Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

As tai siandien taip suuuper prasiblaskiau thumbup.gif Buvau parodoj Transbaltika,ekspozicijoj buvo daug fainu masinyciu,perejau visas,pasedejau,apie technine dali issiklausinejau,visose isreguliavau sedynes pagal save lotuliukas.gif (o as maza,ir po manes nelabai kas gali ilysti hihihi.gif ,o kaip sureguliuoti furu sedynes-kas nevazineja,tas nezino hihihi.gif ).Savo svajoniu masina turejau galimybe uzvesti ir pasiklausyti variklio...mmm...koks malonus murkimas...labai norejosi vaziuoti,tiesiog vos neapsizliumbiau (bet cia is laimes,kad svajoniu masinoje gavau pasedeti, ir dar ir uzsivesti...bliamba ,Scanios atstovai net nenutuoke,kaip rizikuoja duodami man raktelius doh.gif ).Perejau visus vilkikus kokie tik ten buvo smile.gif labai rimtai bresta mintis kitamet dalyvauti Volvo trucks eko vairavimo varzybose...labai ikalbinejo dar siemet,bet kad man biuletenis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 10 gegužės 2014 - 15:46
denaxa, tu gal iš tų kelių procentų moterų fūrisčių? smile.gif
o prie siemens šiandien buvo nedidelis slalomukas, gaila tik, kad oras momentais nekoks buvo, teko stabdyt varžybas, peršlapau kiaurai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 05 10, 18:48)
denaxa, tu gal iš tų kelių procentų moterų fūrisčių? smile.gif

Ne,as autobusa vairuoju,bet furos teises irgi turiu,vaziuot galiu smile.gif Jei butu geresnis apmokejimas ir socialines garantijos-mieliau dirbciau ant furos smile.gif
Papildyta:
As tik dabar pastebejau,kokioj mes cia temoj doh.gif Prifloodinom apsciai... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
truputį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 05 10, 19:42)
As tik dabar pastebejau,kokioj mes cia temoj doh.gif  Prifloodinom apsciai... doh.gif  blush2.gif

Juodai ax.gif Aš jau prieš savaitę norėjau jus abstabdyti, nes tikrai temą ne į temą suvarėte. O juk turėtų būti gera ir audinga tema. Iškvieskit moderatorę dabar pravalymui biggrin.gif
Atsakyti
Jo,butu gerai kad pravalytu musu pezalus,gal uzmatys ir ateis tvarkos padaryti smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu jūs merginos visai neblogai automobiliuose nusimanot, tai norėčiau jūsų patarimo. Planuoju įsigyti savo pirmąjį mašiniuką, tik, kad biudžetas jam yra labai minimalus, (iki 2000, max 3000), nors kita vertus didelių norų ir neturiu: kad būtų ekonomiškas(daugiausiai bus važinėjama didmiestyje) ir jog pavarų dėžė būtų machaninė smile.gif tad gal turit kokių patarimų? Į kokius modelius patartumėt pasidairyti, suprantu, jog daug variantų tikrai nebus.
Atsakyti
bijau, kad iki 2000lt visos į šrotą nusipelniusios riedėti smile.gif arčiau 3000 lt jau galima kažką ir surasti, geriau žiūrėti senesnį, bet tvarkingesnį, nei bile naujesnį ir gražesnį automobilį, nes gresia papildomomis didesnėmis išlaidomis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vis dar renkuosi... biggrin.gif Kažkaip buvau apsistojus ties 2005-2006 Opel Vectra, bet tada kažkaip pažiūrėjau, kad labai daug jos srebia, kad ir kokio variklio būtų, tiek benzas, tiek dyzelis. Na nebent interneto info negalima pasitikėt. Dabar galvoju, gal daugiau sukrapštyt pinigėlių ir Toyotą pirkt g.gif Kaip suprantu, jų ir automatai labai patikimi. Bet va žiūriu kuro sąnaudas, tai kažkodėl corolla su 1,6 benzininiu srebia apie 9 (kas yra daugokai, manau), o va su 2 l tik apie 7 (mieste) g.gif Apšvieskit mane, kaip čia yra biggrin.gif Kalba vis dar eina apie automatą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 19 gegužės 2014 - 10:43
QUOTE(Justesea @ 2014 05 19, 12:40)
Sveikos, aš vis dar renkuosi... biggrin.gif Kažkaip buvau apsistojus ties 2005-2006 Opel Vectra, bet tada kažkaip pažiūrėjau, kad labai daug jos srebia, kad ir kokio variklio būtų, tiek benzas, tiek dyzelis. Na nebent interneto info negalima pasitikėt. Dabar galvoju, gal daugiau sukrapštyt pinigėlių ir Toyotą pirkt g.gif Kaip suprantu, jų ir automatai labai patikimi. Bet va žiūriu kuro sąnaudas, tai kažkodėl corolla su 1,6 benzininiu srebia apie 9 (kas yra daugokai, manau), o va su 2 l tik apie 7 (mieste) g.gif Apšvieskit mane, kaip čia yra biggrin.gif Kalba vis dar eina apie automatą ax.gif

Opel Astra gana ekonomiškos. http://www.autopolis...ji-automobiliai
Atsakyti
Aha, žiūrėjau tas lenteles, bet kai kurie varikliai man pasirodė ir už vectras daugiau valgantys. O šiaip keista, bent šitoj svetainėj tiek Astros, tiek Vectros su 2 l varikliu valgo mažiau už 1,6 ir 1,8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 05 19, 13:28)
Aha, žiūrėjau tas lenteles, bet kai kurie varikliai man pasirodė ir už vectras daugiau valgantys. O šiaip keista, bent šitoj svetainėj tiek Astros, tiek Vectros su 2 l varikliu valgo mažiau už 1,6 ir 1,8 g.gif
tai gal lyginat 2,0 dyzelį su 1,6 ar 1,8 benzinu?
Atsakyti