Jei pas mane tik toks tth,tai gal man tiroksino is vis nereikia gerti,per echo mato skydliaukes letini uzdegima,bet gal ta skirtuma kontraceptikai isbalansuoja???
QUOTE(Jigsaw @ 2013 05 19, 19:28)
Jei pas mane tik toks tth,tai gal man tiroksino is vis nereikia gerti,per echo mato skydliaukes letini uzdegima,bet gal ta skirtuma kontraceptikai isbalansuoja???
o kaip jus jauciates?
Sveikos... jauciuos klaikiai... del karsciu... net mmms atejo visa savaite anksciau........ sirdis tabaluoja..... net ne mms o tepliojimas ... mms bus po savaites
ir visada taip PER KARSCIUS.... praejusia vasara ir vargau su tepliojimais, gine nieko nerado..

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 19, 19:34)
o kaip jus jauciates?
jauciuosi gerai,taip pat kaip ir negerdavau tiroxino.
QUOTE(Jigsaw @ 2013 05 20, 12:24)
jauciuosi gerai,taip pat kaip ir negerdavau tiroxino.
jei nesijautet blogai tai net nzn
Man ir per karscius sunku
Kakla spaudzia, sirdi... seniau tikrai lengviau karscius pakeldavau
Gerai, kad jau atves

Merginos, o jus kakle ka nors jauciate? Man toks kaip smaugimo jausmas apacioje,a rtaip kaip kas pastrige butu... jau koki menesi (su pertraukelemis).
Ciuosiu rytoj pas gydytoja uzsiregistruoti...is pradziu galvojau praeis - bet nepraeina..
ilindau cia pasiskaitineti kas ir kaip..
plaukai nenormaliai slenka. Idomu paskui ataugs ar ne, nes jau virsugalvis sviecia - baisu darosi
Ciuosiu rytoj pas gydytoja uzsiregistruoti...is pradziu galvojau praeis - bet nepraeina..
plaukai nenormaliai slenka. Idomu paskui ataugs ar ne, nes jau virsugalvis sviecia - baisu darosi

QUOTE(Carollina @ 2013 05 20, 22:18)

Man kuokstais slinko pries diagnoze ir tiroksina

QUOTE(panterra9 @ 2013 05 20, 22:38)
Man kuokstais slinko pries diagnoze ir tiroksina
Pradejus gerti tiroksina gerokai sumazejo slinkimas, bent jau man padejo susitvarkyti 

o plaukai atauga nor po truputi?
QUOTE(Carollina @ 2013 05 20, 23:29)
Man prieš diagnoze irgi labai slinko plaukai, ir nagai labai silpni, o pradėjus vartoti tiroksina pamažu reikalai taisosi, neseniai buvau kirpykloje ir man sakė kad auga nauji, tai yra viltis kad ataugs.

Papildyta:
QUOTE(Carollina @ 2013 05 20, 21:18)
Merginos, o jus kakle ka nors jauciate? Man toks kaip smaugimo jausmas apacioje,a rtaip kaip kas pastrige butu... jau koki menesi (su pertraukelemis).

Aš labai dažnai jaučiu smaugimą kakle, ir tas pastrigusio kąsnio jausmas jausmas yra, kartais praeina, o kartais taip noris kažką nuryt.
QUOTE(Carollina @ 2013 05 21, 00:29)
Na plaukai juk visalaik auga, o tai , kad taip nebeslenka 'padidina' kupeta ant galvos