Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 17:34)
bandėt voljerą?

dar pamirsot viena buda pasiulyti toks ....... piemuo yra smile.gif
Atsakyti
LokysL pagal savo veiklos specifiką biggrin.gif Kiek ten voltų pasijungia?
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti meistrus namo pamatam padaryti, veiksmas Kauno rajone.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 17, 23:55)
Ir kur man sitie zodziai girdeti, ar tik ne pati sitaip rasiau neseniai.. O dabar galiu pasakyti.. - duokit man sildomas grindis!!! Nenoriu jokiu radiatoriu!

Gryna teisybe smile.gif nekeisciau sildomu grindu i jokius radiatorius niekada daugiau gyvenime smile.gif

QUOTE(niolika @ 2013 03 18, 10:54)
Esu. Ir nesu tikra vis dar ar man tai patinka g.gif  Nes realiai, jei man silta, tai nuo tos silumos kaip ir nelabai kur pabegsi, nes per kojas ta siluma eina kur bepadesi koja. Radiatorius tokiu atveju atrodo geresnis variantas g.gif

Jus ne velnio nenutuokiat kas yra sildomos grindys ir kiek jose buna tos silumos, siluma jauciasi tik ten kur plyteles, ten kur kitokia danga, medis, laminatas jokio karscio visiskai nera, tiesiog jos yra malonios, ne saltos ir perkaitimas kojoms tikrai negresia, jeigu vaikstant jauciasi karstis, kojoms nemalonu, bet tai yr blogos sildymo sistemos problemos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 18, 19:06)
LokysL pagal savo veiklos specifiką biggrin.gif  Kiek ten voltų pasijungia?

na kokia itampa ten nezinau, bet zinau kad ten kur as dirbu dabar tai to piemens itampa 220kV smile.gif gali prisiliesti, tiksliau net per metra nedasiliesti, bet tai bus pirmas ir paskutinis kartas kai matai zaiba savo akyse:)
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2013 03 18, 20:17)
Gryna teisybe  smile.gif nekeisciau sildomu grindu i jokius radiatorius niekada daugiau gyvenime  smile.gif
Jus ne velnio nenutuokiat kas yra sildomos grindys ir kiek jose buna tos silumos, siluma jauciasi tik ten kur plyteles, ten kur kitokia danga, medis, laminatas jokio karscio visiskai nera, tiesiog jos yra malonios, ne saltos ir perkaitimas kojoms tikrai negresia, jeigu vaikstant jauciasi karstis, kojoms nemalonu, bet tai yr blogos sildymo sistemos problemos  4u.gif

na bet zmones ir nesupranta kad 25-27 laipsniai silumos namie yra blogis zmogaus sveikatai. Niekas nerekomenduoja tokiu temperaturu palaikyti, max apie 23 laipsniai, norma 21-22, miegamajame 19, virtuveje irgi gal 19, nes ten ishsiskiria siluma ir vyksta judesys prie puodu. Siaip normali darbui temp yra 20 , jei dirbama fiziskai tai apie 19, ten ishskiriama papildoma kuno siluma. Isbandziau ivairas darbo temp nuo -50 iki +50, tai geriausia 20 laipsniu dirbant lauke smile.gif
Atsakyti
Stipriau įdegę mėgsta 25+ temperatūras biggrin.gif jei tik +20 tai tragedija, nenatūralios sąlygos lotuliukas.gif
Atsakyti
22 laikom, per akis tos silumos, 23-24 dabar diena prisyla per langus tai sakutes....
Atsakyti
Nors dar name negyvenam, bet ilgą laiką šildom, bet sprendimu dėl šildomų grindų esu žiauriai patenkinta thumbup.gif Radijatorių nė už ką nenorėčiau smile.gif
QUOTE(niolika @ 2013 03 17, 19:57)
ojetus doh.gif
ikeliu http://www.haus.lt/k...rojektai/jurate  ax.gif
Gal turite pastebejimu/komentaru/etc? 4u.gif

Visiškai pritariu savo žemiečiui Panevėžiui smile.gif Virtuvė kitam namo gale negu durys - nesąmonė, kaip teks pėdint per visą svetainę su pirkinių maišais, o jeigu dar vaikai iš lauko vis bėgios tai sumuštinio, tai gert, tai sausainio doh.gif Virtuvė galėtų būti vietoj kambario (berods darbo). Taip pat jeigu numatoma katilinė kietam kurui, tai labai jau toli vaikščioti per garažą. Šiukšlių ir dulkių nuo to mažiau, bet pakurt pečių ryte perbėgt per nešildomą garažą schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 18, 21:18)
Nors dar name negyvenam, bet ilgą laiką šildom, bet sprendimu dėl šildomų grindų esu žiauriai patenkinta  thumbup.gif Radijatorių nė už ką nenorėčiau smile.gif

Visiškai pritariu savo žemiečiui Panevėžiui smile.gif Virtuvė kitam namo gale negu durys - nesąmonė, kaip teks pėdint per visą svetainę su pirkinių maišais, o jeigu dar vaikai iš lauko vis bėgios tai sumuštinio, tai gert, tai sausainio  doh.gif Virtuvė galėtų būti vietoj kambario (berods darbo). Taip pat jeigu numatoma katilinė kietam kurui, tai labai jau toli vaikščioti per garažą. Šiukšlių ir dulkių nuo to mažiau, bet pakurt pečių ryte perbėgt per nešildomą garažą  schmoll.gif  schmoll.gif

ooooo yr ziomu či ? geeers smile.gif netikėjo kad Kauni, gali ziomu sutikt smile.gif šakės kėp fain smile.gif ti kėp či ant Kauną atsidurė?
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 21:15)
ooooo yr ziomu či ? geeers  smile.gif netikėjo kad Kauni, gali ziomu sutikt  smile.gif  šakės kėp fain  smile.gif ti kėp či ant Kauną atsidurė?

pradžei moksls, paskui vyrs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 18, 21:18)
Taip pat jeigu numatoma katilinė kietam kurui, tai labai jau toli vaikščioti per garažą. Šiukšlių ir dulkių nuo to mažiau, bet pakurt pečių ryte perbėgt per nešildomą garažą  schmoll.gif  schmoll.gif

Paziurekite i sio namo dydi, kokia dar kieto kuro katiline doh.gif cia praeitam amziuj taip buvo
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 18, 21:21)
Paziurekite i sio namo dydi, kokia dar kieto kuro katiline doh.gif  cia praeitam amziuj taip buvo

Pas mane katilinė ko gero panašaus dydžio biggrin.gif Tik namo plotas didesnis. O tai koks dar ten gali būti šildymas? geoterminiam ar panašiam tokios tikrai nereikia, o jeigu briketams/granulėms/malkoms tai normaliai smile.gif Pas mane katilinė užkišta jau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti