As tai panikoj siuo metu

situacija pas mane tokia, kad: apie savo skydliaukes sutrikimus suzinojau pries kokius 3 metus, tada buvau jau pagimdzius dukryte. Tyrimu atsakymai nebuvo tragiski (TTH-17, ATPO 230), apsilankiau pas ta pati Sidlauska, geriau Tiroksina, pakrito TTH iki 12, pageriau dar kuri laika ir nustojau gert

tiesiog taip, is oro, galit nesmerkt, labiau nei pati sau ant sazines neuzlips man niekas. Pastojau, isnesiojau suneli, viskas liuks. Visai neseniai pajutau, kad vel skydliauke isdidejo, aisku, tyrimai jau labai blogi, Sidlauskas nebyliai isbare, kad nescia negeriau vaistu ir dar isklausinejo, kaip vaikutis auga. Pries gera menesi pas maziuka ant kojytes pastebejau Vitiligo deme, paskaicius internete net nusterau, kad gali sukelt skydliaukes sutrikimai. Pediatre patvirtino, kad tikrai Vitiligo ir kad jos praktikoj beveik visi atvejai buvo del skydliaukes

antradieni keliauju su maziuku pas endokrinologe, taip bijau, kad neklauskit, o apie savigrauza ir patyliu. Meldziuosi, kad tik nebutu igimtos hipotirozes