Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Lucero @ 2013 05 12, 19:45)

ziuriu jau net kelios geriat naktim ir geri atsiliepimai unsure.gif  g.gif  tai gal rysiuos ir as gerti... g.gif  bet as ir taip sunkiai uzmiegu nakti o tiroksina isgerus jauciu visai galiu nebeuzmigt biggrin.gif

maziau baimes, mes su tavim 4u.gif
as pabudus nakti geriu, nzn ar sutapimas ar man geriau taip geriant... bet geriu kokia 4-5val
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 12, 21:10)
maziau baimes, mes su tavim  4u.gif
as pabudus nakti geriu, nzn ar sutapimas ar man geriau taip geriant... bet geriu kokia 4-5val

labas rytas, man ir gydytoja patarė taip gerti, nes man dar ryte reikia gerti ir omeprozoli, o šie vaistai tarpusavyje nelabai draugauja.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 05 13, 06:48)
labas rytas, man ir gydytoja patarė taip gerti, nes man dar ryte reikia gerti ir omeprozoli, o šie vaistai tarpusavyje nelabai draugauja.

va , butent. as net nebegeriu omperzalio nors reik, o kelinta val tu geri ta tiroksina??
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 13, 07:51)
va , butent. as net nebegeriu omperzalio nors reik, o kelinta val tu geri ta tiroksina??

įvairiai, būna ir 4 ir 5 ryto, tada aš paprastai nubundu. tuomet ir išgeriu,
Atsakyti
siryt isgeriau 5 nubudus smile.gif oras tas klaikiai veikia... tai karsta tai salta... doh.gif doh.gif
cia kazkas geria del kepenu fermentus del tiroksino
o man va su kepenim viskas ok, bet kasa streikuoja, dabar galvoju nuo ko ji pasilpo ar nuo maisto kokio ar nuo tiroksino keturiu metu vartojimo g.gif gal cia yra turinciu ar turejusiu bedu su kasa?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 13, 08:10)
siryt isgeriau 5 nubudus smile.gif oras tas klaikiai veikia... tai karsta tai salta... doh.gif doh.gif 
cia kazkas geria del kepenu fermentus del tiroksino
o man va su kepenim viskas ok, bet kasa streikuoja, dabar galvoju nuo ko ji pasilpo ar nuo maisto kokio ar nuo tiroksino keturiu metu vartojimo g.gif gal cia yra turinciu ar turejusiu bedu su kasa?

pas mus šianakt iš vis buvo košmaras griaudėjo, žaibavo, siaubas kažkoks, tai ta proga ir tiroksiną išgėriau, o vidaus organus man tirs penktadieni, tai net nežinau ką ras.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 05 13, 08:05)
įvairiai, būna ir 4 ir 5 ryto, tada aš paprastai nubundu. tuomet ir išgeriu,

Aš panašiai irgi geriu. Ryte energijos nemažai būna. Šiaip visai neblogai jaučiuos, Birželį reiks pas Šidlauską varyt kontrolei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 13 gegužės 2013 - 08:37
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 05 13, 08:32)
Aš panašiai irgi geriu. Ryte energijos nemažai būna. Šiaip visai neblogai jaučiuos, Birželį reiks pas Šidlauską varyt kontrolei.

ir man birželį, bet aš lėksiu į Santariškes, noriu kitos nuomonės, o šiaip lankausi Panevėžyje.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif suzinojau TTH - 1,11 bigsmile.gif paskutini kart gruodi darytas tai buvo berods 1, 19 g.gif nebepamenu bet irgi 1,.... smile.gif
labai dziaugiuos kad nereik didint tiroksino ...... ir panasu kad saule aktyvina man ta skydliauke kad tth pakrito ir toks drebulys nervingumas atsirado toks g.gif jauciuos lyg kavos uzvartojus...sirdis daznai musa...pasirodo aktyveja.. vasara galima net maziau gert tiroksino, sake endo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 12, 20:45)
jo... cia praejusia savaite taip kaitino, kad vos neuzsilenkiau, si savaitgali jutaus tokia isvargus, kad dienom uzmiegu ant kiekvieno kampo....

ziuriu jau net kelios geriat naktim ir geri atsiliepimai unsure.gif  g.gif  tai gal rysiuos ir as gerti... g.gif  bet as ir taip sunkiai uzmiegu nakti o tiroksina isgerus jauciu visai galiu nebeuzmigt biggrin.gif

sveikos 4u.gif
gal bandei naktį gerti?
aš nusvilau saulėje, kaklo sritį, kur skydliaukė panašiai, jetau, kad iškilo puslelėm netgi doh.gif , daug kartų esu nusvilusi per gyvenimą, bet, kad pūslėm išverstų-neteko doh.gif ir tik tą vietą, o nusvilau ir veidą, pečius...nežinau, man jau paranoja ta skydliaukė...
Atsakyti
Sveikos. nu meginau pora naktu paryciui isgert, bet va turiu beda su ta savo galva biggrin.gifD ar esat jus kada isgerusios dviguba doze ?? as geriu simta mg, pvz penkta isgerus as jei dar miegu, kokia desimta atsikelus buna net nepamenu geriau ar negeriau, labai bijau , kad kada nors isgersiu dvigubai... gautus du simtai mg ... ohmy.gif kazin neuzsilenkciau ? biggrin.gif

mane siom dienom taip pykina, sakes...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 15, 08:38)
Sveikos. nu meginau pora naktu paryciui isgert, bet va turiu beda su ta savo galva biggrin.gifD ar esat jus kada isgerusios dviguba doze ?? as geriu simta mg, pvz penkta isgerus as jei dar miegu, kokia desimta atsikelus buna net nepamenu geriau ar negeriau, labai bijau , kad kada nors isgersiu dvigubai... gautus du simtai mg ... ohmy.gif kazin neuzsilenkciau ? biggrin.gif

mane siom dienom taip pykina, sakes...

As dabar prie lovos pasidedu viena tablete kad nesusimaisyciau
Atsakyti