumo delei g.gif
Atsakyti
man ir patinka mildronatas...
Atsakyti
o kaip jums atmintis?
as iseinu pro duris jas uzrakinu ir galvoju uzrakinau ar ne...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 11, 18:54)
o kaip jums atmintis?
as iseinu pro duris jas uzrakinu ir galvoju uzrakinau ar ne...

doh.gif biggrin.gif man tas pats, bet sieju su senatve jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 04 11, 14:58)
man pasalinta visa skydliauke, nepiktybine buvo, todel man belieka tiroksinas,
man jau 3 metai, kai raso sunki pooperacine hipotireoze, keista, net neigaluma padidino,
kai gauni pazyma, joje surasyti ligu kodai, pagal tai ir suradau, kad hipotireoze irgi man pritaikyta neigalumui,

Gal gali plačiau paaiškinti apie "pritaikyta neigalumui". Man taip pat visa išpjauta. gali AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnyte: 11 balandžio 2013 - 17:17
QUOTE(xiuke @ 2013 04 11, 18:06)
doh.gif  biggrin.gif man tas pats, bet sieju su senatve jau biggrin.gif

man 27... negi jau einu link senatves....
Atsakyti