Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Carollina @ 2013 05 21, 00:29)
o plaukai atauga nor po truputi?

Manau jei tinkama doze vaisto, tai su laiku atsistatys viskas i vieta 4u.gif o plaukai juk auga, jei kiti nustos slinkti tai turetu viskas eiti tik geryn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 05 20, 21:38)
Man kuokstais slinko pries diagnoze ir tiroksina doh.gif Pradejus gerti tiroksina gerokai sumazejo slinkimas, bent jau man padejo susitvarkyti  4u.gif

man ir iki diagnozes ir tiroksino nezmoniskai slinko plaukai, daugiau nei puses plauku savo netekau verysad.gif o dabar jau po truputuka atsistatineja,bet vis vien nepamirstu stiprinanciu plaukus priemoniu kartas nuo karto smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal nečia užtaikiau,bet vistiek.
Vyrui diagnozuota striuma, ar labai pavojinga sveikatai ? blink.gif
Paskaičiau,kad gali buti nevaisingumo priežastis,o mes kaiptik niekaip nepastojame verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 19, 19:43)
Na ka, dvi savaites su Thybonu....

na, ir kaip savijauta?
Atsakyti
Pasidariau tyrimus ir supratau kodėl taip baisiai plakė širdis drebėjo rankos.
Mano TTH tik 0,081 Liepė mažint dozę nuo 150 iki 125 penkias dienas, o po to pereiti prie 100. Birželio gale vėl darysiu tyrimą.
Atsakyti
sveikos merginos, niekur neradau atsakymo, ar tyrimo diena gerti tiroksina ar ne?
nuomones priestaringos, mediku irgi, kaip darote jus, ar labai skiriasi rezultatai?
Atsakyti
Aš geriu. Jei kalba eitų apie vaisto nutraukimą, kaip pav stebėt būsena ar reikalingas dar tiroksinas ar ne, tai reiktų negert ir ne tik tą dieną, bet dabar žiūrima kaip skydliaukė elgiasi vartojant tam tikrą dozę. Negėrus gali TTH pakilt ir nebus tikslaus rezultato. Todėl tą dieną vartoju tiroksiną kaip priskirta
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 24, 12:36)
sveikos merginos, niekur neradau atsakymo, ar tyrimo diena gerti tiroksina ar ne?
nuomones priestaringos, mediku irgi, kaip darote jus, ar labai skiriasi rezultatai?

Kiekviena karta registruojantis pas gydytoja man primena,kad ta diena tiroksino negerciau
4u.gif (lankausi pas Sidlauska)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 24, 13:36)

Šidlauskas liepia negerti tyrimo dieną, kitur skaičiau, kad jei išgerta tyr. rezultatas gali skirti, tad būtina informuoti gydytoją, jis turi žinoti paklaidas su ir be tiroksino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 24, 12:36)

As gerciau 4u.gif Man nuo 50 mg tiroksino TTH buvo 0,008. Sumazino iki 25mg. Taip isejo, kad savaite pries tyrima pasibaige tikroksinas ir neturejau daugiau. TTH iskart soktelejo iki 30,09. Aisku viena diena ytakos neturetu, bet su jusu situacija, gerciau 4u.gif
Atsakyti
Juk tiroksinas taip greitai nepereina į kraują. Išgeriu ryte ir po poros val jau poliklinikoje darau tyrimą.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 24, 08:44)
Pasidariau tyrimus ir supratau kodėl taip baisiai plakė širdis drebėjo rankos.
Mano TTH tik 0,081 Liepė mažint dozę nuo 150 iki 125 penkias dienas, o po to pereiti prie 100. Birželio gale vėl darysiu tyrimą.

QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 24, 13:35)
As gerciau 4u.gif Man nuo 50 mg tiroksino TTH buvo 0,008. Sumazino iki 25mg. Taip isejo, kad savaite pries tyrima pasibaige tikroksinas ir neturejau daugiau. TTH iskart soktelejo iki 30,09. Aisku viena diena ytakos neturetu, bet su jusu situacija, gerciau 4u.gif

Bet kaip keista, mano TTH sumazejo per pusmeti nuo 1,67 iki 0,085 , o man paliko ta pacia doze 50 mg g.gif
Zadejau eiti privaciai kitos nuomones, bet niekaip neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti