QUOTE(autumn. @ 2014 05 18, 13:22)
Kaip suprantu jūs merginos visai neblogai automobiliuose nusimanot, tai norėčiau jūsų patarimo. Planuoju įsigyti savo pirmąjį mašiniuką, tik, kad biudžetas jam yra labai minimalus, (iki 2000, max 3000), nors kita vertus didelių norų ir neturiu: kad būtų ekonomiškas(daugiausiai bus važinėjama didmiestyje) ir jog pavarų dėžė būtų machaninė

tad gal turit kokių patarimų? Į kokius modelius patartumėt pasidairyti, suprantu, jog daug variantų tikrai nebus.
Mano pačios biudžetas buvo toks

auto labai reikalinga buvo, o su vyru dalintis neišeina, nes už miesto gyvenam, abiem skirtigi darbo grafikai.... Ilgai ieškojau, skelbimus kasdien po 10 kart pražiūrėdavau. Ir išsirinkau-nissan micra 1995m. Aišku tai kibirų kibiras, bet manau kaip pirmai mašinai tiks, metus ar kokius du pavažinėti, kol pasijausiu tvirčiau kelyje. Automobilis ekonomiškas, varikliukas vieno litro, plius dujos pas mane dar

, dujų ima 7-10 kažkurtais (gerai dar neišsiaiškinau), automobilis nedidukas, labai lengva parkuotis. Kas iš minusų, tai bloga garso izoliacija, krato truputi, keleivius vežti nepatogu, nes mažas automobiliukas, nebus komforto. Netraukia, nes varikliukas mažas, bet visvien du metus negalima važiuoti greičiau nei 90km/h ir draudimas bus daug pigesnis su vieno litro varikliuku

Tai iš savo pusės galiu pasiūlyti atkreipti dėmesį į nissan micra senesnius modelius. Tik reikia turėti išmanantį žmogų kas padės ir pažiūrės, kad visiško laužo nenusipirktum. Aš savo radau gan neblogam stovyje, reikėjo investuoti 100lt į kažkokią ten detalę ir tai tik todėl, kad nepaskubėjau išgirdusi traškesį.