As tai siandien taip suuuper prasiblaskiau
Buvau parodoj Transbaltika,ekspozicijoj buvo daug fainu masinyciu,perejau visas,pasedejau,apie technine dali issiklausinejau,visose isreguliavau sedynes pagal save
(o as maza,ir po manes nelabai kas gali ilysti
,o kaip sureguliuoti furu sedynes-kas nevazineja,tas nezino
).Savo svajoniu masina turejau galimybe uzvesti ir pasiklausyti variklio...mmm...koks malonus murkimas...labai norejosi vaziuoti,tiesiog vos neapsizliumbiau (bet cia is laimes,kad svajoniu masinoje gavau pasedeti, ir dar ir uzsivesti...bliamba ,Scanios atstovai net nenutuoke,kaip rizikuoja duodami man raktelius
).Perejau visus vilkikus kokie tik ten buvo
labai rimtai bresta mintis kitamet dalyvauti Volvo trucks eko vairavimo varzybose...labai ikalbinejo dar siemet,bet kad man biuletenis...
denaxa, tu gal iš tų kelių procentų moterų fūrisčių?
o prie siemens šiandien buvo nedidelis slalomukas, gaila tik, kad oras momentais nekoks buvo, teko stabdyt varžybas, peršlapau kiaurai.
o prie siemens šiandien buvo nedidelis slalomukas, gaila tik, kad oras momentais nekoks buvo, teko stabdyt varžybas, peršlapau kiaurai.
QUOTE(džu @ 2014 05 10, 18:48)
Ne,as autobusa vairuoju,bet furos teises irgi turiu,vaziuot galiu
Papildyta:
As tik dabar pastebejau,kokioj mes cia temoj
truputį
QUOTE(denaxa @ 2014 05 10, 19:42)
Juodai
Jo,butu gerai kad pravalytu musu pezalus,gal uzmatys ir ateis tvarkos padaryti
Kaip suprantu jūs merginos visai neblogai automobiliuose nusimanot, tai norėčiau jūsų patarimo. Planuoju įsigyti savo pirmąjį mašiniuką, tik, kad biudžetas jam yra labai minimalus, (iki 2000, max 3000), nors kita vertus didelių norų ir neturiu: kad būtų ekonomiškas(daugiausiai bus važinėjama didmiestyje) ir jog pavarų dėžė būtų machaninė
tad gal turit kokių patarimų? Į kokius modelius patartumėt pasidairyti, suprantu, jog daug variantų tikrai nebus.
bijau, kad iki 2000lt visos į šrotą nusipelniusios riedėti
arčiau 3000 lt jau galima kažką ir surasti, geriau žiūrėti senesnį, bet tvarkingesnį, nei bile naujesnį ir gražesnį automobilį, nes gresia papildomomis didesnėmis išlaidomis
Sveikos, aš vis dar renkuosi...
Kažkaip buvau apsistojus ties 2005-2006 Opel Vectra, bet tada kažkaip pažiūrėjau, kad labai daug jos srebia, kad ir kokio variklio būtų, tiek benzas, tiek dyzelis. Na nebent interneto info negalima pasitikėt. Dabar galvoju, gal daugiau sukrapštyt pinigėlių ir Toyotą pirkt
Kaip suprantu, jų ir automatai labai patikimi. Bet va žiūriu kuro sąnaudas, tai kažkodėl corolla su 1,6 benzininiu srebia apie 9 (kas yra daugokai, manau), o va su 2 l tik apie 7 (mieste)
Apšvieskit mane, kaip čia yra
Kalba vis dar eina apie automatą
QUOTE(Justesea @ 2014 05 19, 12:40)
Sveikos, aš vis dar renkuosi...
Kažkaip buvau apsistojus ties 2005-2006 Opel Vectra, bet tada kažkaip pažiūrėjau, kad labai daug jos srebia, kad ir kokio variklio būtų, tiek benzas, tiek dyzelis. Na nebent interneto info negalima pasitikėt. Dabar galvoju, gal daugiau sukrapštyt pinigėlių ir Toyotą pirkt
Kaip suprantu, jų ir automatai labai patikimi. Bet va žiūriu kuro sąnaudas, tai kažkodėl corolla su 1,6 benzininiu srebia apie 9 (kas yra daugokai, manau), o va su 2 l tik apie 7 (mieste)
Apšvieskit mane, kaip čia yra
Kalba vis dar eina apie automatą 
Opel Astra gana ekonomiškos. http://www.autopolis...ji-automobiliai
Aha, žiūrėjau tas lenteles, bet kai kurie varikliai man pasirodė ir už vectras daugiau valgantys. O šiaip keista, bent šitoj svetainėj tiek Astros, tiek Vectros su 2 l varikliu valgo mažiau už 1,6 ir 1,8
QUOTE(Justesea @ 2014 05 19, 13:28)
Aha, žiūrėjau tas lenteles, bet kai kurie varikliai man pasirodė ir už vectras daugiau valgantys. O šiaip keista, bent šitoj svetainėj tiek Astros, tiek Vectros su 2 l varikliu valgo mažiau už 1,6 ir 1,8 
tai gal lyginat 2,0 dyzelį su 1,6 ar 1,8 benzinu?